robie mine jak kiedys bidd:BassmaN pisze:Komercha, komercha, komercha...
Support - BEHEMOTH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - BEHEMOTH
-
Deleted User 357
Nergal komercyny ****!!!!Zdradził lasy Pomorza i Światowida!!!

komarcha to wszystko co można kupićS1MON pisze:robie mine jak kiedys bidd:BassmaN pisze:Komercha, komercha, komercha...a myslalem , ze britnej i krystyne itp. sie komercha nazywa
mój zespół nie jest komercyjny
-
Deleted User 1309
Czyli odechcialo ci się jechac dlatego ze Behemoth tam zagra hmmm dziwneSzczerze- odechciało mi się jechać.. Behemoth
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Skoro tak nie możesz ich znieść to radzę po prostu przyjść na stadion po ich występie. 
-
El Dorado
o bosz!BassmaN pisze:Szczerze- odechciało mi się jechać.. Behemoth, pomimo ze mieszkają kilka minut ode mnie nie jest żadną rewelacją dla mnie.. Komercha, komercha, komercha... Szkoda, bo ładnie się zapowiadało...
to nie ! bedzie wiecej miejsca dla mnie
- journeyman
- -#Wrathchild

nie..tylko nie behemoth... 
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
Gdybyś troche ich znał, to byś wiedział o co chodzi... Kolesie robią z siebie maxi szmatanistów i troo neo-poganów, a tak naprawde to cioty i kolesie z porblemami egzystencjalno-społecznymi....
WYbacz, ale wiedząc to i owo o tych ludziach mam tylko jedno stwierdzenie... które bylo kilka postów wyżej..
cieszę sie więc, że ich nie znam
nie jest mi to potrzebne no i przede wszystim nie jestem zrażony żadnymi osobistymi odczuciami co do zespołu, którego muzyki mi jak najbardziej odpowiada
nie jest mi to potrzebne no i przede wszystim nie jestem zrażony żadnymi osobistymi odczuciami co do zespołu, którego muzyki mi jak najbardziej odpowiada
Behemoth
ja tam nei będe narzekał
w końcu nieźle grają
:solo :rocx
ja tam nei będe narzekał
w końcu nieźle grają
UP THE IRONS!!
:solo
No pewnie. Pol godziny ostrzejszej muzy nigdy nikomu nie zaszkodzilotom_azs pisze:Behemoth
ja tam nei będe narzekał
w końcu nieźle grają
No no też tak myśleYaaqb pisze:No pewnie. Pol godziny ostrzejszej muzy nigdy nikomu nie zaszkodzilotom_azs pisze:Behemoth
ja tam nei będe narzekał
w końcu nieźle grają
:rocx
UP THE IRONS!!
-
Deleted User 1309
Nawet więcej niz pół godziny będzie , nie zapominajcie o KreatorzeNo pewnie. Pol godziny ostrzejszej muzy nigdy nikomu nie zaszkodzilo
Nie zapominamyMareq555 pisze:Nawet więcej niz pół godziny będzie , nie zapominajcie o KreatorzeNo pewnie. Pol godziny ostrzejszej muzy nigdy nikomu nie zaszkodzilo
UP THE IRONS!!
No w sumie... Ale Behemoth daje kopa na koncertach daje. Nie wiem jak Kreator bo nigdy nie bylem, ale wierze ze bedzie dobrze :rocxtom_azs pisze:Nie zapominamyMareq555 pisze:Nawet więcej niz pół godziny będzie , nie zapominajcie o KreatorzeNo pewnie. Pol godziny ostrzejszej muzy nigdy nikomu nie zaszkodzilo
Po prostu wielka kicha z tym behemiotem :<. Miały być zagraniczne zespoły, a jak już musieli dać polski to mogli dać jakiś fajniejszy, a nie to badziewie. ile będzie trwał ich występ? tak żebym przyszedł akurat na kreatora?
Wystep Behemotha bedzie trwal kolo 30-40 minut maksymalnie. Wiec jesli Ci ten zespol nie odpowiada to nawet jesli bedziesz wtedy na stadionie to za dlugo sie nie pomeczyszfv-Mortimer pisze:Po prostu wielka kicha z tym behemiotem :<. Miały być zagraniczne zespoły, a jak już musieli dać polski to mogli dać jakiś fajniejszy, a nie to badziewie. ile będzie trwał ich występ? tak żebym przyszedł akurat na kreatora?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie - akurat zdążysz pozwiedzać sobie cały stadion i okolice. 
ulżyło
ale i tak wolę szazę 
No pewnie przeciez my tu wszyscy po prostu ja uwielbiamyfv-Mortimer pisze:ulżyłoale i tak wolę szazę