11-14/07/2024 Masters of Rock - Wizowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-14/07/2024 Masters of Rock - Wizowice
Cześć. W tym roku planuję swój pierwszy wyjazd na Masters Of Rock. Czy moglibyście podpowiedzieć jak wygląda kwestia organizacji noclegu czyli pola namiotowego ? Rozumiem, że mam go w cenie biletu, ale pytanie w jakiej odległości pole jest od scen ?
Jak jest z wyżywieniem ? W ubiegłym roku byłem na Metalfeście i tam jedzenia pod dostatkiem. Planuję wyjazd w czwartek i powrót w sobotę/niedzielę w nocy.
Jak jest z wyżywieniem ? W ubiegłym roku byłem na Metalfeście i tam jedzenia pod dostatkiem. Planuję wyjazd w czwartek i powrót w sobotę/niedzielę w nocy.
Darmowe pole jest rzut beretem od festiwalu, jak przyjedziesz odpowiednio wcześnie, to nawet parę minut od wejścia się rozbijesz, przy wyjeździe w czwartek będzie trochę gorzej, ale wciąż kwestia maksymalnie kilkunastu minut na piechotę od wejścia. Jedzenia tam jest tak samo dużo, jak na metalfeście.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Dzięki za szybką odpowiedź. A jak jest z wodą do picia ? Są jakieś krany czy lepiej zabrać ze sobą ?Żelazny pisze: ↑śr maja 08, 2024 12:39 pm Darmowe pole jest rzut beretem od festiwalu, jak przyjedziesz odpowiednio wcześnie, to nawet parę minut od wejścia się rozbijesz, przy wyjeździe w czwartek będzie trochę gorzej, ale wciąż kwestia maksymalnie kilkunastu minut na piechotę od wejścia. Jedzenia tam jest tak samo dużo, jak na metalfeście.
I jak z parkingiem ? Muszę go wykupić dodatkowo ?
Są na terenie festiwalu krany, nie zdarzyło mi się jeszcze dostać tyfusu od picia wody z nich
Bo Ty piłeś alkohol
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Potwarz.
Co do parkingów, to myśmy jadąc autem jechali zawsze na osobne pole i tam u Czecha się rozkładaliśmy, teraz coś widziałem, że jest jakiś płatny parking i przy jechaniu w czwartek polecałbym się za tym rozejrzeć rzeczywiście
-
Deleted User 8263
Jeśli chodzi o jedzenie na feście to jeszcze parę lat temu było na tym poziomie co headlinerzy, albo i lepszym.
-
Deleted User 8263
Jedzie ktoś tylko na czwartek jak gra Bronek lub czwartek- piątek?
Są, są. Bodajże 1500 kurun
-
Deleted User 8263
Pytanie dla osób, który były już na festiwalu autem: czy lepiej parkować przy komisie Autokat czy tutaj ?
https://parking.backstage-agency.cz/en
Niby ogłaszają się, że to jest 500m od MOR, ale to w linii prostej. Autokomis jest 300-400m - też w linii prostej:
https://www.google.pl/maps/place/Autoba ... ?entry=ttu
https://parking.backstage-agency.cz/en
Niby ogłaszają się, że to jest 500m od MOR, ale to w linii prostej. Autokomis jest 300-400m - też w linii prostej:
https://www.google.pl/maps/place/Autoba ... ?entry=ttu
I drugie pytanie: jak wygląda kwestia prysznicy przy zakupie biletu standard ? Można się gdzieś umyć, nawet odpłatnie ?
-
Deleted User 4876
Prawdziwi metale się nie myją - po pewnym czasie brud sam odpada!
Gorzej jak sam nie chce odpaść ... Stąd moje pytaniethorgal_30 pisze: ↑sob cze 29, 2024 9:31 am Prawdziwi metale się nie myją - po pewnym czasie brud sam odpada!