Venom
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Venom
Motley Crue i tym podobne zespoły też śpiewały o seksie, w nieco bardziej zakamuflowany sposób, ale jednak. Cronos niech lepiej opowiada o tym, na czym się zna, np. aerobiku
Jak czytam takie teksty jak ten z Poison Venom i Looks that Kill Motley Crue, to w zasadzie mogliby się zamienić i nikt by się nie połapał.
Temat wcześniej dotyczył tego co Venom grało i zwłaszcza singli, które wydawali w pierwszej połowie lat 80tych. Cronos wyjaśnił dlaczego było tak, a nie inaczej i dlaczego te a nie inne utwory trafiały na single i płyty
Czyli Cronos nie zna sie na metalu. Venom to jednak pozerska i nie metalowa kapela. Od dziś tego nie słuchamy
- AncientMariner
- -#Clansman

No jasne jeżeli Vorgel tak napisał to nie ma zmiłuj. Ja przed chwilą wywaliłem wszystkie płyty do kosza
Cronos był wokalistą Venom, pisał teksty o seksownych nauczycielkach, w końcu sobie założył szkołę baletu i spełniał się w czymś co czuł
Tak naprawdę jedynym profesjonalnym muzykiem w tym zespole był Abaddon, jedyny, któremu się chciało to ciągnąć.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Jemu się chciało to ciągnąć? Sam przyznawał, że podczas pisania materiału na "Possessed" był niemal poza zespołem, bo położył lachę na kapele. Ani jednej nuty nie ma jego autorstwa na tej płycie.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
naprawdę profesjonalny, szczególnie jeśli chodzi o umiejętności xD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
W Venom nikt nie posiadał wielkiego talentu do grania na instrumentach, ale profesjonalizm to także podejście do muzyki, do tego jak ma nagrana, wydana i promowana. Dopóki Abaddon trzymał rękę na pulsie i bez Cronosa wydawali dobre płyty, choćby Temples of Ice czy The Waste Lands. Po jego odejściu zaczęli wydawać bezsensowne, sprasowane na miazgę klocki z wtórną muzą.
Nie no, każda płyta Venom ze składem Cronos + randomy śmierdzi. Niektóre mniej, ale dalej lepiej tego nie ruszać.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Daj spokój, nie mają startu. Na Temples jest Tribes, In Memory Of, Faerie Tale czy tytułowy, na Waste Curse, Shadow King, Crucified czy słynna ballada o kanibalu Clarisse. To unikalne kawałki, co masz na Metal Black poza bezsensownym wtórnym waleniem?
Tak tak oczywiście jest jeden gust i nie mam racji bla bla bla.
We drink the vomit of the priestsVorgel pisze: ↑śr paź 23, 2019 12:51 pm Motley Crue i tym podobne zespoły też śpiewały o seksie, w nieco bardziej zakamuflowany sposób, ale jednak. Cronos niech lepiej opowiada o tym, na czym się zna, np. aerobikuJak czytam takie teksty jak ten z Poison Venom i Looks that Kill Motley Crue, to w zasadzie mogliby się zamienić i nikt by się nie połapał.
Make love with the dying whore
We suck the blood of the beast
And hold the key to deaths door
faktycznie takie liryki by mogło mieć Motley Crue
Ale miało takie jak Looks That Kill, nie widzę wielkiej różnicy między tym, a Poison, o Teacher's Pet już nie wspominając. Poza tym Cronos cytował jakiś nieznany mi tekst. Nie wiem gdzie go usłyszał, pewnie na balecie 
Dla mnie ten koleś jest tak samo załgany jak Quorthon (RiP).
Dla mnie ten koleś jest tak samo załgany jak Quorthon (RiP).
Jest dużo bardziej, typ de facto próbuje pisać swoją historię na nowo.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Atomkraft byli dobrzy, zasługiwali na więcej.