No to już wiem jak chce byc wynagrodzony za rozklejanie plakatów"Rozwiązanie z sektorem pod sceną będzie identyczne jak na Metallice - pierwszych kilka tysięcy (?) osób dostaje opaski-przepustki do tego sektora.
Plan sektorów na Stadionie Śląskim
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Plan sektorów na Stadionie Śląskim
-
szatanista
- -#Long distance runner

Ojjj bedzie trzeba przyjechac z samego rana...
popieramŻelazny pisze:No to już wiem jak chce byc wynagrodzony za rozklejanie plakatów"Rozwiązanie z sektorem pod sceną będzie identyczne jak na Metallice - pierwszych kilka tysięcy (?) osób dostaje opaski-przepustki do tego sektora.![]()
szczerze mówiąc to ja się zbyt nie wysiliłem, aby dostać opaskę na Metallice
Myślicie, że 3 godziny przed otwarciem wystarczą ? 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Szczerze watpie....Majek pisze:Myślicie, że 3 godziny przed otwarciem wystarczą ?
NA Metallice rozdawali gozdine przed otwarciem bram.Satanel pisze:Szczerze watpie....Majek pisze:Myślicie, że 3 godziny przed otwarciem wystarczą ?
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
-
szatanista
- -#Long distance runner

A wszyscy bedacy godzine przed otwarciem bram dostali???Saymon pisze:NA Metallice rozdawali gozdine przed otwarciem bram.Satanel pisze:Szczerze watpie....Majek pisze:Myślicie, że 3 godziny przed otwarciem wystarczą ?
Praktycznie tak
No tak bo to też mój kumpelkinder pisze:no to ciekawe czy zdąze :/ mam nadzieje że tak :>:>:>:>:> a jak nie to spróbuje sie przedostać :>:> Mój kolega probował przez to przejsc juz byl blisko ale ochroniarza kopnął glanem w ryj i go przerzucił nazad:D
Ano.. nie podoba mi się toClansman_ pisze:No nie, szkoda ze tak zrobili. Juz myslalem ze bedzie bez zadnych podzialowWICKER MAN pisze:Rozwiązanie z sektorem pod sceną będzie identyczne jak na Metallice - pierwszych kilka tysięcy (?) osób dostaje opaski-przepustki do tego sektora.
Eh też bym wolał bez tego sektora
Ale cóż pozostaje tylko być wczesniej.....
Nie byłem na Metallice i mam takie pytanko. Jeżeli dostanę rzeczoną opaskę to nawet jak pójdę do klopa albo kupić wode to jak będę wracał bez większego problemu dostanę się z powrotem na ten sektor?? Bo coś jest to za proste jak dla mnie.
Niestety, nie wiem czy w moim przypadku "bycie wcześniej" jest możliwe.Pink pisze:Eh też bym wolał bez tego sektora![]()
Ale cóż pozostaje tylko być wczesniej.....
Cholera, że też musieli coś takiego wymyśleć...
Jadę z warszawy z www.shortcut.pl i licze że będę naaaprawde wczesnie....
Ostatnio zmieniony pn gru 20, 2004 4:55 pm przez Pink, łącznie zmieniany 1 raz.
No tak. Właśnie po to są te opaski. bo inaczej to by poprostu wpuszczali tam ludzi po kolei.
-
El Dorado
100 zł za przejazd?! ja zalatwiam po jakies 30 zł ale z ŁodziPink pisze:Jadę z warszawy z www.shortcut.pl i licze że będę naaaprawde wczesnie....
-
Deleted User 622
100zł za przejazd to wsumie drogo... ja licze ze zapłacę max 60 zł, z tym ze ja jestem z pod Lublina
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Niedługo sie pewnie dowiemy, że za wyjazd z Wrocławia też trzeba zapłacić więcej niz 50 złotych. To dopiero paranoja.
-
Deleted User 622
Eee no bez przesady. Mnie z Lublina do Wrocka kosztował w obie strony ok 65. A to jest najgorsze i najdłuższe połączenie kolejowe jakie moze byc... Z Wrocka do Chorzowa daleko nie jest.
-
Night Prowler
- -#Charlotte

cześć. jestem nowy na forum. wpadłem tu aby być na bierząco na temat koncertu na który się też wybieram. tak śledzę wszelkie dyskusje na temat tego sektora blisko sceny i uważam: ŻE JEST TO BARDZO NIESPRAWIELDWE!!!!!
wiem, że większość z was powie: "idź stąd, co mnie to obchodzi", ale spójrzcie na to z mojej perspektywy. mieszkam w niechorzu, jest to mała miejscowość nad morzem. do chorzowa mam cholernie daleko, pewnie będę tuż przed koncertem, czajenie się na opaskę więc odpada. prace na rzecz koncertu? w 3 tysięcznej gminie? strony internetowej też nie mam, więc to też poszło się dymać.
jeśli nie będzie osobnych biletów na ten sektor to według mnie nie powinno go być wogóle. czemu płacąc tyle samo co inni mam mieć gorsze warunki od nich? w tym momencie nawet nie dostaję szansy aby w jakikolwiek je zdobyć(te opaski).
wiem, że większość z was powie: "idź stąd, co mnie to obchodzi", ale spójrzcie na to z mojej perspektywy. mieszkam w niechorzu, jest to mała miejscowość nad morzem. do chorzowa mam cholernie daleko, pewnie będę tuż przed koncertem, czajenie się na opaskę więc odpada. prace na rzecz koncertu? w 3 tysięcznej gminie? strony internetowej też nie mam, więc to też poszło się dymać.
jeśli nie będzie osobnych biletów na ten sektor to według mnie nie powinno go być wogóle. czemu płacąc tyle samo co inni mam mieć gorsze warunki od nich? w tym momencie nawet nie dostaję szansy aby w jakikolwiek je zdobyć(te opaski).
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!