Nowy Tool jest genialnie wydany, ostatnio widziałem.Wrath pisze:No i pewnie nowy Tool, ale jeszcze nie mam
Najładniej wydane plyty/boxy/dvd
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najładniej wydane plyty/boxy/dvd
też widziałem. aż się kupować chce. Gilmour ostatni tez całkiem fajny
Taak, nowy Tool rządzi. A najbrzydszą okładkę jaką widziałem ma Chemmical Wedding Dickinsona 
Szczur22 pisze:A najbrzydszą okładkę jaką widziałem ma Chemmical Wedding Dickinsona
no to szczerze jestem teraz zszokowany
Jazz is not dead, it just smells funny.
No dla mnie jest paskudna. Brzydka tonacja, paskudna ramka, i wogóle szpetota

Z tego co wiem to jest obraz Blake'a i mi się podoba. Ale cóż zdania są różne 
Mi inne obrazy Blake'a się podobają, ale ten jest wybitnie brzydki
Moze nie nalezy do czolowki, ale jest masa innych okropniejszych okladek, a tej bym do takiej frupy nie zaliczylSzczur22 pisze:Mi inne obrazy Blake'a się podobają, ale ten jest wybitnie brzydki
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Okładka Chemical kiedyś mi się nie podobała, teraz jest nawet fajna 
Dodaję do tego co napisałem rok temuArtur pisze:A więc tak:
Metallica "St. Anger" - zgadzam się ze slayerem, co by o niej nie mówić wydana jest bardzo fajnie.
Tool "Lateralus" - super książeczka, jedyny opis na kopercie, ciekawy ten pomysł. Też mam edycję z "LateralIs" hehe
Moonspell "The Antidote" - Digi Pack razem z trzema naklejkami i plakatem, jeszcze dodatek multimedialny na płycie. Super
Nevermore "This Godless Endeavor" - najlepsze wydanie płyty jakie mam w swoich zbiorach, rozkładany DG w kształcie krzyża
Podobają mi się też reedycje KATa, fajnie to wydał Mystic wg mnie
Czyli zgadzam się z Wrathem
Czyli Tool i Moonspell bardzo dbają o formę wydania albumu
marudziszNo dla mnie jest paskudna. Brzydka tonacja, paskudna ramka, i wogóle szpetota
Przede wszystkim wymowa okładki. To przecież "Duch pchły", dziwnego stworzenia z wizji Blake'a, zamieszkiwanego przez dusze krwiożerczych ludzi, złośliwych, złych, przewrotnych. Obok Nabuchodonozora i Wygnania z Raju, jeden z jego najbardziej ponurych obrazów, nie dziwcie się, że jest taka kolorystyka.
reaktywacja
Kiedyś czytałem w MHammerze, że Slayer wydał Raining In Blood oprawiony w okładkę wypełnioną krwią z paierowymi czaszkami w środku(???). Sepultura podobno dorzucała jakieś indiańskie gadżety do jakiegoś wydania "Roots". Ale nie wiem. Slayer nie bardzo mnie ciekawi(więc nie szukałem), a w płycie Sepy nic nie znalazłem.

-
Beltrametix
- -#Invader

Też jestem w szokuSzczur22 pisze:Taak, nowy Tool rządzi. A najbrzydszą okładkę jaką widziałem ma Chemmical Wedding Dickinsona
Moim zdaniem najlepsze wydania :
Reedycje Bruce'a (chyba AoB minimalnie najlepszy)
"Tyranny of souls" -fenomenalna książeczka z tymi rycinami sprzed kilkuset lat , no i super nadruk na samym CD
"In Rock" Deep Purple 25th anniversary, na okładce są naklejone autografy muzyków
"KOTSK: Legacy" Helloween też jest ładny. Digipack w ładnym kolorze i przyjemną książeczką.
No i CD+DVD "AMOLAD"
co do 10.000 Days Toola to faktycznie wydanie jest sliczne, ale IMO dosc niepraktyczne, mam na mysli umieszczenie cd w takim kartoniku, troszke sie trza nagimnastykowac zeby wyjac bez porysowania plytki. Ale pomysl z okularkami jest super :rocx
Tak, to ewidentnie prawda i szczerze mówiąc trochę mnie to wpieniakobi pisze:co do 10.000 Days Toola to faktycznie wydanie jest sliczne, ale IMO dosc niepraktyczne, mam na mysli umieszczenie cd w takim kartoniku, troszke sie trza nagimnastykowac zeby wyjac bez porysowania plytki.
No to na pewnokobi pisze:Ale pomysl z okularkami jest super
Oo Samaelto musi ladnie na scianie wygladac
Hm... Zoska Behemotha jest swietnie wydana
rozkladana ksiazeczka a'la odwrócony krzyż 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Dani Filth
- -#Long distance runner