02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: 02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Jeśli pomiędzy halą w Łodzi, a w Krakowie ma być tylko różnica 1.000 miejsc, to muszę przyznać, że Atlas Arena świetnie się kamufluje. Bo wizualnie Tauron Arena wygląda na nieporównywalnie większą.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
6 bilecików kupione <3
U mnie również 6 
-
Deleted User 4876
Berlin zdobyty, myślałem, że będzie trudniej 
Bilety na Kraków kupione bezpośrednio w sklepie eventimu.Kolejka byla spora ,wszyscy na BS sie rzucili 
A empik podobno nie sprzedaje biletow na ten koncert.
A empik podobno nie sprzedaje biletow na ten koncert.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
W sensie że w tym punkcie w Warszawie?mic7 pisze:Bilety na Kraków kupione bezpośrednio w sklepie eventimu.
Empik nie sprzedaje bo to się nie opłaca, jak się kilka tysięcy ludzi rzuci na bilety to przez internet można też skosić "opłatę serwisową".
no to GC i płyta poszła, zostało GCEE..za jedyne 499 zł
za to można rozważyć wyjazd na koncert do Budapesztu 1 czerwca - na ten moment wszytkie kategorie dostępnę
pod linkiem: https://shop.ticketpro.hu/en/Event/Deta ... ck-sabbath
kurs forinta: 0.0133 zł/HUF
ps.
bedziemy robić busa czy nawet duży autokar z Krakowa
za to można rozważyć wyjazd na koncert do Budapesztu 1 czerwca - na ten moment wszytkie kategorie dostępnę
pod linkiem: https://shop.ticketpro.hu/en/Event/Deta ... ck-sabbath
kurs forinta: 0.0133 zł/HUF
ps.
bedziemy robić busa czy nawet duży autokar z Krakowa
Wiecie gdzie na koncert w Rydze można kupić bilety?
PS. Rozważa ktoś jeszcze opcję wyjazdu do Rygi?
PS. Rozważa ktoś jeszcze opcję wyjazdu do Rygi?
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Goldenik w rączkach

Ja mam KRK i Zurich. Mega happy
Tak ,w Alejach Jerozolimskich 25 , nie bawię się w internety tylko zawsze tam kupuję.Dzisiaj,jeszcze przed otwarciem sklepu ustawiła się kolejka ,oczywiście wszyscy brali BS głównie GC.Python pisze:W sensie że w tym punkcie w Warszawie?mic7 pisze:Bilety na Kraków kupione bezpośrednio w sklepie eventimu.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Praga - Stani u podia - 1790 CK - przy cenie korony 0,155 - 278 zyla , jak zwykle Praga najlepszą opcją . Już się nie mogę doczekać .
-
Deleted User 4876
No tylko trzeba mieć kartę w kronach aby taki kurs dostac...no ale nawet przy wysokim spreadzie - mBanku wyjdzie 0,1633 czyli jakies 290 :-) Ja wybrałem drozszy Berin, ale tylko dla tego ze nigdy nie byłem na tym Waldbuhne a w O2 juz 5 czy 6 razy. No zawsze pozostaje opcja z dwoma gigami, jak mnie w Niemczech zachwycą to i u Pepików można się pojawić, jakies bilety dzień czy dwa przed koncertem się pojawią. Zawsze tak jest.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Będę - GC.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Śmieszne, cały czas dokładają do puli po kilka biletów na GC i GCEE, które znikają po paru chwilach. Coś mi mówi, że do poniedziałku będzie po biletach.
Dokładnie...
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ma ktoś gdzieś rozpiskę o cenach w Pradze, bo w internetach nie mogę znaleźć nic poza przedziałem cenowym ;(
Trzeba też pamiętać, że pula biletów rozbita jest na dwa systemy - ticketmaster i eventim. Większość kupuje na eventim więc z tego co widzę większy wybór biletów obecnie jest na ticketmaster.
Tak czy inaczej bilety na płytę kupione już rano.
Tak czy inaczej bilety na płytę kupione już rano.
filip pisze:Praga - Stani u podia - 1790 CK - przy cenie korony 0,155 - 278 zyla , jak zwykle Praga najlepszą opcją . Już się nie mogę doczekać .
planuję wyjazd do Pragi, dla niezarejestrowanych ludków, sprzedaż od poniedziałkuthorgal_30 pisze:No tylko trzeba mieć kartę w kronach aby taki kurs dostac...no ale nawet przy wysokim spreadzie - mBanku wyjdzie 0,1633 czyli jakies 290 :-) Ja wybrałem drozszy Berin, ale tylko dla tego ze nigdy nie byłem na tym Waldbuhne a w O2 juz 5 czy 6 razy. No zawsze pozostaje opcja z dwoma gigami, jak mnie w Niemczech zachwycą to i u Pepików można się pojawić, jakies bilety dzień czy dwa przed koncertem się pojawią. Zawsze tak jest.
czy zorientowane osoby mogą podzielić się jak wygląda forma zakupu biletów u Pepików? gdzie u nich polecacie kupić, a może w u nas zajmują się też dystrybucja biletów zagranicznych? jakie opłaty dodatkowe są i co z wysyłką biletów poza granice Czech? w sklepie czeskim kartą zapłacę i jest ok, a jak to wygląda z przelewem w obcej walucie, gdy konto jest zwykłe (niewalutowe)?
na stani u podia ok 270zl, jaka mniej więcej będzie kwota końcowa z przewalutowaniem, opłatami dodatkowymi (jeśli są tak jak to ma miejsce u nas) oraz przesyłką (mój bank pobiera 5zł za przelew zagraniczny)?
-
Deleted User 4876
Sprzedaż prowadzić będzie ticketportal.cz a oni akceptują tylko karty platnicze, przelewy jedynie jak masz czeskie konto
Jest też opcja zarezerwowania biletu, ale wtedy masz 2 czy 3 dni ( ale raczej 2) na zgłosenie się do punktu odbioru w dowolnej miescienie w Pepikowie.