Wnoszenie aparatów fotograficznych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych
A jaki jest problem z wyciagnięciem czegos z majtek?? (brz skojarzen, proszę
)
-
IvonMaiden
- -#Invader

ja tylko sie boje ze nawet jak juz mi sie uda wniesc ten aparat(w obojetnie czym
) to czy np podczas robienia fotek jakis przesympatyczny pan z ochrony nie raczy mi go zabrac.....

jak juz zaczyna sie główny gig to nie ma bata... na mecie podczas slipa zakosili gosciowi obok aparat, ja sie jakos krylem
ale na samej mecie mam na fotkach panów z fosy , których pozdrawiam zawsze i wszedzie 
na King Daimond mi ochroniarz wziol aparat i wyrwal klisze (aparet oddal) ale fotek niemam:(
na Maidenów biore aparat jednorazowke
na Maidenów biore aparat jednorazowke
-
IvonMaiden
- -#Invader

chyba tez tak zrobie , tylko ciekawa jestem jak wychodza fotki z takiej jednorazowki ...
jakos nie najlepsza ale i nienajgorsza
A zawsze tam pamiatka w postaci zdjec bedzieDariusz pisze:jakos nie najlepsza ale i nienajgorsza
Musze chyba kupic jakas Pania Domu, Tine albo inne Bravo zeby jakas jednorazowke dorwac
na targu też można kupić i nie tylko 
Na Ironach to nie to samo co na Mecie dużo zależy od zespołu na ile zezwoli na robienie zdjęć. Ale nigdy nie robili problemów mam super zdjęcia z obu gigów z 2003. Miałem je przesłać Mayerowi, żeby je gdzieś wrzucił na strone ale narazie nie miałem na to czasu (sorki Mayer) :solo :rocx
UpTheIrons
Brat dostał w prezencie z Ridżest Dajdżest aparacik
Problem mam więc z głowy, aparat jest! Ciekaw jestem tylko jakie fotki robić. Zakładając, że bede miał film 400 to powinny wyjść bez flasha chyba? Z flashem za bardzo bede sie rzucał w oczy. 
KMFDM
Spoko, przeniesc mysle, ze zaden problem.
Co do dziewczyn, chowanie do kieszeni to nie zawsze dobry pomysl, chyba, ze ta kieszen jest w miejscu... eh, ale raczej tam nie jest, wiec kombinujcie inaczej.
Ogolnie tak jak napisalem wniesc mozecie, gorzej jak Was wyfiluja w srodku.
Na Mecie jednego goscia zgarneli, aparat zabrali, otworzyli, film wyciagneli, zabrali, aparat oddali, a goscia wyprosili poza stadion. I co? Kupil bilet na plyte i wrocil... widac, ze to fan prawdziwy:-)
Dlatego w takim wypadku ciekawa propozycja moze byc zwykly aparat jednorazowy...
No nie wiem, ja chyba nic nie biore, do tego ida na sektor, jeszcze sie zastanowie...
Co do dziewczyn, chowanie do kieszeni to nie zawsze dobry pomysl, chyba, ze ta kieszen jest w miejscu... eh, ale raczej tam nie jest, wiec kombinujcie inaczej.
Ogolnie tak jak napisalem wniesc mozecie, gorzej jak Was wyfiluja w srodku.
Na Mecie jednego goscia zgarneli, aparat zabrali, otworzyli, film wyciagneli, zabrali, aparat oddali, a goscia wyprosili poza stadion. I co? Kupil bilet na plyte i wrocil... widac, ze to fan prawdziwy:-)
Dlatego w takim wypadku ciekawa propozycja moze byc zwykly aparat jednorazowy...
No nie wiem, ja chyba nic nie biore, do tego ida na sektor, jeszcze sie zastanowie...
ja biore jednorazowke mam juz chodz po kazdym zrobionym zdjeciu bede musial krecic jakims dziadostwem
o kurdeGeneral pisze:Na Mecie jednego goscia zgarneli, aparat zabrali, otworzyli, film wyciagneli, zabrali, aparat oddali, a goscia wyprosili poza stadion. I co? Kupil bilet na plyte i wrocil... widac, ze to fan prawdziwy:-)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wszystko zależy od zespołu. Metallica nie chce być fotografowana więc tour manager wydaje polecenie ochronie na koncertach, żeby nie dopuszczali do robienia zdjęć. Do tej pory Maideni nie mieli nic przeciwko temu i można było ich focić.
Jednak Mystic to festiwal więc trudno przewidzieć jak będzie (myślę, że lepiej niż na Mecie). Postaram się tego dowiedzieć bliżej koncertu.
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Czyli o własnych fotkach dobrej jakości można zapomnieć. Maideni pozwalają ale ciekawe jak z innymi zespołami. No bo jakby był Nightwish to chciałbym pstryknąć parę fotek Tarji 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli Maideni pozwolą to inne zespoły raczej nie będą miały nic do powiedzenia.Iron Sajmon pisze:Czyli o własnych fotkach dobrej jakości można zapomnieć. Maideni pozwalają ale ciekawe jak z innymi zespołami. No bo jakby był Nightwish to chciałbym pstryknąć parę fotek Tarji
...lepiej Tarji niz lordiIron Sajmon pisze:...chciałbym pstryknąć parę fotek Tarji
przecież ona szpetna jak noc jestIron Sajmon pisze:chciałbym pstryknąć parę fotek Tarji
a tam... jak nałoży na siebie tapete, to tak źle nie wychodzi 
szpachlą chyba...