Ja jebie, oczy krwawią jak to się czyta
Nie ma to jak sprawdzić coś "pobieżnie" i wystawiać na tej podstawie tak zdecydowaną opinię. Przykro mi ziom, ale z takim podejściem nie jesteś zbyt poważnym partnerem do dyskusji
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja jebie, oczy krwawią jak to się czyta

To jest swego rodzaju fenomen, bo ja, choć uwielbiam wokal Diamonda i na pewno jest w czołówce moich ulubionych pieśniarzy, to uważam, że te płyty bez jego wokalu byłyby równie dobre, z tym, że duża w tym zasługa aranżacji, zrobionych właśnie pod jego wokal.barsiarz pisze: ↑wt kwie 30, 2019 11:12 am Wracając do listy. Włączyłem sobie wczoraj In the Shadows MF i muszę stwierdzić, że to płyta z Kingiem, na której jak na razie najmniej przeszkadza mi jego wokal. I MF i KD muzycznie są genialne, ale ten wokal... Choć i tak coraz lepiej go znoszę. Coś jest mocno przyciągającego w albumach KD. Niby wokal nie teges ale jednak co chwilę jakiś diabeł szepcze "włącz KD". A ww. krążek jest znakomity.
barsiarz pisze: ↑wt kwie 30, 2019 11:12 am Wracając do listy. Włączyłem sobie wczoraj In the Shadows MF i muszę stwierdzić, że to płyta z Kingiem, na której jak na razie najmniej przeszkadza mi jego wokal. I MF i KD muzycznie są genialne, ale ten wokal... Choć i tak coraz lepiej go znoszę. Coś jest mocno przyciągającego w albumach KD. Niby wokal nie teges ale jednak co chwilę jakiś diabeł szepcze "włącz KD". A ww. krążek jest znakomity.

Daj znać co to za pakiet jak znajdziesz, moze byc pm. Moze ktos bedzie sprzedawal pojedynczo tylko ten album akurat.

Dokładnie u mnie tak to wyglądałoDlatego przez dłuższy czas moim faworytem był Among the Living, czasem (chwilowo) ustępując miejsca Persistence of Time
Chyba to normalne wydanie jednak wezmę, nie dam 100 euro za ten zespół. A zgram najwyzej na mp3 i będę w kolejce miał wszystkie wałki bez przerywników. Zapomniałbym świetna jest ta okładka BG. Zawsze się zastanawiałem co to jest ten niebieski stworek...Vorgel pisze: ↑wt kwie 30, 2019 5:22 pm Specjalna edycja w tym boxie. Ale osobiście polecam normalny remaster, nie żadne miksy.
https://www.discogs.com/Blind-Guardian- ... ter/524512