Kto takiStoneman pisze:ale mowisz masz . zegnam
To że ja Cie nie znosze to jasna sprawa jest. Ale kto jeszcze śmie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kto takiStoneman pisze:ale mowisz masz . zegnam

a skad wiecie,ze nie pisalem wąchania??:Bkobi pisze:farmer1990 napisał/a:
bez wachania
Naprawdę, drogi Watsonie ??
Załóż sobie nowe konto i jedź od zera. Ja już mam piętnaste podejścieStoneman pisze:poki co to mnie tu z 70 % tego forum nie lubi ;P
Mnie jeszcze więcejStoneman pisze:stary poki co to mnie tu z 70 % tego forum nie lubi ;P
ze mną i tak szans nie macieBrand pisze:Mnie jeszcze więcejStoneman pisze:stary poki co to mnie tu z 70 % tego forum nie lubi ;P
Za dużo? Za dużo czego?Matek pisze:albo jest za dużo jak w przypadku A.
a nie Undertow? Też chyba lubisz, no i Opiate z tego co pamiętamMatek pisze:tool - 10k days
przeszło misyzygy pisze:a nie Undertow? Też chyba lubisz, no i Opiate z tego co pamiętam
mało brakowałosyzygy pisze:Dobrze, żeś Mansona nie wywalił na tej swojej liście...
przede wszystkim kawałków. dłuży się i meczy ta płytasyzygy pisze:Za dużo? Za dużo czego
No zgodzę sie, też mówiłem zawsze, że jest tam za dużo kawałków. Ale jak już się z nimi osłuchałem to mnie przestały męczyćMatek pisze:przede wszystkim kawałków. dłuży się i meczy ta płyta

Nie! Nie! Nie! I jeszcze raz nie! Powinni raczej być w temacie "Zespoły bez słabej płyty w dyskografii"szpara pisze:Xentrix - Shattered Existence
no to może sie nie znamStormshield pisze:szpara napisał/a:
Xentrix - Shattered Existence
Nie! Nie! Nie! I jeszcze raz nie! Powinni raczej być w temacie "Zespoły bez słabej płyty w dyskografii"

Z nimi trzeba się trochę pomęczyć, żeby "wlazło".szpara pisze:no to może sie nie znam![]()
ale do mnie tylko debiut przemówił
to spróbujeStormshield pisze:Z nimi trzeba się trochę pomęczyć, żeby "wlazło".