Iron Maiden Survivor 2020 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5155
Re: Iron Maiden Survivor 2020 - Komentarze
^ ale ... przecie ktoś już chciał wcześniej Powerslave wywalić ... Może ta światła myśl teraz "załapie" i Power okaże się słabsza od Fear'a albo No prayer?
-
Deleted User 2259
Możliwe, głosowało 21 osób <rekord 26> w ''najgorszym'' wypadku 13-13 będzie.
Głosuje od początku na NPFTD, cóż za seria, niczym Polak rodak Lewandowski w strzelaniu goli 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja to jestem w szoku, że Killers się tak długo trzyma.
A ja że TXF tak nisko, imo miażdży on powerslave czy takiego BNW, jeden z najbardziej dopracowanych i najlepiej brzmiących albumów, ambitne i dojrzałe teksty, ciężkie brzmienie w porównaniu do tej surówy z dwóch poprzednich albumów, głęboki glos Blażeja, ktory brzmi imo 1000x lepiej niż Brucie na dwoch poprzednich albumach, no i piękna oprawa albumu, bardzo brutalnie i mrocznie, jak caly album. Moim zdaniem arcydzieło które jest wyprzedzane tylko przez cyborga i ciężarnego eddiego, noo moze numerek bestii na równi z nim
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
Jeszcze żadnego głosu chyba nie zdobył
I bardzo dobrze
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 2259
Pierwsze siedem albumów bez żadnego głosu, ale to się zmieni pewnie w następnej rundzie.
Jak nie będzie innych głosów to tak. Jak będzie to niech ta osoba rozstrzygnie o kolejności, ale lecą dwa.
10: Hallas, Europe
11: Airbag?, Wij, Turbo, AvG?
12: Chelsea Wolfe, MnC, Accept?, Internal Quiet, NK?, MZR?
11: Airbag?, Wij, Turbo, AvG?
12: Chelsea Wolfe, MnC, Accept?, Internal Quiet, NK?, MZR?
-
Deleted User 2259
14-11, wygląda na to, że Darek z nami trochę jeszcze pobędzie.
Płyta, na której tylko połowa kawałków jest dobra, a reszta to wypełniacze nie zasługuje na miejsce w topie.
Połowa kawałków nie jest dobra, tylko zajebista, a druga połowa... No cóz, jeżeli Flash albo Duellists ktoś uważa za wypełniacze, to ja chciałbym słyszeć takie wypełniacze na każdej płycie po roku 90-tym.
To nie znaczy, że te kawałki są takie dobre, tylko, że poziom ostatnich płyt mocno spadł. I ja bym napisał "po roku 2000" a nie 90, bo w latach 90-tych to akurat świetnych kawałków było mnóstwo.
O jak Ty żeś mnie zaimponował w tej chwiliMarcioch pisze: ↑czw lip 09, 2020 11:35 pm A ja że TXF tak nisko, imo miażdży on powerslave czy takiego BNW, jeden z najbardziej dopracowanych i najlepiej brzmiących albumów, ambitne i dojrzałe teksty, ciężkie brzmienie w porównaniu do tej surówy z dwóch poprzednich albumów, głęboki glos Blażeja, ktory brzmi imo 1000x lepiej niż Brucie na dwoch poprzednich albumach, no i piękna oprawa albumu, bardzo brutalnie i mrocznie, jak caly album. Moim zdaniem arcydzieło które jest wyprzedzane tylko przez cyborga i ciężarnego eddiego, noo moze numerek bestii na równi z nim
- Saimon1995
- -#Moderator

Otóż to. Początek "Flash..." to jest taki strzał w pysk, że później Bronek mógłby nawet śpiewać cały czas tylko refren.
Znalazlem. Kozackie 
-
Deleted User 2259
No ,wyczesane w kosmos, chyba tego wczesniej nie widziałem 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja uważam że kiedyś to było kuuur a teraz to nie ma
-
Deleted User 2259
Number i Sit ostatnimi albumami, ktore nie otrzymaly zadnego glosu w calym survivorze.
SSOASS wypadnie przed Killers