30STM dla mnie totalna bida. Niektóre filmy z Leto mi się podobają, ale ich muzyka to nie zaiste totalny crap.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Plus to, że płacą zespołom za trasy pakietowo, więc mogą ostro zbijać ceny, a opcjonalnie być może np. z dużymi kapelami dogadują się na niższe stawki za pon.-czw.Przecież tu chodzi tylko o zbicie kosztów. Drugi dzień będzie zupełnie inaczej targetowany niż pierwszy ( mam nadzieję, że chociaż w tym temacie LN nie poleci w kulki z ludźmi ), a nie muszą wynajmować hali, ani budować od nowa sceny i całej infrastruktury na Bemowie.

Drugi headliner totalnie mnie nie interesuję, ale na pierwszy dzień na pewno się wybiorę, bo R+ jeszcze nie miałem okazji widzieć, a i liczę jeszcze na jakieś sensowne zespoły w pierwszym dniu. Do tego uważam, że ceny karnetów też jak najbardziej ok.sam fakt że LiveNation zorganizuje dwudniowy festiwal, z dwoma headlinerami z górnej półki, ze zrózniocowanym targetem, to jest to cholernie dobra wiadomość. I w końcu krok w dobrym kierunku po serii jednodniowych "festiwali" Soni i Impact.

Na pewno gdzieś zagrają - jak nie Impact, to np. Ursynalia.Volbeat
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Beny82 i 4 gości