tyle w temacieArtur pisze: Ja uwielbiam obydwa dla przykładu i tyle. Wiszą mi takie ankiety, jakbym lubił jednych a drugich nie to też by mi wisiały.
Spotkanie na szczycie (IRON MAIDEN vs METALLICA)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

Re: Spotkanie na szczycie (IRON MAIDEN vs METALLICA)
AmenArtur pisze:No to zlewaj takie opinie o Metallice i ciesz się ich muzyką po prostuCygan pisze:Uwierz mi że robię tak odkąd pisze na tym forum.
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Z czystej ciekawości - dlaczego?Cygan pisze:Overkill to syfArtur pisze: overkillu ??
Głosować w ankiecie nie będę, bo brakuje mi opcji pośrednich
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

NIechdziło mi o strone tylko o forum, bo strona jest do tej pory najlepszym polskim źrodlem informacji o mecie (jeszcze
), za to forum jest, no co tu dużo mówić jest sztywne, próbowaliśmy z Szajba rozruszać to forum ale się nie udalo.
Cholernie trudna decyzja, szczegolnie jesli chodzi o wybor pomiedzy takimi kapelami. Stawiam na Ironow a dlaczego? bo naleze do ich fanklubu
Szczerze przyznam ze nie bylem jeszcze na koncercie Metallici ale jestem pewien ze gdyby grali utwory z pierwszych 3-4 albumow to bardziej bym sie bawil niz na show w wykonaniu. Metallica pomimo iz nie ma tylu zajebistych utworow co Ironi ma w sobie "to cos". Albo zmiana decycji- stawiam te kapele na rowni zyjac nadzieja na prawdziwe zmartchwywstanie Mety.
Głupia ankieta. Takich ankiet nie powinno się dawać na stronie fanklubu danego zespołu. Jest to bardzo tendencyjne. Dziwne by było, aby na tej stronie Metallica uzyskała więcej głosów i podobnie na stronie fanklubu Metalliki dziwnym by było gdyby w takiej ankiecie więcej głosów uzyskali Maideni. Bez sensu.
zgadzam sieZygmunt pisze:Głupia ankieta. Takich ankiet nie powinno się dawać na stronie fanklubu danego zespołu. Jest to bardzo tendencyjne. Dziwne by było, aby na tej stronie Metallica uzyskała więcej głosów i podobnie na stronie fanklubu Metalliki dziwnym by było gdyby w takiej ankiecie więcej głosów uzyskali Maideni. Bez sensu.
wiecej takich ankiet to sie potne ;o
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ludzie! Zakładajcie! Byle szybkoJack87 pisze:wiecej takich ankiet to sie potne ;o
Ok. Można by wypisać jakieś 50 kapel i z każdą porownywac Maiden. Dla każdej osobny temat. Co Wy na to ? 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja proponuje : Spotkanie na szczycie Iron Maiden vs Tokio hotel 
EEE tam, tutaj wiadomo ze Ironi wygraja, bardziej wyrownane byloby spotkanie na szczycie IRON MAIDEN vs KATE RYANElevatorman pisze:Spotkanie na szczycie Iron Maiden vs Tokio hotel Very Happy
-
Stormshield
- -#Moonchild

Nie byłbym tego taki pewienDeep pisze:tutaj wiadomo ze Ironi wygrajaElevatorman pisze:Spotkanie na szczycie Iron Maiden vs Tokio hotel Very Happy
A ja proponuje dać w mordę każdemu kto tu posta nasrał.
Tyle razy ile postów :j
Tyle razy ile postów :j
- Elevatorman
- -#Clansman

tobie też
??
- dostoevsky
- -#Assassin

Moim zdaniem, Metallica ma dobre Master Of Puppets i Ride The Lightning, za to Ironi takie perełki jak The Number Of The Beast, Piece Of Mind, Powerslave, Somewhere In Time, Seventh Son Of A Seventh Son, Brave New World. Mają zajebiste Live After Death i Rock In Rio, do których nie umywa się S&M.
Metallica ma więcej sprzedanych płyt. Pourquoi? Głównie ze względu na znacznie lepszą promocję, m.in. przez MTV. Mówi się o nich głośniej w mediach. Zobaczycie, jak będzie głośno przy okazji premiery nowej płyty, nawet jak będzie równie dupna co St. Anger. Pamiętacie może, jak przy okazji koncertu na Śląskim były billboardy na ulicach? W przypadku koncertów Maiden forumowicze latali z kubłami i plakatami.
To samo było w Stanach. Jeżeli chodzi o koncerty IM - słaba promocja. Koncerty Mety - szum.
Jak to powiedział redaktor znanego magazynu rockowego w UK, Classic Rock, "Metallica zdobywa popularność na salonach w garniturach Giorgio Armani.". Niech każdy wedle siebie zastanowi się nad tą mądrą sentencją
Oczywiście głos na Maiden.
EDIT: Niech o świetności Mety świadczy fakt, iż któregoś dnia, oglądając nie-z-własnej-woli "Taniec z gwiazdami" znana aktorka z "M jak Miłość" (Koroniewska? nie pamiętam nazwiska) tańczyła paso doble do "Enter Sandman".
Pzdr.
Metallica ma więcej sprzedanych płyt. Pourquoi? Głównie ze względu na znacznie lepszą promocję, m.in. przez MTV. Mówi się o nich głośniej w mediach. Zobaczycie, jak będzie głośno przy okazji premiery nowej płyty, nawet jak będzie równie dupna co St. Anger. Pamiętacie może, jak przy okazji koncertu na Śląskim były billboardy na ulicach? W przypadku koncertów Maiden forumowicze latali z kubłami i plakatami.
To samo było w Stanach. Jeżeli chodzi o koncerty IM - słaba promocja. Koncerty Mety - szum.
Jak to powiedział redaktor znanego magazynu rockowego w UK, Classic Rock, "Metallica zdobywa popularność na salonach w garniturach Giorgio Armani.". Niech każdy wedle siebie zastanowi się nad tą mądrą sentencją
Oczywiście głos na Maiden.
EDIT: Niech o świetności Mety świadczy fakt, iż któregoś dnia, oglądając nie-z-własnej-woli "Taniec z gwiazdami" znana aktorka z "M jak Miłość" (Koroniewska? nie pamiętam nazwiska) tańczyła paso doble do "Enter Sandman".
Pzdr.
mógłbyś rozwinąć swoją myśl?EDIT: Niech o świetności Mety świadczy fakt, iż któregoś dnia, oglądając nie-z-własnej-woli "Taniec z gwiazdami" znana aktorka z "M jak Miłość" (Koroniewska? nie pamiętam nazwiska) tańczyła paso doble do "Enter Sandman".
Chyba koledze chodziło o to ,że poprstu dzięki tej promocji w m.in MTV Meta stała się tak znana kapelą ,że nawet w tak niszowych programach w Posce pojawiają się ich kawałki. Osobiście stawiam na Ironów gdyż Meta nagrała jedynie 4 dobre albumy ,a Maiden prawie każdy album jest przynajmniej dobry
wiem wiem że to obciach dla Metallicy i jej fanów, że enter sandman puscili w tańcu z giwazdami.........
....w następnej edycji będzie run to the hills 
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Albo przegenialny Wonem in Uniformbenedykt pisze:w następnej edycji będzie run to the hills