Lepiej, żeby było tylko dla nas. Im mniej osób wie tym lepiejWICKER MAN pisze:I nie musi być. W końcu przed Metallicą też nie było. Dla nas to potwierdzone info.Majek pisze:Rozumiem. Ja nie mówię, że takiego sektora nie będzie, tylko, że jeszcze nie jest to "oficjalnie" podane :beer
Wejścia na sektor pod sceną
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wejścia na sektor pod sceną
podajcie mi tylko kolor tej opaski
a moze lepiej przygotuje se opaski we wszystkich kolorach teczy to na pewno sie dostane pod scene 
Trzeba będzie ustalić jakąś strategię
im więcej ludzi z Sanktuarium się tam dostanie tym lepiej
Musimy też wierzyć w powodzenie misji Wicker Man'a może załatwi te opaski dla nas no i co jest mało realne wejście za scenę... fajnie czasami pomarzyć
-
El Dorado
Jak Wicker załatwi to jeszcze bedzie wiecej fanklubowiczówThingrim pisze:Trzeba będzie ustalić jakąś strategięim więcej ludzi z Sanktuarium się tam dostanie tym lepiej
Musimy też wierzyć w powodzenie misji Wicker Man'a może załatwi te opaski dla nas no i co jest mało realne wejście za scenę... fajnie czasami pomarzyć
wejscie za scene odpada na bank przeciez nie wejdzie tam 200-300 osób najwyżej elita z 20 góra.

UpTheIrons
to bedzie trzeba losowanko zrobic
-
janiedembica
- -#Prisoner

50% loskow wicker man:D
No ale tylko jeden z władz głownych (jeśli tak można nazwać) powinien mieć z góry zapewnione miejsce reszta jezeli wogóle cos takiego bedzie powinna równo losowąć jak każdy.
UpTheIrons
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Jakie losowanie ?? bedzie okolo 3-4 tysiecy takich wejściówek, byłoby wiecej, gdyby org nie przewidywał ze drugie tyle i tak sie do srodka dostanie dzieki podawaniu opasek - wydanie lub zarezerwowanie 100 na FC to zaden kłopot - poza dotarciem do osoby która sie tym zajmuje. Według mnie w dzien koncertu bedzie wiadomy kolor
Im chyba chodzi o wejście na backstage, a nie do sektora pod scena.....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Być może, chyba tak jak to było na Metallice, opaski będą zrobione przez Iron Maiden (nie zespół - po prostu oni się tym zajmąToMek CauseWere Metallica pisze:Jakie losowanie ?? bedzie okolo 3-4 tysiecy takich wejściówek, byłoby wiecej, gdyby org nie przewidywał ze drugie tyle i tak sie do srodka dostanie dzieki podawaniu opasek - wydanie lub zarezerwowanie 100 na FC to zaden kłopot - poza dotarciem do osoby która sie tym zajmuje. Według mnie w dzien koncertu bedzie wiadomy kolor
-
El Dorado
jak najwiecej!!WICKER MAN pisze:Być może, chyba tak jak to było na Metallice, opaski będą zrobione przez Iron Maiden (nie zespół - po prostu oni się tym zajmąToMek CauseWere Metallica pisze:Jakie losowanie ?? bedzie okolo 3-4 tysiecy takich wejściówek, byłoby wiecej, gdyby org nie przewidywał ze drugie tyle i tak sie do srodka dostanie dzieki podawaniu opasek - wydanie lub zarezerwowanie 100 na FC to zaden kłopot - poza dotarciem do osoby która sie tym zajmuje. Według mnie w dzien koncertu bedzie wiadomy kolor) i zostaną dostarczone w dniu koncertu... Zobaczymy. Postaramy się załatwić jakąś ich ilość dla FC.
WICKER MAN pisze:No a z jakich?the_trooper pisze:A te zdjęcia były robione z miejsc siedzących ???
A to już podjełem decyzję - kupuję bilet na płytę.
LOLwhite pisze:podajcie mi tylko kolor tej opaskia moze lepiej przygotuje se opaski we wszystkich kolorach teczy to na pewno sie dostane pod scene
-
janiedembica
- -#Prisoner

skoro jest juz bilet, to marzeniem pozostaje opaska na sektor pod sceną! tej niestety nawet swiety mikolaj nie przyniesie (bynajmniej narazie ) 
ale może ktoś z FC trochę później przyniesie 
-
poison-girl
- -#Invader

oczywiscie super byloby miec taka opaseczke
ale wiadomo ze w sektorze bez nich tez napweno znajdzie sie sporo ludzi z sanktuarium i bedzie sie mozna jakos zgrupowac
no i niezaleznie od wszystkiego bedzie zajebiscie bo to przeciez MAIDEN
ale wiadomo ze w sektorze bez nich tez napweno znajdzie sie sporo ludzi z sanktuarium i bedzie sie mozna jakos zgrupowac
no i niezaleznie od wszystkiego bedzie zajebiscie bo to przeciez MAIDEN
ja to zamierzam byc o 12 pod stadionem
Mysle ze jesli od tej godziny bede stal to z opaska nie bedzie chyba problemu
Ale jesli zalatwilyby sie opaski dla Sanktuarianow to juz w ogole byloby gicik 
ja jeżeli dam radę po Pradze to może nawet o 10 już tam wbije