12/06/2018 - HOLLYWOOD VAMPIRES (Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp) - Warszawa, Torwar

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: 12/06/2018 - HOLLYWOOD VAMPIRES (Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp) - Warszawa, Torwar

Post autor: cezi »

Akurat jestem w Warszawie parę dni, więc poszedłem pod halę z postanowieniem, że jak uda mi sie kupić tanio bilet, to wchodzę. No i udało sie za stówke kupic, od gościa, któy pewnie je wygrał, bo na bilecie nie było ceny. I uważam, ze to jest cena adekwatna dla tego koncertu. Nie było super, ale też nie było beznadziejnie. nagłosnienie, jak na Torwar nie było najgorsze, ale dżwiek sie zlewał. Dla mnie koncert to how jednego artysty a mianowicie Joe Pery'ego. Facet w świetnej formie, przyjemnie było słuchac jego gry. Alice Cooper tez całkiem całkiem. Ściagnięcie Deppa, to fajny chwyt marketingowy. Muzycznie to kapela nie z mojej ligi, ale w sumie fajnie sie słuchało. Plus bardzo fajny gest, że na "People who Died" pojawiło sie m.in zdjęcie Phila Lynotta. Liczyłęm trochę na fotkę DIO, ale się nie doczekałem. . Zaskoczyła mnie frekwencja....in plus. Myslałem, że bedzie o wiele mniej osób. Ale część to fanki Deppa, a część pewnie , to zazdrośni faceci tych fanek:)
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: 12/06/2018 - HOLLYWOOD VAMPIRES (Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp) - Warszawa, Torwar

Post autor: Zakkahletz »

Żeby tylko nie poszedł w ślady Chestera Benningtona i Chrisa Cornella...
https://variety.com/2018/film/news/john ... 1202853569
ODPOWIEDZ