Zobaczymy - nic nie jest przesądzone. Może będzie jakiś koncert przed Pragą... Choć szczerze mówiąc chciałbym być na tym pierwszym - po raz pierwszy nie znając setu i nie wiedząc nic na temat koncertu/show.Man_Of_The_Edge pisze:SMS-y wiadomo![]()
jak na DoD![]()
jednak wtedy już się nic nie ustali... Wicker dobrze mówi, ulotki będą wcześniej i wogóle ciężka sprawa, ale do rozwiązania
Akcja "Maiden! klap klap klap Maiden!" pt. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Akcja "Maiden! klap klap klap Maiden!" pt. 2
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Jaki problem ? Przeciez umawiamy sie po przypuscmy 5 utworze lub po czwartym, jak we Wrocku i po problemie..., wiec po coz znac setliste ? Chyb, ze jakies "medleye" beda grac 
może być problem
załóżmy, że umawiamy się po 4 utworze, a okaże się, że po czwartym utworze Bruce krzyczy "The Troooooooper!!!" i od razu grają, co wtedy? Klapa
załóżmy, że umawiamy się po 4 utworze, a okaże się, że po czwartym utworze Bruce krzyczy "The Troooooooper!!!" i od razu grają, co wtedy? Klapa
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Tyz prowdaMan_Of_The_Edge pisze:może być problem
z bisami też kaszana, bo jeżeli zrobiliby tak jak na RiR, czyli wchodzą bez gadania i grają...
mam pewnien pomysł, ale z tym można poczekać do momentu, gdy będzie wiadomo co otwiera tour
mam pewnien pomysł, ale z tym można poczekać do momentu, gdy będzie wiadomo co otwiera tour
Ja uwazam ze ulotki sa niepotrzebne. Wystarczy ze jak czesc osob bedzie wiedziala kiedy sie drzec i zainicjuje akcje w swoim rewirze na koncercie to tlum zacznie sam z siebie po chwili skandowac. Sam sie pare razy o tym przekonalem.......a jaka to przyjemnosc i satysfakcja jak sie wydrzesz AJJ-RONN i zachwile wszyscy dookola Ciebie dokanczaja MEJJ-DEN 
też prawda
zobaczy się jeszcze, dużo czasu mamy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Szymon --> my nie chcemy skandować "AJJ-RONN! MEJJ-DEN!" tylko "MEJDEN! klap klap klap MEJDEN! klap klap klap MEJDEN!".Szymon pisze:Ja uwazam ze ulotki sa niepotrzebne. Wystarczy ze jak czesc osob bedzie wiedziala kiedy sie drzec i zainicjuje akcje w swoim rewirze na koncercie to tlum zacznie sam z siebie po chwili skandowac. Sam sie pare razy o tym przekonalem.......a jaka to przyjemnosc i satysfakcja jak sie wydrzesz AJJ-RONN i zachwile wszyscy dookola Ciebie dokanczaja MEJJ-DEN
Dokładnie.Man_Of_The_Edge pisze:też prawda![]()
Może jeszcze zostaną dodane jakieś koncerty przed Prahą (aczkolwiek osobiście chciałbym, żeby była pierwsza na trasie
Nie widzę sensu w darciu się tylko przed bisami. Wtedy i tak wszyscy krzyczą i skandują "MAIDEN", ale zespół tego aż tak nie słyszy i nie odbiera. Myślę, że zaatakujemy po kilku kawałkach - wtedy zawsze jest krótka przerwa na gadkę Bruce'a.
ja będę w siódmym niebie jeżeli potwierdzi sie, że Praha otwiera tournee 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ja też, ale o tym dyskutujmy w temacie o praskim gigu.Man_Of_The_Edge pisze:ja będę w siódmym niebie jeżeli potwierdzi sie, że Praha otwiera tournee
przez analogie do tego co napisalem to samo bedzie z MEJDEN klap kalp kalp MEJDEN.......WICKER MAN pisze:Szymon --> my nie chcemy skandować "AJJ-RONN! MEJJ-DEN!" tylko "MEJDEN! klap klap klap MEJDEN! klap klap klap MEJDEN!".Szymon pisze:Ja uwazam ze ulotki sa niepotrzebne. Wystarczy ze jak czesc osob bedzie wiedziala kiedy sie drzec i zainicjuje akcje w swoim rewirze na koncercie to tlum zacznie sam z siebie po chwili skandowac. Sam sie pare razy o tym przekonalem.......a jaka to przyjemnosc i satysfakcja jak sie wydrzesz AJJ-RONN i zachwile wszyscy dookola Ciebie dokanczaja MEJJ-DEN![]()
![]()
)
no a co komu zależy?
jak się wyjaśni to się wymyśli
jak się wyjaśni to się wymyśli
akcja sie uda na bank ale jak Bruce bedzie chcial to przerwie to on ma dar manipulowania publika
:rocx
jeżeli się uda to nieprzerwie
Ill Nino - I am Loco
Ill Nino - I am Loco
Na Rock Am Ring w 2003 Niemcy, którzy są na koncertach bardziej niemrawi od nas krzyczeli Maiden klap klap klap Maiden i nie sądzę, zeby się umawiali, a wyszło fajnie. Potem część zaczęła krzyczeć Iron a część kalskała i też było fajnie. A my się musimy umawiać? Jednej z najlepszych metalowych publiczości na świecie (tak powiedział Dickinson) nie stać na spontan, trzeba robić ulotki, ankiety? Dajcie spokój. Na Rammsteinie w Katowicach było Rammstein klap klap klap Rammstein i też nikt się nie umawiał (przynajmniej ja nic o tym nie wiem). To naprawdę nie jest takie trudne.
wyjdzie
a zreszta ohohoho przed katowicami w 2003 tez sie nie umawial nikt, a pod wzgledem publicznosci to byl koncert ideal normalnie
inaczej juz byl we wrocku, jakos tak mniej zorganizowaniej... czy cus...
a zreszta ohohoho przed katowicami w 2003 tez sie nie umawial nikt, a pod wzgledem publicznosci to byl koncert ideal normalnie
Jazz is not dead, it just smells funny.
jak ktoś chce dawać ulotki to niech daje, nikomu tym nie szkodzibobek pisze:takie akcje są fajne jak są spontaniczne. po co macie się męczyć, jak ludzię będą mieli ochotę krzyczeć to będą krzyczeć jak usłyszą że inni krzyczą. wystarczy zacząć, a nie pieprzyć się z ulotkami.
- nomad85
- -#Prisoner

Akcja musi być ,już ja tego dopilnuje zeby wyszła :rocx ,po prostu nie można sie dać terroryzować tym którzy będą gadać już przestańcie itd. ,no i jak najwięcej osób musi wiedzieć o akcji ,ja licze realistycznie na 5 minut klapowania ,a może nawet 10 ,kto wie
nomad85 pisze:Akcja musi być ,już ja tego dopilnuje zeby wyszła :rocx ,po prostu nie można sie dać terroryzować tym którzy będą gadać już przestańcie itd. ,no i jak najwięcej osób musi wiedzieć o akcji ,ja licze realistycznie na 5 minut klapowania ,a może nawet 10 ,kto wie
Z całym szacunkiem ale nie wyobrażam sobie 10 min.Z doświadczenia wiem że takie akcje są po prostu niewykonywalne technicznie.Innymi słowy po prostu nie starczy ci sił na 10min darcia paszczy
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
To po prostu olejcie takie osoby. Kurde to jest koncert metalowy.po prostu nie można sie dać terroryzować tym którzy będą gadać już przestańcie itd.
Ulotki rzecz OK, ale pamietajcie ze to jak to wszystko wyjdzie zalezy tylko od determinacji fanow.