niestety nie ma
Support - KREATOR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - KREATOR
niestety nie ma
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
-
Deleted User 1309
na http://www.metal-archives.com są (w prawdzie strona coś ostatnio nawala) , trzeba tylko wpisac w wyszukiwarce Kreator a potem juz powinniscie znalezc .
cisze sie :rocx że Petroza z zespolem zagrajĄ :beer JESZCZE jedna grupa S-R mogłaby dołączyc i było było by naprawdę :solo :beer :beer :beer
jak się ładnie poprosi to nawet mogę wysłać, jeżeli nigdzie nie ma 
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAaaaaaaaaaa AAAAAAAaaaaaaaaaa
w koncu
wiedzialam, ze mozna na nich liczyc
juz moge sie wybrac po bilecik
c Ya in Chorzow :rocx
<euforia>
<euforia>
Ja jestem bardzo niezadowolony z takiego zespołu, ale trudno 
-
Deleted User 1309
Zmienisz zdanie po koncercie :beerJa jestem bardzo niezadowolony z takiego zespołu, ale trudno
No możeMareq555 pisze:Zmienisz zdanie po koncercie :beerJa jestem bardzo niezadowolony z takiego zespołu, ale trudno
nie może a na pewnokiske pisze:No możeMareq555 pisze:Zmienisz zdanie po koncercie :beerJa jestem bardzo niezadowolony z takiego zespołu, ale trudno
uwierz, widziałem kilka koncertów Kreatora i gwarantuję, że są niezawodni i fenomenalni
No tez mam nadzieje ze sie do nich przekonam, ale to jeszcze duzo czasu. Wiec narazie trawie w domku "Enemy of God" i calkiem niezle mi wychodzi :rocx
Tylko problem, że ja nieznoszę takiego "śpiewu", więc taki pewien bym nie był, no ale szansa jestMiKi pisze:nie może a na pewnokiske pisze:No możeMareq555 pisze: Zmienisz zdanie po koncercie :beer
uwierz, widziałem kilka koncertów Kreatora i gwarantuję, że są niezawodni i fenomenalni
- journeyman
- -#Wrathchild

Kreator....spoko
gorzej jak to mój ojciec wytrzyma =P
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
Bosko, ale zastanawiam sie jak to wytrzymam kondycyjnie...
2 grupy, ktore uwielbiam, ale na Nightwish i Behemoth tez sie zaszaleje, maja wykop... hmm, no ostatnio na maidenie padałem, całkowite wyczerpanie
chooociaz, na stadionie jest swierze powietrze, zupelnie co innego, no i trzeba przemycic wode:D
to swinie nie wpuszczaja z wlasnymi napojami ? :/sqall666 pisze: ...no i trzeba przemycic wode:D
We Wroclawiu zabierali napoje...Ironkos pisze:to swinie nie wpuszczaja z wlasnymi napojami ? :/sqall666 pisze: ...no i trzeba przemycic wode:D
W Chorzowie nie dosc ze wiecej zespolow = wiecej czasu, temperatura i wogole... A ceny zapewne beda wyzsze od standardowych, obym sie mylil bo zbankrutujemy
pewine, ze cena bedzie smieszna i wyzsza i nie wiadomo czy piwo bedzie...ehhh ta cola bleee 
Na pewno będzie drogo
a napoi na pewno nei pozwolą wnieść bo na czymś trzeba zarabiać
:beer
a napoi na pewno nei pozwolą wnieść bo na czymś trzeba zarabiać
:beer
UP THE IRONS!!
:solo
na takich imprezach dostawca browca zarabia jak nigdzieS1MON pisze:pewine, ze cena bedzie smieszna i wyzsza i nie wiadomo czy piwo bedzie...ehhh ta cola bleee
Metalmania to był zysk maxymalny
a zresztą jak miałoby byc niby?
sami tró metale, a każdy metal browara wali ile może
Ja do takich koncertow zbyt powaznie podchodze zeby na nich browarki picMiKi pisze:na takich imprezach dostawca browca zarabia jak nigdzieS1MON pisze:pewine, ze cena bedzie smieszna i wyzsza i nie wiadomo czy piwo bedzie...ehhh ta cola bleee
Metalmania to był zysk maxymalny
a zresztą jak miałoby byc niby?
sami tró metale, a każdy metal browara wali ile może
eee no na 100% to nie wypada
chociaz 2 piwa