28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Warunki są dobre -> potwierdzam ze jade 
When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone
Marcin Z. - kolega Crusa - pisze sie na busa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyli na razie mamy 10 osób chętnych na 100%. Pozostaje 8 miejsc. Myślę, że niedługo uzbieramy jeszcze kilka osób.
Zapisujcie się w tym temacie.
Potwierdzam udział w praskim wypadzie (ja + 2 os.)
(Uwaga prywatna do "tej trzeciej osoby": pamiętaj, że jeszcze musisz na to zasłużyć, w razie czego zafundujemy komuś zastępstwo...
Pytania do WM/Mayer:
- ile osób wchodzi do busa? 18?
- czy zakup przejazdu busem jest połączony nierozerwalnie z zakupem biletu przez Shortcut? Czy można samemu starać się o bilet z Ticketpro?
Pozdrowienia, już się nie mogę doczekać!
(Uwaga prywatna do "tej trzeciej osoby": pamiętaj, że jeszcze musisz na to zasłużyć, w razie czego zafundujemy komuś zastępstwo...
Pytania do WM/Mayer:
- czy zakup przejazdu busem jest połączony nierozerwalnie z zakupem biletu przez Shortcut? Czy można samemu starać się o bilet z Ticketpro?
Pozdrowienia, już się nie mogę doczekać!
Potwierdzam - warunki sa OKWICKER MAN pisze:Oto lista chętnych (z forum) na drugiego busa - proszę Was o potwierdzenie, że podane wyżej warunki Wam odpowiadają. Płacicie po 100 PLN za bus i 169 PLN za bilet na sektor pod sceną "stani u podia".
Ale sie bedzie dzialo... hehe
Pozdro!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

- Tak - 18. A więc jeszcze 8 osób musi na 100% potwierdzić wyjazd...beaviso pisze:Pytania do WM/Mayer:
- Bilety można zamawiać indywidualnie. Tylko musicie dać nam o tym znać, żebyśmy nie zamawiali z Shortcut'a.
Do zobaczenia! :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nadal czekamy na chętnych na drugiego busa. Decydujcie się szybko, bo nie wiemy co mamy robić z biletami itp. 
Wicker & Sabi - gratulacje
złamaliście mój słaby umysł
ja + osoba towarzysząca - 100%
jeżeli będzie super extra w Pradze to macie u mnie po browarku :beer
złamaliście mój słaby umysł
ja + osoba towarzysząca - 100%
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Super!Man_Of_The_Edge pisze:Wicker & Sabi - gratulacje![]()
złamaliście mój słaby umysł![]()
ja + osoba towarzysząca - 100%![]()
Uważaj, bo będzie super extra do n-tej potęgi i będziesz musiał wykupić nam cały browar.
Jakie bilety bierzesz?
Informacja z Shortcut:
Witam serdecznie,
Otrzymałem własnie potwierdzenie od organizatora puli biletow na koncert Iron Maiden w Pradze (28.05).
Bilety odbierzemy 23.01 podczas shortcutowego wyjazdu na koncert REM w Sazka Arena.
Zatem od 24.01 beda one juz dostepne w sprzedazy.
Oto ceny:
JEDNOTNÉ VSTUPNÉ - 129 pln - (tyl plyty lub sektory siedzace)
STÁNÍ U PODIA - 169 pln - miejsca w sektorze stojacym tuz pod scena
Płatnosc ustalimy na 01-05 luty.
UWAGA!
Najprawdopodobniej każdy będzie się rozliczał indywidualnie powołując się na nasz Fan Klub i nazwisko (zrobimy wcześniej listę). Szczegóły ustalimy za jakiś czas!
Na razie bierzemy bilety tylko dla pierwszego busa, ale możemy też zaklepać bilety dla ludzi z drugiego - bo widzę, że i tak raczej będzie komplet.
stani u podia oczywiście
ja oraz osoba towarzysząca
cały browar? z takim kominem?
ja oraz osoba towarzysząca
Mnie namawiac nie trzeba, ale kasy brak....... moze jakas robote znajde to sie pojedzie
Jezeli Praga sie okaze pierwszym koncertem na trasie to bede gryzl ziemie zeby pojechac
Jezeli Praga sie okaze pierwszym koncertem na trasie to bede gryzl ziemie zeby pojechac
-
Deleted User 357
Mmh....ja chyba zacznę chodzić do szkoły na piechote i będę się zywił wyłącznie chlebem z masłem...To moze jakoś uzbieram te 200zł 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, spox!Man_Of_The_Edge pisze:stani u podia oczywiście
ja oraz osoba towarzysząca![]()
Wygląda na to, że drugi bus raczej wypali (mamy 12 osób chętnych na 100%, 2-4 wahające się oraz kilku moich znajomych zza granicy, którzy chcieliby jechać tylko z Pragi, ale płaciliby za całość). Jak będzie to pewne na 100% to dam Wam znać i zarezerwuję Wam bilety w Shortcut (i tak na razie zarezerwowali więcej).
Szymon & Żelazny --> no może Wam się jakoś uda! 3mamy kciuki! :beer
czyli rozumiem, że nie ma problemów - są miejsca, bilety
ale się cieszę
btw. dopisz nas do listy chętnych, żeby było przejrzyście widać dla innych ile miejsc jest
ale się cieszę
btw. dopisz nas do listy chętnych, żeby było przejrzyście widać dla innych ile miejsc jest
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No nie jest jeszcze na 100% pewne czy będzie drugi bus... Na dzień dzisiejszy mamy 12 osób chętnych na 100% i 6 wolnych miejsc. Jednak kilka osób z listy/forum się waha (z 2-4) oraz kilku moich znajomych z innych krajów chciałoby jechać z nami jedynie z Pragi (płaciliby za całość). Mam nadzieję, że na dniach wszystko się wyjaśni...Man_Of_The_Edge pisze:czyli rozumiem, że nie ma problemów - są miejsca, bilety![]()
ale się cieszę![]()
No nie dziwię się.
Na dzień dzisiejszy drugim busem jadą następujące osoby:
~ CzarnoBiała - [Stani u Podia (płyta limitowana)] ~ (do ustalenia)
Crusader - tow.
Cymor - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
LoRdI - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Sabi - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Nocc - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Man_Of_The_Edge - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Man_Of_The_Edge - tow. - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Da5id - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
beaviso - bez biletu
beaviso - bez biletu
beaviso - bez biletu
zealot - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Cybul - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
Cybul - tow. - [Stani u Podia (płyta limitowana)]
UWAGA! Kto z Was nie chce, żebyśmy zamawiali mu bilety przez Shotcut i zdobędzie je na własną rękę? Jeśli są takie osoby to proszę, żeby dały mi znać!!
Ostatnio zmieniony ndz sty 09, 2005 2:33 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 2 razy.
no to super
mam nadzieję, że nie istnieje możliwość aby drugi bus nie wypalił z powodu braku osób...
mam nadzieję, że nie istnieje możliwość aby drugi bus nie wypalił z powodu braku osób...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że te 6 miejsc jakoś się zapełni... Bo 12 jest pewnych na 100% (w każdym razie tak wszyscy deklarowaliMan_Of_The_Edge pisze:no to super![]()
właśnie to chciałem zaproponować, że w razie wolnych miejsc jadący mogliby dopłacić, ale skoro jest jak mówisz to super 
No to zamawiaj tego drugiego busa i bilecikiWICKER MAN pisze:Myślę, że te 6 miejsc jakoś się zapełni... Bo 12 jest pewnych na 100% (w każdym razie tak wszyscy deklarowaliMan_Of_The_Edge pisze:no to super![]()
mam nadzieję, że nie istnieje możliwość aby drugi bus nie wypalił z powodu braku osób...). Jeśli pozostałe osoby się zdecydują to już będzie komplet. Damy jeszcze za niedługo info na stronę główną itp. oraz poprosimy Shortcut o ewentualne polecenie wyjazdu tym, którzy chcieliby kupić u nich bilet. Więc komplet raczej będzie. W najgorszym razie jakby brakowało miejsca do kompletu to zawsze można zrobić zrzutkę po 6 zł, żeby bus jechał.
Ale myślę, że może nawet nie być takiej potrzeby.
czy Ty Cymorze jechales moze busem do Wroclawia?