Oczywiście świetna wiadomość, weekend Sabbath + Maiden & Ghost - idealna sprawa!
03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2868
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Wacken jest w sierpniu 
Oczywiście świetna wiadomość, weekend Sabbath + Maiden & Ghost - idealna sprawa!
Stadion jest koło obwodnicy, ale dojazd tramwajem z rynku to w porywach 25min. A tam to zdecydowanie jest co jeść i pić. A jak ktos autem się wybiera to właściwie tylko zjechać z autostarady i jest się na płycie stadionulikipiki pisze:.
Tylko miejscówa średnio mi pasuje. Ten Stadion Miejski, o ile się orientuję, znajduje się na totalnej pipidówie, obok obwodnicy. BTW, były już tam jakieś koncerty?
IM w moim mieściePablo1919 pisze:Maiden 100km ode mnie?
Jak na razie to jestem zachwycony: Wrocław! i Wacken - idealniej nie mogło być
www.MetalSide.pl
Aż Ci zazdroszczę!
RALF pisze:Aż Ci zazdroszczę!
Bardzo fajnie się to ułożyło
www.MetalSide.pl
Niestety koncert Black Sabbath, który jest dzień wcześniej na pewno zabierze spokojnie za 3k potencjalnych fanów, którzy mogliby się pojawić we Wrocławiu.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jak ktoś ma pójśc, to i tak pójdzie. Ja sądzę, że te 20K spokojnie się uzbiera - czyli nie jest źle - dużo zależy od cen biletów, no i Sabbath jest już wyprzedany, jeśli ktoś jest fanem to znajdzie sposób na dwudniowy maraton. IM od zawsze grali dla prawdziwych fanów. Koniec i kropka.
Dokładnie,ja się wybieram na dwa koncerty tyle że na BS trybuny mam więc się nie zmęczę a z IM jeszcze zobaczę no i pozwiedzam Kraków i Wrocław(we Wro jeszcze nie byłem).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Polacy nie potrafia sie cieszyć, gdyby IM zagrali za free na jakimś placu miejskim, to by było gadanie że to niby "festynowa kapela". Dla mnie na tym koncercie to mogę być ja i wiatr... i tak pojadę, bo cholernie podoba mi sie nowy album!
W końcu jesteśmy zaprzysięgłymi fanami IM
więc jak tu nie jechać nawet na drugi koniec Polski
mnie tylko jakieś zdarzenie losowe (tak było w tamtym roku z Poznaniem) może wykluczyć.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Wiedziałem że tak będzie ;D z kumplem się założyłem jak kupowaliśmy bilety na Black Sabbath, ze IM będą dzień po BS. I wygrałem johnego Walkera. Piękny weekend będzie. Z pod Torunia do krakowa a potem do Wrocławia, trochę km się zrobi. OGIEŃ!!! 
-
Deleted User 1499
A kit raz się żyje , robię BS i IM , gruby week się zapowiada. Fuck Yeah !
Ale ja chciałem, żeby zagrali dwa koncerty...
bo łatwo byłoby ich wtedy upolować. 
U mnie zupełnie odwrotnie. Jak tylko potwierdzą w poniedziałek Maiden sprzedaję bilet na BS,Emilio pisze:Niestety koncert Black Sabbath, który jest dzień wcześniej na pewno zabierze spokojnie za 3k potencjalnych fanów, którzy mogliby się pojawić we Wrocławiu.
Why so serious?
Wcale się nie zdziwię, jak będzie więcej takich osób.
-
Deleted User 1499
A na co masz ?Mandrake pisze:U mnie zupełnie odwrotnie. Jak tylko potwierdzą w poniedziałek Maiden sprzedaję bilet na BS,Emilio pisze:Niestety koncert Black Sabbath, który jest dzień wcześniej na pewno zabierze spokojnie za 3k potencjalnych fanów, którzy mogliby się pojawić we Wrocławiu.nie dam rady zrobić maratonu ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z drugiej strony bilety na IM będą jeszcze długo dostępne w sprzedaży (raczej bez problemów także w dniu koncertu) więc będzie czas, aby odłożyć te 300 zł... Sam transport z Krakowa do Wrocławia nie powinien być problemem - PKP, PolskiBus, a także na pewno masa wyjazdów zorganizowanych autokarami... Wielu osobom może przypaść do gustu taka propozycja metalowego weekendu na początku lipca.Emilio pisze:Niestety koncert Black Sabbath, który jest dzień wcześniej na pewno zabierze spokojnie za 3k potencjalnych fanów, którzy mogliby się pojawić we Wrocławiu.
Dokładnie. Ciekawi mnie tylko ten tekst z Wyborczej, jaka to inną gwiazdę zwiazną z rockiem zobaczymy we Wrocku na Stadionie? A może Bon Jovi. Co do IM, to sądzę że przy rozsądnych cenach 25K się powinno odliczyć!
Bogu dzieki że po sesji 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight