Nine Inch Nails

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

?

Pretty Hate Machine
0
Brak głosów
Broken
0
Brak głosów
Fixed
1
14%
The Downward Spiral
1
14%
The Fragile
3
43%
With Teeth
1
14%
Year Zero
1
14%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Nine Inch Nails

Postautor: Schizoid » czw wrz 04, 2025 7:27 pm

Mam nadzieję, że na tej płycie nie będzie dużo piosenek. Jakby to była jedyna, to bym się nie obraził.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Awatar użytkownika
kam
-#Assassin
-#Assassin

Postautor: kam » pt wrz 05, 2025 1:31 pm

Rozmieszyli Reznorka ostatnio, że nie wytrzymał. Swiety Mikołaj robił crowdsurfing.

https://youtube.com/shorts/k4EceHOIMZA? ... Vh6HePISvw

Ameryka, lol.
https://www.last.fm/user/kamooo

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Postautor: Schizoid » śr wrz 17, 2025 2:46 pm

No fajny ten Ares, fajny. Jestem wielkim fanem tego, co do Tron: Legacy zrobił Daft Punk, to było arcydzieło, ale nie oczekiwałem tutaj powtórki z rozrywki - i słusznie, bo to materiał znacznie inny od poprzednika. Nie jest tak podniosły, brak tu jakichkolwiek elementów orkiestralnych. Całościowo można to zdefiniować jako swego rodzaju mroczny synthwave, miejscami dość retro, ale jednocześnie jakby "zglitchowany". Muzyka nie jest szczególnie przebojowa, ale już mogę wychwycić kilka numerów, które wbijają się do podświadomości; wskazać należy tutaj Target Identified, A Question of Trust i New Directive. Co do piosenek, to one są generalnie dobre. Jeszcze nie do końca wiem, co sądzić o Who Wants to Live Forever? (i nie, to nie jest cover Queen).

Ogólnie to jeśli film będzie na poziomie ścieżki dźwiękowej, to będę zadowolony :)

EDIT: zajebiste xD

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Awatar użytkownika
Zajzajer
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Zajzajer » śr paź 15, 2025 3:42 am

Muszę sobie obczaić ten zespół, bo w sumie nigdy nie miałem okazji posłuchać, tylko nie wiem czego sie spodziewać :/ czy każda płyta jest taka sama czy nie, słuchałem kiedyś na rolce fragment jakiegoś utworu i w sumie można by kiedyś sobie obczaić. Płyt już raczej nie zbieram, to mi nie grozi kupowanie. Co polecacie na początek?
I am your wrath, I am your guilt, I am your lust (And you know it's right) I am your law, I am your scar, I am your trust, Know me by name - Shepherd of fire

Wróć do „Zespoły i Albumy”