Najkoszmarniejsza okładka w historii IM
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najkoszmarniejsza okładka w historii IM
"Dance of Death" za te komputerowe postacie... Okładka, o której nie chce się pamiętać. Może dlatego w pierwszej chwili chciałem głosować na "Seventh Son"... 
wszystkie okładki od brave new world z wyjątkiem kocertówki somewhere back in time to jakaś żenada IMO.
DoD nie ma żadnej konkurencji
Głos na genialna płytkę - Virtual XI 
Night Mistress Fan Club Łódź
X FACTOR !
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Dance Of Death
X - Factor, zaraz po nim Dance of Death
- michalhusta
- -#Invader

Nie lubię, nie cierpię, nie trawię okładki z The X Factor. Szkoda że ją tak oszpecili. Jakby zrobili ją bardziej komiksowo jak w poprzednich płytach to była by jedną z najlepszych, mówię wam (teraz wyobraźcie sobie takiego Eddiego mrocznego coś ala No Prayer przybitego do krzyża, albo przeprowadzającego na swoim ciele wiwisekcję (od razu lepiej co nie
?)
Maiden England!
Dance of Death. Nie to, żebym jej nie lubił, ale porównując ja z reszty okładek IM wygląda śmiesznie 
Długo wahałem się, aż w końcu postawiłem na 'A Real Dead One' - jakoś ten edek mnie wcale nie przekonuje... Przyznam rację też tym, którzy nie cierpią DOD - faktycznie porażkowa okładka...
- Iron Soldier
- -#Invader

Bezkonkurencyjny w tym zestawieniu jest Dance of Death za Eddie'go i postacie.
- The Trooper
- -#Prodigal son

Ja niestety zaznaczyłem death on the road zamiast DoD na pierwszy rzut oka nie zauważyłem...ale dotr też ohydny...
Ja nie lubię okładki Dance of death ale jeszcze mniej mi się nie podoba The Number Of The Beast. Nie wiem czemu....
Bierz ile możesz i nie oddawaj
Dance of death najgorsza, kojarzy mi sie z okładkami Harry'ego Potter'a (chociaż do niego nic w sumie nie mam), do tego te ohydne, komputerowe postacie 
- thir13teen
- -#Wrathchild

oczywista oczywistość, czyli dance of death.
Strasznie mnie denerwują równie a matter of life and death i the final frontier, generalnie okładki nie są złe ale znajdujące się na nich czaszki rysowane na jedno kopyto zwyczajnie nie podobają mi się.
Strasznie mnie denerwują równie a matter of life and death i the final frontier, generalnie okładki nie są złe ale znajdujące się na nich czaszki rysowane na jedno kopyto zwyczajnie nie podobają mi się.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Dla mnie Virtual... Jakoś taka odrażająca jest ta okładka jak dla mnie 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Zdecydowanie Virtual XI. A powody są dwa: nie przekonuje mnie ten kolaż mrocznego świata Eddiego z tym chłopcem, boiskiem itd., no i na tej okładce zadebiutowało zmodyfikowane logo zespołu, które wg mnie bardzo straciło ze swojego charakteru.
A czy ktoś zna powód dlaczego zmienili charakterystyczne litery M,N i R??? Szukałem odpowiedzi w necie, ale nie znalazłem nic sensownego.
A czy ktoś zna powód dlaczego zmienili charakterystyczne litery M,N i R??? Szukałem odpowiedzi w necie, ale nie znalazłem nic sensownego.
-
Deleted User 5453
,,Dance of Death". Nie mam pojęcia jakim cudem zespół zaakceptował taką makabryczną okładkę. Musieli się nieźle spić. I nie mam pojęcia co za kretyn taką okładkę stworzył. Kojarzy mi się z jakimiś grami z prehistoryczną grafiką 3D. Armagedon, apokalipsa, 2012 jakkolwiek tego nie nazwiesz, okładka jet straszna. Druga najgorsza to ,, The X Factor". Kolejny raz się pytam - jakim cudem oni to zaakceptowali ? Klasyczny Eddie był o wiele ,,piękniejszy" niż to COŚ co widnieje na DoD i TXF. Trzecią najgorszą jest ,,Virtual XI" Odstrasza mnie niesamowicie. Nie przypomina Eddiego w ogóle. Już nie wspomnę o tym paskudnym logu, które zostało użyte. Nie mam pojęcia czemu ludzie tak narzekają na Eddiego z TFF, bardzo fajny przecież jest
Chciałam sobie taki plakat, właśnie z tym Eddiem na ścianę walnąć, ale mi matka zabroniła 
FOTD - Eddie jakiś taki wychudzony na drzewie, X-Factor - ni to Eddie ni to...człowiek
Dod - kompletny niewypał