Bardzo się cieszę i liczę na ID, WY, Moonchildem nie pogardzę, no i Aces High oraz Powerslave.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
A mnie to wisi czy przyjadą do Polski, bo za rok w lipcu/sierpniu najprawdopodobniej będę w Szkocji, więc wpadnę do Glasgow albo na Download. 
Bardzo się cieszę i liczę na ID, WY, Moonchildem nie pogardzę, no i Aces High oraz Powerslave.
-
paulek
- -#Lord of the flies

A jechaliście po mnie jak pisałem w innym temacie że jeżeli nie zawartość to przynajmniej niech opakowanie jest cacy i co? 3 strony gadki i co druga wypowiedź to jaranie się wyglądem samolotu i plakatu
A co do przewidywanego setu to oczywista SROGI zawód ale z drugiej strony właściwie to nie zawód, to zawiedzenie się mojej mimo wszystko chorej nadzieji że coś zmienią;
Nie łudze się , ze zmienia coś w secie po Australii - w tym roku było tak samo mieli grać niby co innego niż w Serbii i indiach a nawet u siebie w domu niczego nei zmienili
Mimo wszystko UP THe Iron!!!
I tak pojadę gdzieś na kocnert może i na dwa!!!
A co do przewidywanego setu to oczywista SROGI zawód ale z drugiej strony właściwie to nie zawód, to zawiedzenie się mojej mimo wszystko chorej nadzieji że coś zmienią;
Nie łudze się , ze zmienia coś w secie po Australii - w tym roku było tak samo mieli grać niby co innego niż w Serbii i indiach a nawet u siebie w domu niczego nei zmienili
Mimo wszystko UP THe Iron!!!
I tak pojadę gdzieś na kocnert może i na dwa!!!
Zmienili.paulek pisze:w tym roku było tak samo mieli grać niby co innego niż w Serbii i indiach a nawet u siebie w domu niczego nei zmienili
Najbardziej mnie śmieszy że narzekają na set ludzie zachwycają się koncertem Rock in Rio(mowa oczywiście o tym z trasy BNW) gdzie set był dużo gorszy.
Wtedy był prawie najlepszy set. Najlepszy był na trasie promującej AMOLAD. 
dla ludzi idących na koncert by się wyspać to z pewnością !
Eh, Nomad, zrozum, że niektórym się AMOLAD podoba.
Set, jaki by nie był, i tak mnie zadowoli.
Set, jaki by nie był, i tak mnie zadowoli.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ja tam byłem w Dortmundzie i o spaniu mowy nie było azd o rańca następnego dnia potem byłem w Ostarwie i znowu było fajnjie bez spania a jednak AMOLAD rządził....
Mi sie ten album nie podoba i uwazam że granie jego całego i to pod rząd to przegięcie, oczywiście każdy może miec własne zdanie, z 5 utworów które słyszałem na żywo uważam że tylko Reincarnation i FTGGoG nadają się dobrze na koncerty,ale to też nie tak jak utwory z innych płyt.
Co do trasy to wszystko to narazie spekulacje, dowiemy się czegoś za parę miesięcy.
Co do trasy to wszystko to narazie spekulacje, dowiemy się czegoś za parę miesięcy.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nawet bardzo :]Madril pisze:Eh, Nomad, zrozum, że niektórym się AMOLAD podoba.
No właśnie. Oczywiście, że wolałbym inny set, ale nie widziałem ich na żywo 20 razy, żeby mi się któraś piosenka na żywo totalnie znudziła.Madril pisze:Set, jaki by nie był, i tak mnie zadowoli.
Nie no, super ,ze w ogóle zapowiedzieli tą trasę
Mówię tak, bo poprostu się zastanawiał czy to nie jest po prostu jakiś wymysł fanów Maiden
Ale mam nadzieję ,że rzeczywiście to będzie największa trasa Maiden w historii 
przy ostatnich trasach, ta z 2008 będzie jedną z dłuższych (ok. 7 miechów, liczę: luty, marzec, kwiecien, maj, czerwiec, lipiec, sierpien; w ostatecznosci moze byc z 6 miesiecy od początku lutego do początku sierpnia)
No tak, prawie zapomniałem z kim rozmawiam. Wszak z Twoimi autorytarnymi opiniami nie można się nie zgadzać, bo jeżeli Nomad coś napisał to tak po prostu jest. I koniec.Nomad pisze:dla ludzi idących na koncert by się wyspać to z pewnością !
Michał nie stresuj sięMichałi pisze:Nomad napisał/a:
dla ludzi idących na koncert by się wyspać to z pewnością !
No tak, prawie zapomniałem z kim rozmawiam. Wszak z Twoimi autorytarnymi opiniami nie można się nie zgadzać, bo jeżeli Nomad coś napisał to tak po prostu jest. I koniec.
Co do przeczuć - ja miałam w lipcu hiperrealistyczny sen że jedziemy na koncerty do Wrocka a potem Pragi
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Znowu Eurocity? :rocxAshka pisze:a potem Pragi
A zgadnij kto się spóźniałBrand pisze:Znowu Eurocity?
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie moja wina, że miałem 2 minuty na przesiadkę (jesli o to chodziAshka pisze:A zgadnij kto się spóźniał
Wiem , wiem <głaszcze>Brand pisze:Nie moja wina, że miałem 2 minuty na przesiadkę
A wracając do tematu - chcę się wybrać na min. 2 koncerty , Wacken?Brazylia?Praga? + w Polsce - jeżeli tylko będzie .
W pyte trasa sie szykuje.Najpewniej zalicze Maiden na kolejnej edycji Fields of Rock w Holandii albo Graspop w Belgii.A ogolnie zapowiada sie bardzo,bardzo ciekawie
Zdziwiłbym się, gdyby na trasie z piramidami zabrakło Polski.
A już bardzo bym się zdziwił, gdyby zabrakło z winy zespołu.
Też planuję 2-3 koncerty na tej trasie. Polska, może Wacken... I coś na wyspach mi się marzy.
Na inne kontynenty na pewno kasy mieć nie będę, chyba że bym posłuchał przełożonych z pracy i zmienił studia na wieczorowe. 
Też planuję 2-3 koncerty na tej trasie. Polska, może Wacken... I coś na wyspach mi się marzy.