Bruce Dickinson Survivor - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 6661
Re: Bruce Dickinson Survivor - Komentarze
Chciałem zagłosować na którąś z Waszych propozycji, ale jednak postawiłem na swój pierwszy wybór. Może jeśli nikt nie odda głosu, wyrzucimy wszystkie 5? Będzie luz. W końcu arcydzieł wielkich tam nie ma...
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Nie rozumiem jak już na początku mogły odpaść Darkenss Be My Friend, czy Acoustic Song. Nie mówię już o Silver Wings, które było dla mnie faworytem do wygrania. Silver Wings to po prostu Aces High 2. Brak tego kawałka już na tym etapie to dla mnie zbrodnia 
-
Deleted User 2259
SW też mnie zaskoczyło, ale takie prawo Survivoru.
Silver Wings to dla mnie nr 2 tego albumu. Świetny numer.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Robienie konkursów z taką frekwencją ma jakiś sens?
Return of the King najlepszy z tych, które znam. Życzyłbym sobie by Ironi teraz robili choć w połowie tak dobre utwory.
Return of the King najlepszy z tych, które znam. Życzyłbym sobie by Ironi teraz robili choć w połowie tak dobre utwory.
Frekwencja nie jest zła. To kilkanaście osób. Teraz idziemy po tych mniej znanych numerach + okres świąteczny, więc chwilowo nie powala.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 6661
Mój absolutny faworyt z "besajdów" nie awansował nawet do trójki. Mowa oczywiście o Wicker Man. Tak w ogóle: Wicker Man > The Wicker Man
-
Deleted User 2259
Robimy dzień przerwy ze względu na sylewstra? frekwencja może być słabsza, bo pewnie wszyscy będą zdychać po imprezie.
-
Deleted User 2259
Niech ktos podliczy, bo ja ledwo sie trzymam.
Zrobione. Walnij klinika
-
Deleted User 2259
Zapowiada sie dogrywka, jak nikt nie dolaczy, a nie moga odpasc oba, bo 3 najlepsze przechodza do finalu, wiec na tej rundzie zakonczymy.
-
Deleted User 2259
Niech ktoś podliczy dzisiejsza i jutrzejsza runde, bo idę na impreze zaraz, wiem, ze troche za wczesnie, ale tak jakoś wyszło :d