DokładnieWrathchild_88 pisze:może i tak, ale STA i Toxi nic nie przebije
Eee... przesadzaszMatek pisze:bo war to cały system
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
DokładnieWrathchild_88 pisze:może i tak, ale STA i Toxi nic nie przebije
Eee... przesadzaszMatek pisze:bo war to cały system
nawet bardzosyzygy pisze:Widzę, że STA też Ci się spodobał w końcu
a nie bo Sugarsyzygy pisze:Mind lepszy
AaaaaWrathchild_88 pisze:co sądzicie o wyborze utworu na singla?
a co byś chciał?syzygy pisze:Aaaaa Lonely Day
jeszcze troche i przestaniesz ich słuchać nie? :>syzygy pisze:W ogóle to SOAD w jakieś złe towarzystwo wpadło- ten cały wu tan klan...
A ja Vincity OF Obscenity :solo Wybrali najgorzej jak mogliWrathchild_88 pisze:osobiście wolałbym Soldier Side...
Niee... do tego nie dojdzie, na razie wszystkie ich albumy orócz ostatniego uwielbiamWrathchild_88 pisze:jeszcze troche i przestaniesz ich słuchać nie? :>
No chyba trzech nas tylko jest: ja, Ty i MatekWrathchild_88 pisze:dla zainteresowanych (choć dużo ich nie będzie )
Prawda??Wrathchild_88 pisze:(nie to co Maiden tego nie moge zrozumieć, jak można nie lubić taakiego zespolu ;]),

Świetna płyta na pewno, rzadko się spotyka tak genialne wypełnienie się kompozycji z produkcją. Od razu słychać, że Rubin wiedział jak się wziąć za ten materiałArtur pisze:"Toxicity" to i tak świetna płyta, wręcz objawienie.
To jest facet, który przywróci Metallikę na właściwe toryŚwinek69 pisze:Od razu słychać, że Rubin wiedział jak się wziąć za ten materiał
PewnieŚwinek69 pisze:Ale czy objawienie? Chyba raczej nie...
no, ale to przecież kwestia definicji
marzenieArtur pisze:To jest facet, który przywróci Metallikę na właściwe tory
Nieprawda :rocx Już ze Slipknotem zrobił coś, co do mnie cholernie trafiłoWrathchild_88 pisze:marzenie
do mnie też to trafiło, ale starym fanom się nie bardzo spodobało :] tak czy siak Rubin jest świetnym producentem i na pewno jego obecność wpłynie korzystnie na nowy album Mety :]Artur pisze:Już ze Slipknotem zrobił coś, co do mnie cholernie trafiło