Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Ma problem z kolanem, nie może biegać, a na scenie zawsze najbardziej szalony 
Kto grał przeciwko sepulturze oprócz Steve'a?
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Dzięki Death. Fajny wywiad 
+1, fajny wywiad 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

nie ma za co
też mi się podoba, ale raczej ostatecznie przekreśla szansę na tour promujący FFTE 
Ale w związku z tym rosną szansę na Maiden England, a jak dla mnie to ciekawsza opcja 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

jasne, że ciekawsza. chociaż tak samo rosną szansę na TNOTB co dla mnie nie jest już tak atrakcyjne 
Children of The Damned to jeden z większych koncertowych kilerów, więc warto się będzie ruszyć choćby dla niego.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

zgadza się COTD jest świetne, tak samo jak The Prisoner, jak i Akacjowa, która osobiście średnio mi leży
a reszta jest albo niespecjalna albo grana już wielokrotnie. dlatego Maiden England byłby dla mnie najlepszym rozwiązaniem, ew. właśnie trasa promująca FFTE, ale Dave ostatecznie zdementował jej prawdopodobieństwo. a więc czas pokaże co będzie dalej 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ale kończąc z offtopem.
http://www.deathmagnetic.pl/wywiady/bru ... metalliki/
to fragment wywiadu, którego Bruce udzielił brytyjskiemu Metal Hammerowi. tłumaczy tu dlaczego Maiden jest lepsze od Mety. W zasadzie trudno się z nim nie zgodzić, bo ma sporo racji. jednak z drugiej strony mówienie takich rzeczy nic dobrego nie przynosi. nie wspomnę już jak się skończyło, gdy powiedział parę słów za dużo o rodzinie Osbourneów
http://www.deathmagnetic.pl/wywiady/bru ... metalliki/
to fragment wywiadu, którego Bruce udzielił brytyjskiemu Metal Hammerowi. tłumaczy tu dlaczego Maiden jest lepsze od Mety. W zasadzie trudno się z nim nie zgodzić, bo ma sporo racji. jednak z drugiej strony mówienie takich rzeczy nic dobrego nie przynosi. nie wspomnę już jak się skończyło, gdy powiedział parę słów za dużo o rodzinie Osbourneów
Bruce to niestety trochę megaloman :/
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

racja. mógłby się powstrzymać trochęBruce to niestety trochę megaloman
- Emilio
- -#Lord of the flies

Nie tylko Maiden jest lepsze od mety, to nic nowego 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

ja też za Metą nie przepadam za bardzo i dla mnie Maiden jest o niebo lepszym zespołem, ale wydaje mi się, że to bardziej fani a nie muzycy powinni wydawać opinię o tym kto i dlaczego jest lepszy 
Dla mnie to akurat prawda, ale jak już wspomniałem Bruce jest jaki jest, a nie powinien tak gadać.
edit:
DB
+1
edit:
DB
+1
Ostatnio zmieniony wt cze 07, 2011 2:32 pm przez ttomasz, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdę powiedział, o której wiedzą wszyscy co skończyli 15 lat.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

też się z nim zgadzam, ale przez takie słowa to tylko zniechęca fanów Mety do Maiden i na odwrót. jednak racji nie można mu odmówić
Dokładnie. Pozatym mało kogo nie wkurzyłby gościu gadający "jesteśmy lepsi od tych, od tamtych i od tych też" 
Pozatym meta kilka razy wspominała, że IM zawsze byli dla nich inspirają, Bruce może ich teraz tylko zniechęcić.
Pozatym meta kilka razy wspominała, że IM zawsze byli dla nich inspirają, Bruce może ich teraz tylko zniechęcić.
Bruce jest człowiekiem który gada dużo, w związku z czym czasami zdarza mu się powiedzieć coś czego nie powinien, ale czy tym razem tak było to nie wiem. Nie powiedział niczego obraźliwego, Meta chyba nigdy nie robiło tajemnicy z tego, że mierzy nie tylko w tzw troo fanów, ale też w niedzielnych słuchaczy i jest w tym przecież dobra.