Oceny płyt 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Oceny płyt 2009
czy ja wiem ? Patrząc na recenzje w necie to jest to powszechne
recenzje w necie są gÓpie
nie no, dla mnie zbyt napakowany krążek, sterydy , sterydy, wokalnie mnie wkurza tez.
nie no, dla mnie zbyt napakowany krążek, sterydy , sterydy, wokalnie mnie wkurza tez.
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

to akurat jest wg mnie największy minus tej płytyslayer pisze:wokalnie mnie wkurza tez.
no.
z fajnego death metalu z tego roku posluchaj sobie:
OBLITERATION, TEITANBLOOD, AUTOPSY (co z tego, że dwa utwory?
) , FUNEBRARUM, ASPHYX, SATHANAS, ATROCITY (US)
A z naszego podwórka fajniejszą płytę w tych klimatach od LS, wydał AZARATH, MASACHIST i czy to Ci się podoba czy nie BEHEMOTH
z fajnego death metalu z tego roku posluchaj sobie:
OBLITERATION, TEITANBLOOD, AUTOPSY (co z tego, że dwa utwory?
A z naszego podwórka fajniejszą płytę w tych klimatach od LS, wydał AZARATH, MASACHIST i czy to Ci się podoba czy nie BEHEMOTH
- Elevatorman
- -#Clansman

Azarath mi się nie podobał za bardzo ale w sumie tylko raz słuchałem, Behemoth mnie wku...rza przez ten szum medialny w okół całego zespołu aż nie chce mi się ich słuchaćslayer pisze:AZARATH, MASACHIST i czy to Ci się podoba czy nie BEHEMOTH
to akurat znam, świetne jestslayer pisze:ASPHYX
to rozumiem, w sumie od premiery też nie wrzuciłem ponownie tego krążka. Ale wartości mu super expres nie odbierze.Elevatorman pisze:Behemoth mnie wku...rza przez ten szum medialny w okół całego zespołu aż nie chce mi się ich słuchać
- Elevatorman
- -#Clansman

no nie odbierze chociaż dla mnie płyta też raczej nie zachwyca Zos, Demigod, Satanica lepsze były do blackowych nie porównuje bo brakuje wspólnego mianownika;)slayer pisze:Elevatorman napisał/a:
Behemoth mnie wku...rza przez ten szum medialny w okół całego zespołu aż nie chce mi się ich słuchać
to rozumiem, w sumie od premiery też nie wrzuciłem ponownie tego krążka. Ale wartości mu super expres nie odbierze.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ta u mnie leci na łeb na szyję, niedawno wróciłem i nie przesluchałem do końca.Elevatorman pisze:Demigod
Wypadałoby w końcu się zebrać i strzelić to podsumoiwanie roku ale coś mnie się nie chce
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Elevatorman
- -#Clansman

no mi się behemotha ogólnie nie chce już słuchać, ale z tego co słuchałem to te mi się bardziej podobały[/quote]
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2010 7:42 pm przez Elevatorman, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dałem rady przejść tej płyty. Straszna jestElevatorman pisze:Lost Soul- Immerse In Infinity 9,5/10 ktoś tu mówił coś o behemocie?? Behemoth to leszcze przy Lost Soul
- Elevatorman
- -#Clansman

w sumie bardzo skrajne oceny tej płyty widzę w sumie mi też raz siępodoba zajebiście, a za drugim razem już mi się nie chce jej słuchać, i tą ocenę pod wpływem chwili dałem... ale mimo to mi się podoba całościowo
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Mnie LS dopiero czeka, natomiast nowy Beh niezmiennie mi się podoba- ot takie 7/10, na pewno najlepsza rzecz od czasów ZKC.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol