A nie ma jeszcze żadnych profesjonalnych fotek (ze sceny, z fosy) ??
Sorki. Zapomniałam napisać, że to jest zdjecie znalezione na forum Nightwisha. Tam jakies laski opisały jak to pojechaly przed koncertem koło 14 do hotelu w katowicach gdzie zatrzymał sie najtłisz a także Iron Maiden. Oto link: http://photobucket.com/albums/v402/Mallory_Knox/Hotel/
Własciwe nie ma tam zdjec z maiden bo jak same stwierdziły nie wiedziały kto jest kto i tylko Brucea rozpoznały.
Swoja drogą nie bylismy jednak doinformowani. Bo gdybym wiedziała co to za hotel napewno bym sie tam udała. Ale nic to mam zdjęcie z Davem chociaż.
HEh tak wogóle to ja też bym chciał pare fotek zobaczyć z lewej strony płyty, ja tam stałem ,pewnie bym siebie poznał bo jako jedyny byłem w katanie i miałem koszulke Edward the Great ,może ktoś mnie pamięta , tak wogóle to macie jakieś ze zdjęcia ze zlotu ?
RycerzHeavyMetalu pisze:HEh tak wogóle to ja też bym chciał pare fotek zobaczyć z lewej strony płyty, ja tam stałem ,pewnie bym siebie poznał bo jako jedyny byłem w katanie i miałem koszulke Edward the Great ,może ktoś mnie pamięta , tak wogóle to macie jakieś ze zdjęcia ze zlotu ?
hej kurde ja też byłem z lewej strony plyty!. Pod samą tą kładką gdzie Bruce po niej chodził. Byłem ubrany w białą bluzke, ja ciebie nie kojaze, moze mnie kojarzysz?.
Mój znajomy spotkał Harrisa pod tym hotelem, próbował się do mnie dodzwonić ale na stadionie miałem problemy z siecią zresztą pewnie i tak bym nie wyszedł :/ ehhh szkoda że nie wiedzieliśmy byśmy ich pod hotelem przywitali:D
real_alien pisze:W Katach są dwa ekskluzywne hotele (Katowic i Silesii nie liczę...) - Monopol i właśnie Qubus, ale gdzie się zatrzymają to pojęcia nie miałem
Do tej pory zawsze byli chyba w Novotelu... Dziwne, że wybrali Qubus. Ale wygląda na to, że wszystkie/większość zespołów tam była (Dragonforce, Nightwish).
A nie ma jeszcze żadnych profesjonalnych fotek (ze sceny, z fosy) ??
Sorki. Zapomniałam napisać, że to jest zdjecie znalezione na forum Nightwisha. Tam jakies laski opisały jak to pojechaly przed koncertem koło 14 do hotelu w katowicach gdzie zatrzymał sie najtłisz a także Iron Maiden. Oto link: http://photobucket.com/albums/v402/Mallory_Knox/Hotel/
Własciwe nie ma tam zdjec z maiden bo jak same stwierdziły nie wiedziały kto jest kto i tylko Brucea rozpoznały.
Swoja drogą nie bylismy jednak doinformowani. Bo gdybym wiedziała co to za hotel napewno bym sie tam udała. Ale nic to mam zdjęcie z Davem chociaż.
PS. Zajebiście Bruce wyglada w tej czapeczce
Aniaaaaa!!!!Pokaz to swoje zdjecie z Dave'em, prosze!
no własnie co z tą stronką z fotami i filmikami co była podana na głownej stronie sanktuarium ??? wiem, że napewno limit został przekroczony, ale jak długo nie bedzie serwera bo sobie ściągnąłem kawałek remember tomorrow i filmik ku mojemu zdziwieniu był w spoko jakości ( gratulacje dla kamerzysty )