Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Bez przesady. Cena standardowa i do tego naprawdę ładne zdjęcia w środku.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Niektórzy po prostu musza wykorzystać każdą okazje, żeby pocisnąć po Maiden, nawet jak nie ma to żadnego uzasadnienia.
Cena chyba taka, jak za ostatni live album. Z tym, że tamten był w plastiku i brzmiał lepiej. Nawet pamiętam, że wtedy mieliśmy nadzieję na współpracę zespołu z Newtonem przy nagrywaniu kolejnego studyjniaka, co w świetle najnowszych singli z NOTD wydaje się być raczej słabym pomysłem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja i tak kupię... choćbym miał przesłuchać 3-4 razy i odstawić na półkęPierre Dolinski pisze: ↑śr lis 18, 2020 4:47 pmFajny mi prezencik i pamiątka, tylko dlaczego trzeba tyle za nią płacić?? Uczciwe zespoły sprzedają bootlegi dużo taniej.
www.MetalSide.pl
A ja już nic od nich nie kupię, bo zamiast wydać fajne koncerty z przeszłości, o których wiedzą, ze fani chętnei by kupili i które na pewno rejestrowali, to robią jakieś remastery i figurki dla dzieci.
Czekam tylko na studyjniaka.
Czekam tylko na studyjniaka.
Luzik, ja tam wolę mieć pełną kolekcję
BTW - widział ktoś taniej niż 62 zł za CD?
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Pewnie z obrzydzeniem też kupię wyłącznie w celach kolekcjonerskich, nie mniej jednak uważam to za straszne ździerstwo i naciągactwo. Coraz bardziej za takie działania ich nie lubię.
Cena wcale nie jest standardowa, tak jak ktoś pisze, bo to jednak chujowo brzmiący bootleg, a nie pełnowartościowe, dopieszczone wydawnictwo. To słychać i tak mówią ludzie po odsłuchu fragmentów. Bootlegi powinny być tańsze. Nie powinno się zdzierać z ludzi za takie półprodukty. No ale monopoliści, to monopoliści.
Pociskanie na zespół bez powodu, to nie jest moje hobby, Dżosef. Po prostu nie podoba mi się, że zespół po raz kolejny ze mnie, z Ciebie i innych fanów robi gównozjadów. No chyba, że lubisz gówno. Ludzie, żryjcie gówno. 100 miliardów much nie może się mylić...
Cena wcale nie jest standardowa, tak jak ktoś pisze, bo to jednak chujowo brzmiący bootleg, a nie pełnowartościowe, dopieszczone wydawnictwo. To słychać i tak mówią ludzie po odsłuchu fragmentów. Bootlegi powinny być tańsze. Nie powinno się zdzierać z ludzi za takie półprodukty. No ale monopoliści, to monopoliści.
Pociskanie na zespół bez powodu, to nie jest moje hobby, Dżosef. Po prostu nie podoba mi się, że zespół po raz kolejny ze mnie, z Ciebie i innych fanów robi gównozjadów. No chyba, że lubisz gówno. Ludzie, żryjcie gówno. 100 miliardów much nie może się mylić...
-
Deleted User 2259
Spoko tylko macie temat żelazna kolekcja...
-
Deleted User 4783
słucham sobie właśnie FTGGOG, co prawda na YT bo czekam na winyl i sorry, ale nie słyszę tutaj nic z dobrego Maiden live. Wokal jak z puszki, gitary... eh :/ a ten utwór miał takie pier.olnięcie w Pradze. Pomijam, że ta trasa była idealnie przygotowana wizualnie pod DVD. Zmarnowali to kompletnie :/
Zapraszamy do dyskusji w temacie o tej płycie 
Spoko informacyjnie 
-
Deleted User 357
Tymczasem, w wyniku oczywiście wielu próśb fanów, możecie sobie za jedyne 105 funtów kupić oficjalne printy zdjęć z trasy!
żal nie skorzystać.
-
Deleted User 5490
A ile tych printów jest do pobrania za tą śmiesznie niską cenę?
-
Deleted User 357
Nie no nie rozpędzajmy się, oczywiście to cena od sztuki
Kupiłem 4
Powinni zmienić nazwę na "Money Maiden". Zamiast dać fanom coś ekstra w tym smutnym jak p.... czasie, to kombinują jakby tu wyciągnąć jak największą kasę za produkty wątpliwej jakości.