22/12/2009 - The NumberS of the Beast Fest - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/12/2009 - The NumberS of the Beast Fest - Katowice
Jaka jest kolejność występów?
masz w pierwszym poście
już nie mam tu najwięcej postów

to ja też mogę o 17. albo się z Wami spotkam 10 min później w kultowej.Żelazny pisze:No mi to idealnie pasujereal_alien pisze:17 pod żabą, tak?
zaraz Wam poślę obu mój numer fona na priva, bo chyba nie posiadacie.
O racja, a można w czasie imprezy wychodzić i wchodzić z klubu?Szajba pisze:masz w pierwszym poście
można. Ale pamiętaj od dwóch rzeczach:herki pisze:O racja, a można w czasie imprezy wychodzić i wchodzić z klubu?
- osoby z własnymi napojami będą natychmiast wypraszane z klubu
- jak już powiedziałem wcześniej, organizatorzy mają prawo danej osoby nie wpuścić do klubu.

Że niby jak przyjadę to nie zostanę wpuszczony? : - (
A o wychodzenie tak pytam, bo po Soul Collector będzie trzeba odpocząć na świeżym powietrzu
A o wychodzenie tak pytam, bo po Soul Collector będzie trzeba odpocząć na świeżym powietrzu
gdzieś tak napisałem? nie dorabiaj sobie teorii i nie zaśmiecaj tematu. Do klubu wejdzie każdy, nawet osoby których osobiście nie darzę sympatią albo wręcz nie trawie. Profesjonalne podejście polega na tym, że rozgranicza się interesy od spraw prywatnych.herki pisze:Że niby jak przyjadę to nie zostanę wpuszczony? : - (
wokalista bardzo chce Cie poznać.herki pisze:A o wychodzenie tak pytam, bo po Soul Collector będzie trzeba odpocząć na świeżym powietrzu

ale pieprzycie
powaga bedziesz moze cierpki? daj znac. ja do 20 pracuje. MOZE na 21 wpadne na godzine,dwie...
Bardzo mi miło, ciekaw jestem czym zasłużyłem sobie na zainteresowanieSzajba pisze:wokalista bardzo chce Cie poznać.
No nie wiem, to jeszcze w fazie planów jest, zobaczymy jak się życie potoczy!S1MON pisze:powaga bedziesz moze cierpki? daj znac. ja do 20 pracuje. MOZE na 21 wpadne na godzine,dwie...
dodam także, że z zespołem Clairvoyant przyjedzie silna ekipa z Wrocławia
i interpretujcie to jak chcecie 

bys powiedzial wprost kto, bo moze mam jakies typy, ale w nie nie wierze. albo w ogole bys nie mowil i bylaby niespodzianka.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jak coś, to ja dementuję- mnie nie będzie 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Ahaha, najpierw dwukrotnie powtórzony tekst o tym, że organizator ma prawo nie wpuścić do klubu kogo tylko chce, a teraz to.Szajba pisze:wokalista bardzo chce Cie poznać.
grzecznie powiem: odstosunkuj się. Dzięki bogu mam w głębokim poważaniu co na mój temat mają do powiedzenia takie osoby jak ty. Nie zwykłem się zadawać z ludźmi twojego pokroju. za wysokie progi jak dla ciebie. KONIEC TEMATUDa5id pisze:Ahaha, najpierw dwukrotnie powtórzony tekst o tym, że organizator ma prawo nie wpuścić do klubu kogo tylko chce, a teraz to. Jaka gangsterka.
co do koncertu, chcecie rezerwacje na sali koncertowej czy na drugiej?

- real_alien
- -#Long distance runner

Szajbko, jak to jest, że każdy swój post edytujesz?
No i skoro masz w głębokim poważaniu wszystkie niepochlebne opinie na swój temat to skąd się bierze piana na Twych ustach?
dobra, dostaniecie kurwidołek*
*nazwa własna loży, używana przez pracowników klubu.
EDIT:
proszę jakiegoś admina/moda o usunięcie spamu z tego tematu
*nazwa własna loży, używana przez pracowników klubu.
EDIT:
proszę jakiegoś admina/moda o usunięcie spamu z tego tematu
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 6:44 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.

Domin pewnie tak nazywa 
jeden z drugim pil wodke a teraz takie odzywki macieSzajba pisze:grzecznie powiem: odstosunkuj się. Dzięki bogu mam w głębokim poważaniu co na mój temat mają do powiedzenia takie osoby jak ty. Nie zwykłem się zadawać z ludźmi twojego pokroju. za wysokie progi jak dla ciebie. KONIEC TEMATUDa5id pisze:Ahaha, najpierw dwukrotnie powtórzony tekst o tym, że organizator ma prawo nie wpuścić do klubu kogo tylko chce, a teraz to. Jaka gangsterka.
co do koncertu, chcecie rezerwacje na sali koncertowej czy na drugiej?
Ja pieprze wezcie sie ustawcie na solowe, jeden z drugim po pare strzalow i bedzie po problemie, a nie zachowujcie sie jak baby.