Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
Okładka z DoD nie była za ciekawa. Tutaj się poprawili moim zdaniem. Mnie się podoba, Eddie jest, a że nie na pierwszym planie to mało ważne. Zapowida się ciekawie, oby na fajniej okładce się nie skończyło 
No no panowie i Panie nie wiem jak dla was ale dla mnie okladka jest zaje..........
- soulburner
- -#Invader

Ciekawe jak wygląda wkładka wewnątrz i co jest po drugiej mańce 
You must gather your party before venturing forth.
A jak juz Qba tak mowi ktory tylko narzekaQba666 pisze:No no panowie i Panie nie wiem jak dla was ale dla mnie okladka jest zaje..........
Styl nowej okładki przypomina troche komiksowe obrazki, widać że jest inna od pozostałych okładek.
Ogólnie podoba mi sie, ale mam nadzieje, że na którymś singlu Eddie będzie dużo większy
Ogólnie podoba mi sie, ale mam nadzieje, że na którymś singlu Eddie będzie dużo większy
paniron pisze:przypomina troche komiksowe obrazki,
dokladnie tak samo mysle
swietna okładka, podoba mi sie bardzo
na okladce 6 osob, w zespole 6, wiec paralela bardzo wyrazna, tylko dlaczego trupy? chyba wiedza ze ich czas powoli mija...
-
Deleted User 2259
Budziol pisze:Już jest u mnie na pulpicie YEAH!
U Mnie też ,moim zdaniem najlepsza okładka od czasów FOTD
6 osob na okladce 6 w zespole. Moze doszukamy sie jakiejs symboliki?

jak dodasz jeszcze ze na okładce to zywe trupy, to doszukamy sie ze to jedna z ostatnich plyt zespoluQba666 pisze:6 osob na okladce 6 w zespole. Moze doszukamy sie jakiejs symboliki?![]()
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Nie podoba mi sie
Edi jest za mały, i tak jakby w tle...
Daj spokój i nie strasz 
sam leb zajmujacy 90% okladki bylby lepszy ? albo samo oko...oooo...
No Eddie jest chyba najmniejszy z wszystkich innych wcieleń.
A te truposzki na pierwszym planie wyglądają jak Piraci z Karaibów
A te truposzki na pierwszym planie wyglądają jak Piraci z Karaibów
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Jak dla mnie to one są jednym z minusówpaniron pisze:te truposzki na pierwszym planie wyglądają jak Piraci z Karaibów
Oczywiście, ze nie ale pomyśl co powinno być na pierwszym planie okładki IronówS1MON pisze:sam leb zajmujacy 90% okladki bylby lepszy ? albo samo oko...oooo...
Fakt Edek moglby byc troche wiekszy. Jedyny maly minus koladki. Ciekawe jakie koszulki promo star zrobi

a jednak wcześniejszy obrazek też widnieje na okładce. sama kompozycja jest spoko ale ten napis powinnien wg. mnie być umieszczony wyżej tak jak to dawniej bywało i na całej szerokości obrazka.
a tam czepiacie się...że eddie jest za mały czy że litery są nie tam gdzie powinny. wg. mnie ta okładka bije WSZYSTKIE na głowę. wszystko jest w odpowiednich proporcjach i bardzo dobrze ze eddie nie jest tak wyeksponowany. po prostu genialna! im really impressed :beer
Narazie mi się podoba ale co bedzie dalej nie wiem
Już nie raz zmieniałem zdanie o okładkach
Tak samo o płytach 
odmiana nie zaszkodzi...IMOLifthrasil pisze:Oczywiście, ze nie ale pomyśl co powinno być na pierwszym planie okładki Ironów