Co?
Po co rozkminiacie? Lada moment ogłoszą kto to bedzie i tyle.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Co?
Przed czujnym okiem YMT nic się nie uchowa
A czemu tak? Skąd takie przypuszczenie?DeJMIeN Wielki pisze: ↑sob gru 07, 2024 6:07 pm Ja się niestety bardzo obawiam, że do maja rezygnację zgłosi też Dave...
No i w takim tonie wypowiadał się niegdyś Steve, ale jak widać to już nieaktualne
No pewno, gdzieś, kiedyś wskoczy na bisy jak będzie okazja i chęć.

To miala być tajemnica, wystarczy mi fakt ze ludzie proszą mnie żeby Lady Pank zagrało jakąś piosenke....

Sory byku, nie wytrzymałem tych wszystkich kłamstw...
gumbyy pisze: ↑sob gru 07, 2024 6:15 pmO to to... ileż można...pz pisze: ↑sob gru 07, 2024 3:45 pm Przynajmniej skończy się to ciągłe wysyłanie Nicko na emeryturę, które niektórzy uprawiali. Odchodzi i luz. Skoro uznał, że już nie daje rady / nie chce mu się, to jego sprawa. Teraz będzie jeszcze pewnie parę tygodni "sraczki" w temacie "kto za Nicko", a potem już w ogóle spokój![]()
Niech gra jak najdłużej, dokąd bedzie mu to sprawiać radość.
Otóż to. W ogóle histeryczne dramatyzowanie z tego powodu jest trochę cringe. Wiadomo było, że temat wisi w powietrzu i że to Nicko podejmie ostateczną decyzję. Wolę, żeby tak się stało, niż miałby mieć jakiś fatalny incydent na scenie i opuścić ją w asyście medyków, a po tym dostać info, że już nie będzie grane.