Zagraniczne Festiwale 2010

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

yankes
-#Clansman
-#Clansman

Re: Zagraniczne Festiwale 2010

Post autor: yankes »

na Brutal Assault dochodzą: SIGH, ROTTEN SOUND, MNEMIC, DYING FETUS, ORIGIN, IHSAHN. Cały skład w pierwszym poście

W.A.S.P na Wacken
yankes
-#Clansman
-#Clansman

From Metal Hammer:

'Download festival organizer Andy Copping has revealed that next year’s Download festival has a headliner that will become one of the biggest news stories of 2010. Who do we think it is?
In an exclusive chat with Metal Hammer, Copping has said: “What you’ll find when we announce, there’s absolutely no question that we are going to blow people’s minds. I’ve never been more excited about what I’m going to deliver and one in particular is a huge, HUGE news story and there’s also a possibility of one, if not two, other bands appearing at the festival at the very, very top end which are going to shock people because they never thought it would happen. I’m very, very pleased with what I’ve managed to hook for next year’s Download and the story behind it is incredible.”

Pewnie ogłoszą to dopiero po nowym roku, jak konkurencja skończy ogłaszać składy sonisphere. Jestem ciekaw co wymyślili. Plotki zaczynają się na System of A Down a kończą na Led Zeppelin....
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

yankes pisze:W.A.S.P na Wacken
Ponadto:

Arch Enemy
Cannibal Corpse
Edguy
Grave Digger
Immortal
Stratovarius
U.D.O.

z tych "większych"...
www.MetalSide.pl
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

yankes pisze:From Metal Hammer:

'Download festival organizer Andy Copping has revealed that next year’s Download festival has a headliner that will become one of the biggest news stories of 2010. Who do we think it is?
In an exclusive chat with Metal Hammer, Copping has said: “What you’ll find when we announce, there’s absolutely no question that we are going to blow people’s minds. I’ve never been more excited about what I’m going to deliver and one in particular is a huge, HUGE news story and there’s also a possibility of one, if not two, other bands appearing at the festival at the very, very top end which are going to shock people because they never thought it would happen. I’m very, very pleased with what I’ve managed to hook for next year’s Download and the story behind it is incredible.”

Pewnie ogłoszą to dopiero po nowym roku, jak konkurencja skończy ogłaszać składy sonisphere. Jestem ciekaw co wymyślili. Plotki zaczynają się na System of A Down a kończą na Led Zeppelin....

Obstawiam: G'n R, Metę i AC/DC! ;-)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

gumbyy pisze:
yankes pisze:W.A.S.P na Wacken
Ponadto:

Arch Enemy
Cannibal Corpse
Edguy
Grave Digger
Immortal
Stratovarius
U.D.O.

z tych "większych"...
Cały aktualny skład jest zawsze w pierwszym poście.
P.S Grave Digger doszedł
Blase
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Blase »

Witam serdecznie forumowiczów
Przepraszam za zawracanie dupy, ale mam pytanie odnośnie koncertu na Sonisphere w Czechach, a nie znalazłem na nie odpowiedzi na forum.
Otóż: jak wygląda sprawa z zakupem biletów? Interesowałyby mnie bilety na Golden Circle za 2400 koron, ale widzę, że są do zakupienia tylko na czeskich stronach. Na polskim eventimie są dostępne tylko najtańsze: http://www.eventim.pl/portal/pl/muzyka/ ... mance.html. Podobnie na allegro.
Czy można je kupić gdzieś indziej online? Czy może będą dostępne w polskich punktach sprzedaży?

PS. ktoś może organizuje autokar do Czech na Sonisphere, np. z Wrocławia? Jeśli tak miałbym 3 osoby chętne.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Może spróbuj napisać do http://ticketportal.pl/ oni kiedyś sprzedawali bilety w Polsce na czeskie i słowackie koncerty. Najbezpieczniej chyba jednak przez czeski eventim i wziąć sobie np. e-ticketa żeby kosztów przesyłki nie pokrywać.
Blase
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Blase »

OK, dzięki wielkie.
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

Kooochani

Iron maiden na Wacken ;)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Kuki, oni o tym wiedzą już, wejdź w maiden zone ;-)
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

a, sory :P nie wchodze tam :P
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony śr gru 16, 2009 5:41 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

No i znowu - tym razem Szwajcarzy maja dodatkowo Motorhead i H&H, a my "The Big 4" i Nergala. :lol: Mam nadzieje, ze bilety nie beda szly za szybko to LN moze dolozy z jedna wieksza kapele do skladu. :cool:
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ten skład to skrajne przegięcie w Zurychu.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

mega potęga i nie rozumiem podniety naszym skladem.
Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Maidenholik »

Jakby ci "special guests" u nas doszli, to sam bym pojechal... :razz:
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Aż mi smutno za podejście na Overkillu... Że nie ma co patrzeć na Szwajcarie, tylko cieszyć się ze w ogóle mamy..... A zostaliśmy troszke załatwieni z tym Sonisphere, bo najsłabszy skłąd z narazie podanych :P
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

ja uważam, że powinniśmy się cieszyć z tego, że jest. Tyle fantastycznych koncertów nas ominęło w zeszłym roku, że się słabo robi. A pomyśleć, że pierwszy koncert big 4 będzie u nas - niesamowite uczucie
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

no ale co, mam płakać z tego powodu że mamy u siebie Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Mastodon ? Pewnie, Czesi mają jeszcze H & H, a Szwajcarzy jeszcze lepiej, nie ma co ukrywać, ale solę tego festu w tym roku jest Big Four i my to mamy. Amen.

Bez przesady, cieszyć się trzeba bo jest z czego. Ale cóż, polska mentalność przeszkadza w tym, nie wątpię
Awatar użytkownika
Mike Patton
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mike Patton »

Artur pisze:no ale co, mam płakać z tego powodu że mamy u siebie Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Mastodon ? Pewnie, Czesi mają jeszcze H & H, a Szwajcarzy jeszcze lepiej, nie ma co ukrywać, ale solę tego festu w tym roku jest Big Four i my to mamy. Amen.

Bez przesady, cieszyć się trzeba bo jest z czego. Ale cóż, polska mentalność przeszkadza w tym, nie wątpię

Święta racją! Kolega ma takie same zdanie jak ja i podpisuję się pod jego postem ;-)

Polacy nic tylko narzekać umieją! Nawet jakby dodali Motorhead czy jeszcze kogoś innego to zawsze by sie znalezli tacy co by narzekali... Jakby mi rok temu ktoś powiedział, że do Polski przyjedzie Metallica/Slayer/Megadeth/Anthrax/Mastodon to bym mu w życiu nie uwierzył...
ODPOWIEDZ