Ale spr teraz merlin/empik/saturn/media i nie ma
Empire Of The Clouds - limited edition Picture Disc
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Empire Of The Clouds - limited edition Picture Disc
Ja z amazona za 180zl a pod nosem maja
Ja do MM pojdę,tam czasami potrafią zaskczyć in plus a i zamówić można (np.zamawiałem te kilkanaście singli na winylach siodemek) 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
-
Deleted User 4783
ja jutro ruszam w Wawę i poszukam, podzwonię, skoro poniedziałek to może coś się gdzieś pojawi 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Wydanie amerykańskie jest limitowane, a przynajmniej tak pisze na okładce płyty. Mój nr to 4151/6000.
Oficjalnie wszystko jest już sprzedane.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Przybył też i Europejczyk; prócz kodu kreskowego oraz nazwy wytwórni a takze braku naklejki z info o limicie i nr limitu, chyba żadnych zmian nie widać. grafika identyczna grubość okładki zda mi sie że też, ciężar całości podobnie. Rzecz jasna płyty zafoliowane więc takie wędrują na półkę:)))
widzę że ceny "EOTC" idą w dół, na Allegro można kupic za niewiele pona 200zł a na Ebay wysyp jest tak ogromny, podobnie jak ceny ale także można znaleźć w atrakcyjnej ofercie.
-
paulek
- -#Lord of the flies

jestem przekonany ze to jedynie opcja chwilowa, więc jak sa okazje to trza z nich korzystać...widzę że ceny "EOTC" idą w dół,
Jak to mówią mądrzy ludzie taniej nie będzie.....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do Polski trafiło tylko kilka sztuk tej płyty i wszystkie sprzedały się w trakcie Record Store Day... Pozostaje eBay/Allegro/Amazon...The_Alchemist pisze:ja jutro ruszam w Wawę i poszukam, podzwonię, skoro poniedziałek to może coś się gdzieś pojawi
ja swój egzemplarz kupiłem tydzień po RECORD STORE DAY w lubelskim Saturnie
i to był MEGA wielki fart 
-
Deleted User 4783
Jesper, nie wkurzaj ludzi 
Jest w fanie za 150zl
Podobna cena jak w amazon.de , cena z wysyłką i zwrotem na kartę ok.36 euro( 43,48 cena z wysyłką , refundacja -7,37 ) .W środę dostałem .Nie wiedziałem , że to gatefold .
Niby już jest, ale co z tego, gdy nie wiadomo czy to numerowane wydanie, czy zwykłe. Mogliby chociaż podać wytwórnie, ale zamiast BMG i Parlophone jest Vagrant Records i jakieś Plg UK Fro (że co?).
To z Niemiec to Parlophone . Bez żadnej numeracji kolejnych egzemplarzy .

W tym tygodniu przyszła w końcu płyta z FANA - oczywiście Europejczyk.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
Jak długo czekałeś? Piszą, że czas realizacji wynosi od 14 do 105 dni. Chyba bym zapuścił korzenie niż tyle czekał.
No tyle sie czeka, bo biora 20% zaliczki i sciagaja na zamowienie. Sam czekam na swoje, a na allegro juz chodza po 150 i kumpel ma na sprzedaz za 130 :-/
-
Deleted User 4783
ja zamówiłem na FAN-ie i dostałem takie info: Orientacyjny maksymalny czas realizacji zamówienia 75 dni + czas przesyłki [czas realizacji podany jest w dniach roboczych], ale po zakupie nie dostałem żadnego info o zaliczce... dodam, że wybrałem Forma płatności : za pobraniem, Sposób dostawy : spedycja UPS
Zamówiłem 13 kwietnia a płyta doszła 10 maja więc odliczając weekendy chyba długo nie czekałem(liczyłem na dłużej).Cena 120zl.