EDIT: W trakcie występu poprzedniego zespołu (Danko Jones) fajny moment - wokalista wymieniał zmarłe legendy rocka i metalu (po każdym nazwisku wielki aplauz publiczności) i wśród nich znalazło się miejsce dla Clive'a.
01-03/08/2013 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01-03/08/2013 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn
Nie jestem jakimś ogromnym fanem thrashu, ale koncert mi się podobał. Zespół dał radę, publika też. Na żywo pewnie była moc 
EDIT: W trakcie występu poprzedniego zespołu (Danko Jones) fajny moment - wokalista wymieniał zmarłe legendy rocka i metalu (po każdym nazwisku wielki aplauz publiczności) i wśród nich znalazło się miejsce dla Clive'a.
Skubany podobny do Benante w 666%
A jutro Hunter!
No to będzie przaśne granie...yasiooo pisze:A jutro Hunter!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Przaśne? Dlaczego przaśne? Ja tam ich lubię 
yasiooo pisze: EDIT: W trakcie występu poprzedniego zespołu (Danko Jones) fajny moment - wokalista wymieniał zmarłe legendy rocka i metalu (po każdym nazwisku wielki aplauz publiczności) i wśród nich znalazło się miejsce dla Clive'a.
Jest z tego jakieś video?
@ontop
Ale Anthrax rozdżebał, dobry kawał thrashu
Że Ci się chce w taki upał 
Wezme kąpiel w błocie i bedzie chłodno 
Miecugow dostał w michę... http://www.youtube.com/watch?v=Zo_rcnAF ... r_embedded
Może będzie po całej imprezie, wiem, że Owsiak wrzuca na bloga całkiem sporo kawałków. Wokalista wymienił jeszcze m.in Cliffa Burtona, Dimebaga, Hannemana, trzech Ramone'ów i Dio.yasiooo napisał/a:
Jest z tego jakieś video?
Też się mi wczoraj trochę cięła transmisja, ale nie mnie dało się oglądać. Fajnie moim zdaniem zagrali wczoraj Farben Lehre, ciekawa ta pigułka punk rocka 
Night Mistress Fan Club Łódź
Ta akcja z Miecugowem to żenada, nie jestem fanem TVNu (ale też nie należę do tych, którzy uznają TVN winne całemu złu świata) ale poziom faceta który to zrobił to totalne dno.
Słabo mu przywalił...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Swoją drogą, to przy okazji tego incydentu przyjrzałem się trochę tej osobie, a raczej jego działalności w internecie i jest całkiem zabawnie, to taki stereotypowy fan/wyznawca JKMa
A samemu JKMowi pewnie też się przy tej sytuacji dostanie, jak zazwyczaj - niesłusznie - muszę to przyznać, chociaż Korwina nie lubię. Nic tak nie zniechęci ludzi do niego, jak jego zwolennicy
Ale i tak najbardziej rozwalił mnie spot wyborczy tego kolesia z Kononowiczem.
A co do samego Woodstocku, to może kiedyś się wybiorę, ale tak sobie myślę, czy nie lepiej byłoby zrobić z tego imprezę biletowaną (ale bilety naprawdę tanio, mniej więcej jak za jeden klubowy koncert jakiejś w miarę popularnej kapeli) i dzięki temu mieć kasę na sprowadzenie jakiegoś większego zespołu. Przy założeniu, że przyjechałoby tyle osób co zwykle, nawet z tanich biletów, uzbierałaby się chyba wystarczająca sumka. Bo umówmy się, Anthrax, z całym szacunkiem, to nie jest taka festiwalowa gwiazda. No, ale nie wiem, czy przy wprowadzeniu takiego pomysłu nie musieliby zmienić przepisów dot. bezpieczeństwa etc.
Zresztą, coś takiego jest niemożliwe bo i tak połowa ludzi zaczęłaby jęczeć że się "klimat psuje".
A samemu JKMowi pewnie też się przy tej sytuacji dostanie, jak zazwyczaj - niesłusznie - muszę to przyznać, chociaż Korwina nie lubię. Nic tak nie zniechęci ludzi do niego, jak jego zwolennicy
Ale i tak najbardziej rozwalił mnie spot wyborczy tego kolesia z Kononowiczem.
A co do samego Woodstocku, to może kiedyś się wybiorę, ale tak sobie myślę, czy nie lepiej byłoby zrobić z tego imprezę biletowaną (ale bilety naprawdę tanio, mniej więcej jak za jeden klubowy koncert jakiejś w miarę popularnej kapeli) i dzięki temu mieć kasę na sprowadzenie jakiegoś większego zespołu. Przy założeniu, że przyjechałoby tyle osób co zwykle, nawet z tanich biletów, uzbierałaby się chyba wystarczająca sumka. Bo umówmy się, Anthrax, z całym szacunkiem, to nie jest taka festiwalowa gwiazda. No, ale nie wiem, czy przy wprowadzeniu takiego pomysłu nie musieliby zmienić przepisów dot. bezpieczeństwa etc.
Zresztą, coś takiego jest niemożliwe bo i tak połowa ludzi zaczęłaby jęczeć że się "klimat psuje".
Ludzie prawicy biją na łódstoku lewaków z TVN, taki będzie nagłówek w gazecie koszernej w poniedziałek 
- Saimon1995
- -#Moderator

Anthrax wymiótł. Świetny koncert, bardzo dobry set (szkoda, że z ostatniego albumu zagrali raptem dwa utwory). No i Belladonna - wulkan energii.
Wie ktoś dlaczego na perkusji nie grał Benante?
Wie ktoś dlaczego na perkusji nie grał Benante?
Emilio - tak czy inaczej, był to koleś reprezentujący jakąś część polskiej prawicy, przykre, ale tak jest. Zresztą, koleś poniesie konsekwencje i może trochę zmądrzeje? Chociaż, to naiwne - nie zmądrzeje 
A oglądał ktoś koncert Ugly Kid Joe? Dobrze zagrali?
A oglądał ktoś koncert Ugly Kid Joe? Dobrze zagrali?
Hunter właśnie skończył - dzisiejsza setlista wyglądała następująco:
Master of Puppets
Walk
Paranoid
Chop Suey
Perfect Strangers
Amerika
Kashmir
Coś Slayera
Roots Bloody Roots
Killing in the Name of
Run to the Hills
Highway to Hell
Bisy:
Trumian Show
Rzeźnia nr 6
ŚmierciŚmiech
Master of Puppets
Walk
Paranoid
Chop Suey
Perfect Strangers
Amerika
Kashmir
Coś Slayera
Roots Bloody Roots
Killing in the Name of
Run to the Hills
Highway to Hell
Bisy:
Trumian Show
Rzeźnia nr 6
ŚmierciŚmiech
Jakoś ciężko mi sobie ich wyobrazić wykonujących "Kashmir"... jak wyszło?
Kashmir wyszedł dosyć ... średnio, trzeba przyznać. Było wielu gości zaproszonych do wykonywania poszczególnych piosenek. RttH śpiewał gościu z Antyradio Cover Band (?), który okazał się mieć głos bardzo podobny do Bruce'a.