07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Ja ponugzunje. Bilety na ostatnie koncerty po 390 mówicie? Ja dałem za dwa średnio 287,5. Kupowane z drugiej ręki. Teraz też poczekam na promkę lub odsprzedaż.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja na pewno się muszę wstrzymać z zakupem, bo początek lipca jest dla mnie prywatnie bardzo niepewny. Jak tylko dostanę sygnał, że data jest git, to kupię. No i pewnie trzeba będzie zrobić to Oberhausen, ale tu jeszcze w grę wchodzi trasa Kinga Diamonda i trzeba to będzie wszystko jakoś rozplanować.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Chyba "z drugiej ręki"
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Nie ważne, że to resale kontrolowany przez organizatora. I bilety prawdopodobnie tez bezpośrednio od niego, bo po kupieniu jednego pojawiały się kolejne w tej samej cenie. To mogła być po prostu lewa ręka organizatora
Ważne, że zapłaciłem 100zł mniej niż cena katalogowa.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
no właśnie nawiązuje do tego teraz, bo szczerze liczę na powtórkę
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Tym razem może być ciężej z dostępnością tańszych biletów tuż przed gigiem. Atlas to jednak "tylko" 13k pojemności, Tauron dobrze ponad 20k (po prostu było z czego wrzucać na resale + tanie tixy na trybuny wcześniej zachomikowane).
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Zostało na poprzedniej stronie, to na wszelki wypadek napiszę, że jest pula biletów w cenie 210 zł na trybunach. To nie jest duża kwota na JP.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Na trybunach? Nie, jeszcze nie ten wiek.
- blackcocker
- -#Moderator

Nie no, ten Tauron ma ponad 20k to chyba nie w "tradycyjnym" układzie sceny?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Zdecydowanie. Najtańsze miejsca na Tauronie są całkiem OK. Byłem kiedyś na koncercie Roda Stewarta i nie usterkuję. A czy ktoś zna te miejsca pod sufitem w Atlasie?Recit The Thornographer pisze: ↑śr lis 06, 2024 9:05 pm Zostało na poprzedniej stronie, to na wszelki wypadek napiszę, że jest pula biletów w cenie 210 zł na trybunach. To nie jest duża kwota na JP.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
20k to tam wycisnęła metallica jak scena była na środku. Normalne koncerty to 18k i jest sold out.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Z takimi cenami to imho będzie klapa frekwencyjna jak koncert w Gdańsku. W Krk było sporo taniej i do tego z mega supportem. Za samo JP tyle nie dam chyba.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Jeszcze nie znamy supportu, więc nie ryzykowałbym twierdzenia, że będzie klapa frekwencyjna. Fakt, to już drugi koncert na - niby - tej samej trasie, ale po pierwsze, Priest często dobierają sobie mocne marki (Megadeth, Accept, Sabaton, kiedyś Motorhead), po drugie set oparty na Painkillerze może być sporą zachętą. No i też dlatego tym razem jest Atlas, nie Tauron. Na niekorzyść wpływa sama data (wakacje). Zobaczymy, jak to wyjdzie w praniu. IMO klapy nie będzie, spektakularnego sukcesu też nie. Kraków jednak zaskoczył, bo data też nie była zbyt dobra, ale koniec końców było gęsto.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Żeby mnie przekonać musiałby być naprawdę gruby support, na samo JP nie wydam 420 zł czy ile oni chcą za płytę...
Tak, to już słyszeliśmy. Ale te kilka tysięcy ludzi potencjalnie zainteresowanych koncertem niekoniecznie ma takie samo podejście.
Niby ma być klapa frekwencyjna, a koniec końców frekwencja bdb. Ludzie się przyzwyczajają do nowych cen 
www.MetalSide.pl
Niekiedy jednak ludzie głosują nogami i mamy frekwencyjne klapy czy nawet odwoływane koncerty vide pierwotna data KK Priest i przekazanie gigu innemu organizatorowi, który w "magiczny sposób" obniżył ceny. Nie twierdze, że teraz tak będzie, ale w sumie życzyłbym evil nation jakiejś srogiej porażki.
Na KK cena była przestrzelona nawet jak na nowe standardy. Wychodziło prawie tyle jak za Priest z Saxonem i UH.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Akurat przekazanie gigu nie wynikało tylko z tego, bardziej z upadającej firmy. Steel Panther też oddaliEmilio pisze: ↑śr lis 06, 2024 11:39 pm Niekiedy jednak ludzie głosują nogami i mamy frekwencyjne klapy czy nawet odwoływane koncerty vide pierwotna data KK Priest i przekazanie gigu innemu organizatorowi, który w "magiczny sposób" obniżył ceny. Nie twierdze, że teraz tak będzie, ale w sumie życzyłbym evil nation jakiejś srogiej porażki.
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8263
Ja znam. Bez szału jeśli mam być szczery, wolalbym stać w połowie plyty chybakrusejder pisze: ↑śr lis 06, 2024 10:10 pmZdecydowanie. Najtańsze miejsca na Tauronie są całkiem OK. Byłem kiedyś na koncercie Roda Stewarta i nie usterkuję. A czy ktoś zna te miejsca pod sufitem w Atlasie?Recit The Thornographer pisze: ↑śr lis 06, 2024 9:05 pm Zostało na poprzedniej stronie, to na wszelki wypadek napiszę, że jest pula biletów w cenie 210 zł na trybunach. To nie jest duża kwota na JP.