http://www.kagra.com.pl/art05.html
jednak jest opis ale trochę ukryty
Szkoda, że jest to książka razem z 1 częścią, bo tamtą kupiłem 3 miesiące temu i nie chce mi się wydawać pieniędzy 2 raz prawie na to samo
Blood Brother pisze:RTTH też czytałem ale nie skończyłem (ach te lenistwo ). A potem obejrzałem ED i dowiedziałem się o wszystkim tym samym Jednym słowem. Maidenom kończą się pomysły
No nie wydaje mi się, żebyś po obejrzeniu ED dowiedział się tego samego co z RTTH, zwłaszcza, że wcześniej napisałeś, że mało rozumiesz, bo jest po angielsku
Co do Przygód Lorda Ślizgacza to zacząłem czytać i zapowiada się fajnie
kurcze wg mnie troche to przegięcie wobec fanów z wydaniem RTTH III.Dzisiaj zobaczyłem w sklepie i aż się zagotowałem.Chciałem juz kupic ale przezornie zapytałem sie kumpla co sprzedaje te książki co jest tam napisanei On mi powiedział ze są dopisane z 3 rozdziały i jest wiecej fotek.Sorry ale wydac 5 dych za 3 rozdziały...nie stac mnie na to.Tak samo było z biografią DM -tam tez dopisano 2 rozdziały i moje dziewcze sobie to kupiło Poczekam jeszcze.Niech maideni wydadzą jakies płytki i wtedy kupie bo bedzie z 10 nowych rozdziałów dopisanych .,a "Przygody Lorda Ślizgacza" mam w oryginale.Kiedys mnie nie zachwyciły ale musze jeszcze raz przeczytać.Moze byłem wtedy za mało dojrzały...dawne to były czasy
Łukasz W pisze:Chciałem juz kupic ale przezornie zapytałem sie kumpla co sprzedaje te książki co jest tam napisanei On mi powiedział ze są dopisane z 3 rozdziały i jest wiecej fotek.
a ja znowu zacofany
pozwólcie, ze dokładnie wypytam:
to już jest w sklepach? jesli dobrze czytam to to będzie run to the hills częśc pierwsza z dopisanymi nowymi rzeczami, tak?
fajnie, bo jedynki jeszcze nie mam
juras pisze:a ja znowu zacofany
pozwólcie, ze dokładnie wypytam:
to już jest w sklepach? jesli dobrze czytam to to będzie run to the hills częśc pierwsza z dopisanymi nowymi rzeczami, tak?
fajnie, bo jedynki jeszcze nie mam
Info z Kagry:
Jest to trzecie wydanie - w sztywnej oprawie - zawiera 6 nowych rozdzialow i jedna nowa wkladke ze zdjeciami.
Czyli to samo co w części pierwszej (oraz drugiej, ale chyba bez dyskografii, tekstów i LOLowych tłumaczeń ) + uaktualnienie od Rock In Rio po Dance Of Death Tour.
najlepsze było z fear of the dark
strach przed ciemnością, ciągle mi się roi, ze ktoś za mną stoi
ale ogólnie nie były złe, przetłumaczyć wcale nie jest tak łatwo
a co do książki to bomba! to cudo już jest w sklepach?
3. wydanie "Run To The Hills" zawiera 376 stron oraz ok. 90 zdjęć (są nawet nowe, to znaczy takie, których nie znajdziemy w poprzednich dwóch książkach). Co najfajniejsze - polskie wydanie posiada sztywną oprawę, a brytyjskie ponoć nie (przynajmniej tak zapewniała mnie Kagra) Jeśli zaś chodzi o cenę, to - zamawiając tę pozycję bezpośrednio z wydawnictwa (przez Internet) - zapłaciłem 42 PLN (cena zamawianego towaru) + 10 PLN (koszty wysyłki). Osobiście posiadam wszystkie trzy książki "Run To The Hills" (a co !!)...