Ty jak zwykle na opak...JMM pisze:Dlatego tak mi się nie podoba... Mam nadzieję, że Bruce już więcej nie wyda takiego metalowego gniota jak "Tyranny of Souls" ; )Hallowed pisze:metalowy
49-urodziny Bruca Dickinsona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 49-urodziny Bruca Dickinsona
Im bardziej metalowy Bruce tym chyba lepiej... W tej wersji ze Skunkworks czy Tattoed wypadał dużo gorzej.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Nie podoba mi się. Po prostu zwyczajnie w świecie mi się nie podoba. Miałem nadzieję przede wydaniem, że to nie będzie album w stylu dwóch nowych kawałków na "The Best of..." czyli "Broken" i "Silver Wings"- owszem, to są fajne kawałki, ale całą taka płyta nie będzie zbyt dobra... No i rzeczywiście nie była. Owszem są tam świetne rzeczy, ale od Bruce'a wymagać można dużo więcej.sekcjazwlok pisze:A co ty chcesz od tej plyty
No wybacz, takie jest moje zdanie, i ja je podzielam ; )cellman pisze:Ty jak zwykle na opak...
Ta płyta jest świetna chociażby za sam wokal Bruce`a. Utworom imo niewiele można zarzucić, jedynie to, że ciągle słychać jednorodny styl, czyli sam Roy Z. Na szczęście jest to świetny styl, inaczej niż w przypadku też jednorodnej stylowo (jesli chodzi o gitarę) Tattooed MillionaireJMM pisze:Nie podoba mi się. Po prostu zwyczajnie w świecie mi się nie podoba. Miałem nadzieję przede wydaniem, że to nie będzie album w stylu dwóch nowych kawałków na "The Best of..." czyli "Broken" i "Silver Wings"- owszem, to są fajne kawałki, ale całą taka płyta nie będzie zbyt dobra... No i rzeczywiście nie była. Owszem są tam świetne rzeczy, ale od Bruce'a wymagać można dużo więcej.
A ten już by tam H widziałHallowed pisze:
Ta płyta jest świetna chociażby za sam wokal Bruce`a. Utworom imo niewiele można zarzucić, jedynie to, że ciągle słychać jednorodny styl, czyli sam Roy Z. Na szczęście jest to świetny styl, inaczej niż w przypadku też jednorodnej stylowo (jesli chodzi o gitarę) Tattooed Millionaire
Trafiłeś w samo sednomichi pisze: ten już by tam H widział szczerze mówiąc to ja też