Mija rok od ostatniego koncertu Maiden w Polsce...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mija rok od ostatniego koncertu Maiden w Polsce...
Kreator , Kreator , Kreator :solo
Jazz is not dead, it just smells funny.
No pisałem o tymKratos pisze:Najlepiej zagrali w Spodku promójąc Brave New World! To był czad!!!
Mnie powalil Behemot. Swoja glupota. Zar sie z nieba leje a Ci w tych swoich strojach i jeszcze twarze pomalowane. Akurat mialem zaszczyt byc w trakcie ich wystepu na plycie.
to dobrze, bo malo zespolow tak swietnie sie live prezentujeQba666 pisze:Akurat mialem zaszczyt byc w trakcie ich wystepu na plycie.
Dokładnie. A z Behemotha to niezłe jaja były :laugh Od strony muzycznej nie mam nic do zarzucenia ale za to ta cała śmieszna otoczka satańska na okoła nich :laughQba666 pisze:Mnie powalil Behemot. Swoja glupota. Zar sie z nieba leje a Ci w tych swoich strojach i jeszcze twarze pomalowane. Akurat mialem zaszczyt byc w trakcie ich wystepu na plycie.
Bo ja wiem czy swietnie? Rozumiem metalowy konserwatyzm jezeli chodzi o ubior ale bez przesady. Najlepszy byl Nightwish przynajmniej bylo ich dobrze slychac. To wlasnie po koncercie sie do nich przekonalem. 
dobrze,ze tego nie widzialamFear pisze:Qba666 napisał:
Mnie powalil Behemot. Swoja glupota. Zar sie z nieba leje a Ci w tych swoich strojach i jeszcze twarze pomalowane. Akurat mialem zaszczyt byc w trakcie ich wystepu na plycie.
Dokładnie. A z Behemotha to niezłe jaja były Od strony muzycznej nie mam nic do zarzucenia ale za to ta cała śmieszna otoczka satańska na okoła nich
Na Nightwishu za głośno był bas co psuło dobry odbiór muzyki.Qba666 pisze:Najlepszy byl Nightwish przynajmniej bylo ich dobrze slychac.
Właśnie żałuj, że nie widziałaśOpra_M pisze:dobrze,ze tego nie widzialam Mr. Green tylko slyszalam;)
E tam gadasz
Na trybunach bylo malinowo slychac. Ja tam nie mam zastrzezen. 
jakos nie zalujeFear pisze:Właśnie żałuj, że nie widziałaś Zobaczyła jak to satańska brać sobie poczyna
Nie no skoro słyszałeś dobrze, to dobrze. Ja tego nie mogę powiedzieć :]
EDIT :
EDIT :
Ja też, ale ciekaw byłem jak to będzie z nimi. Przeszło to moje najśmielsze oczekiwania :laughOpra_M pisze:jakos nie zaluje Laughing , nie przyjechalam tam na Behemotha Wink
To byla jedyna kapela(nightwish) ktora slyszalem w calosci oprocz IM oczywiscie. Pol dnia przelezalem(trzezwy) pod drzewem. 
Moje teżFear pisze:Przeszło to moje najśmielsze oczekiwania
A widzisz. Ja byłem na prawie wszystkich koncertach [ opuściłem nieświadomie Primal Fear, bo trzeba było coś zjeść, a potem sobie plułem w twarz, bo grali świetnie z tego co słyszałem ;/ ] , i oczywiście chciałem to przeżyć jakoś, więc alkohol był tylko na początku z ojcem , jakieś piwo czy coś, a potem nic
Chciałem być w pełni świadom wszystkiego co zobaczę a biorąc pod uwagę temperaturę to picie w ten dzień nie bylo zbytnio rozsądnym posunięciem 
jestem wzruszony ze pamietaszS1MON pisze:a Ty mi hallsa po Kreatorze dales :laugh
A te ich piekne txt...
+ przypominanie że są z trójmiasta co druga piosenka hehe.
Ale za to jak ? :laugh Pięść wymierzona w kościół i Boga rulez \m/Wrathchild_88 pisze:Moje też Wink chłopaki dali czadu Razz
Ej my sie smiejemy a przeciez komus te teksty moge podobac sie tak samo jak nam niektore IM 
to bylo dokladnie o 9,37pm??WICKER MAN pisze:Maideni wyszli na scenę równo rok temu.