Out of The Shadows - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Out of The Shadows - oceny, wrażenia, recenzje!
Genialna ballada, jedna z najlepszych w całym dorobku IM. Na live będzie jeszcze lepsza. Co z tego, że zalatuje TOTD czy WL (Revelations na pewno nie), w końcu to styl IM. Takie ballady to istny rarytas i przyjemność dla ucha.
Ocena: 9+/10
Ocena: 9+/10
-
Deleted User 804
Dziś leciał w antyradiurasternet pisze:Super kandydat do radia
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Mam tylko nadzieję, że nie będą tego grać! Słaby kawałek szkoda miejsca w secie marnować na niegoBartSmith pisze:live będzie jeszcze lepsza
Po wstępie który rokuje na balladke - zaczynają się dźwięki i wokal w którym zakochałem się od początku
A potem jest jeszcze lepiej ! Wspaniały refren i to fenomenalne "Oh there is beauty and surerly there is a pain". Balladka w starym stylu !!!
a jak ogladam te galerie z dvd i leci ta piosenka to az chce sie troche plakac, wiecie chlopaki w studiu dalej chca grac, zaskakiwac a niewiele juz im zostalo do konca...
Tzn, co znaczy ,że dalej chcą grać? No jak chcą to będą grali
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Chyba chodziło mu o to, że chcialiby jeszcze długo grać, ale starość nie radość.Abstract pisze:Tzn, co znaczy ,że dalej chcą grać? No jak chcą to będą grali
to znaczy, że chcą grać ale odejdą ze sceny niepokonaniAbstract pisze:Tzn, co znaczy ,że dalej chcą grać? No jak chcą to będą grali
I to by było najlepsze odejście. Odejście w momencie największej sławy
ktora bedzie po 15 albumie
:rocx
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Który będzie najlepszy w ich historiiremi pisze:ktora bedzie po 15 albumie![]()
:rocx
naprawde poraz 1000000 chcesz slyszec run to the hills na zywo albo IM ?Kratos pisze:Już lepiej niech zagrają jakiegoś klasyka.
Myślę ,że jak jesteś na koncercie to jest Ci to obojętne. Dopiero później zaczynasz marudzić ,że czegoś nie było, albo było nie to co powinno 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Tak jest zawszeAbstract pisze:Myślę ,że jak jesteś na koncercie to jest Ci to obojętne. Dopiero później zaczynasz marudzić ,że czegoś nie było, albo było nie to co powinno
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bardziej miałem tu na myśli jakiegoś klasyka w stylu The Evil That Men Do albo Bring Your Slaughter...Qba666 pisze:naprawde poraz 1000000 chcesz slyszec run to the hills na zywo albo IM
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

moj faworyt na tej plycie (obok benjamina)-kawalek praktycznie bez slabych momentów
, gitarki idealnie wspolgraja ze soba, wokal mmmm taki delikatny
co wiecej bruce przez caly utwor trzyma bardzo wysoki poziom. jest jednak cos co wywolalo moja frustracje-ostatni refren-niepasuje tutaj zupelnie-czesc instrumentalna powinna konczyc ten kawalek. reasumujac
:wiecej takich kawalkow.
W życiu. Ten kawałek muszą zagraćKratos pisze:Mam tylko nadzieję, że nie będą tego grać! Słaby kawałek szkoda miejsca w secie marnować na niego![]()
Już lepiej niech zagrają jakiegoś klasyka.
jak to na co? Przecież to chyba ich najlepszy utwór koncertowy, nie wyobrażam sobie koncertu Iron Maiden bez niego...BartSmith pisze:Na co mi znów Trooper .
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dobrze gadaNomad pisze:Przecież to chyba ich najlepszy utwór koncertowy, nie wyobrażam sobie koncertu Iron Maiden bez niego
Co z tego, że najlepszy (zresztą dla mnie nie jest best). Wszystkim można się przejeść, nawet czymś genialnym. Jakby grali go co około 2 trasy to by jeszcze uszło, ale granie go non stop to już przesada. Iron Maiden jeszcze rozumiem bo to główny, tytułowy kawałek.