Oficjalny FC warto czy nie warto?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?
Cześć, jestem nowy w Sanktuarium i nowy w Polsce, choć pochodzę z polskiej rodziny to życie spędziłem głównie w Australii, a ostatnie 7 lat w UK, należę do IMIFC i nie wyobrażam sobie inaczej. Pomyślcie tylko o kartce świątecznej od Maiden!!! Albo możliwości przelotu Edd Force One!!! Oczywiście trzeba spełniać pewne warunki ale bez członkostwa nie ma szans. Oczywiście paczuszki są miłe ale członkostwo nie jest dla gadżetów a dla przyjaźni i społeczeństwa, wesołych dyskusji, wspomnień. Spotykamy się przed koncertami w namiotach i piwkujemy. Witając Was serdecznie cieszę się, że trafiłem na polskie forum, biało czerwona flaga Maiden, którą dostałem już po wielu bytnościach owej na koncertach IM na całym świecie już ze mną zjeździła sporo. Teraz może będzie jedną z reprezentujących polski FC. Pozdraiwam.
Hej Mike
Jaki masz nick na IMOC?
kogo znasz z Madenowskiej rodziny z UK czy Australii bo mówisz ze dużo spotykacie się i piwkujecie
Jaki masz nick na IMOC?
kogo znasz z Madenowskiej rodziny z UK czy Australii bo mówisz ze dużo spotykacie się i piwkujecie
Mój nick to Oz1930, dziwne pytanie numer dwa, owszem fanów Maiden znam, głównie z NSW i Staffs. Nie udzielałem się na forum od dawna z powodu zawirowań życiowych jak choćby powiększenie rodziny decyzja o zamieszkaniu w PL czyli głównie z braku czasu, ale chyba znowu zacznę bo i mi się poukładało w życiu: dzieci, rodzinka, swoje miejsce na ziemi
Ostatni koncert IM na jakim byłem to Knebworth w 2010, potem już tylko planowanie rodziny
Czy przeszedłem lustrację Towarzyszu? 
Z tym "dużo się spotykacie" to przesadziłeś, w dużym gronie to raczej przy okazji koncertów Maiden na festiwalach, ale w mniejszym gronie to już częściej w Riggers, Queens, Black Friar, różnie.
PS: Jak patrzę ile koncertów zaliczacie to zastanawiam się czy jak moje dzieci będą tak duże żebym i jak mógł poświęcić urlopy wyjazdom to czy Maiden będą jeszcze grali. Ech...oby.
Pozdrawiam
Z tym "dużo się spotykacie" to przesadziłeś, w dużym gronie to raczej przy okazji koncertów Maiden na festiwalach, ale w mniejszym gronie to już częściej w Riggers, Queens, Black Friar, różnie.
PS: Jak patrzę ile koncertów zaliczacie to zastanawiam się czy jak moje dzieci będą tak duże żebym i jak mógł poświęcić urlopy wyjazdom to czy Maiden będą jeszcze grali. Ech...oby.
Pozdrawiam
Z racji że robię w tym roku dwa a jak dojdzie anglia trzy gigi mam zamiar
wstąpić do FC. Mam parę pytań.
Mam rodzinę w anglii. Czy byłby problem by zarejestrować się na tamten
adres? Chodzimi głównie o FTTB no i wyszło by chyba taniej na przesyłce.
Czy wszystkie przedmioty w oficjalnym sklepie są taniej i o ile (mniej
więcej) i czy zniżki obowiązują na koncertach w merchu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
wstąpić do FC. Mam parę pytań.
Mam rodzinę w anglii. Czy byłby problem by zarejestrować się na tamten
adres? Chodzimi głównie o FTTB no i wyszło by chyba taniej na przesyłce.
Czy wszystkie przedmioty w oficjalnym sklepie są taniej i o ile (mniej
więcej) i czy zniżki obowiązują na koncertach w merchu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Zniżki są na wszystko, 10-15% chyba, nigdy nie sprawdzałem dokładnie. Tylko w sklepie internetowym.
Problemu mieć nie będziesz, podajesz adres przy rejestracji i tyle.
Problemu mieć nie będziesz, podajesz adres przy rejestracji i tyle.
Kiedy się wybiera rozmiar koszulki fanclubowskiej?
Przy przedłużaniu członkostwa pojawia się opcja, więc przez rok nie masz co sobie zaprzątać głowy. 
łeee. Myślałem ze od razu dostane... Szkoda.
Dzieki za odpowiedź.
Dzieki za odpowiedź.
I'm in.
Czy dostane potwierdzenie na maila mojej chceci na fttb w miejscach ktore zaznaczylem?
Drugie pytanie: kogo moge wziac na fttb jako goscia?
Dzieki za odp.
Czy dostane potwierdzenie na maila mojej chceci na fttb w miejscach ktore zaznaczylem?
Drugie pytanie: kogo moge wziac na fttb jako goscia?
Dzieki za odp.
-
Deleted User 804
nieKimal_ pisze: Czy dostane potwierdzenie na maila mojej chceci na fttb w miejscach ktore zaznaczylem?
mnieKimal_ pisze: Drugie pytanie: kogo moge wziac na fttb jako goscia?
skoro pierwszy napisales masz u mnie fttb w berlinie ( o ile masz bilet)
i dzieki za odp.
i dzieki za odp.
wygrywam fttb, wchodzisz ze mna. proste. lepiej w grupie niz samemu
Dzis przyszła paczka.
Nie ma w niej FC magazynu.
Dosyłają po czasie czy napisac do nich ze nie dostałem?
Kiedy ogłaszaja wygranych na fttb?
A i jeszcze jedno: voucher jest tylko przez net?
Nie ma w niej FC magazynu.
Dosyłają po czasie czy napisac do nich ze nie dostałem?
Kiedy ogłaszaja wygranych na fttb?
A i jeszcze jedno: voucher jest tylko przez net?
Gdy ja się zapisałem to tez w paczce nie było magazynu, po jakimś tygodniu przyszedł jeden a za tydzień drugi
. FTTB wysyłają na private message na oficjalnym forum mniej wiecej 2 dni przed koncertem.
Dodatkowo aktualny magazyn ma jakieś opóźnienie (chodzą plotki, że dodawali jakąś treść po śmierci Clive'a i Gaddsy'ego).
Napisz Michał jak w Paryżu było
(w danym temacie na forum oczywiście
)
No witka ,więc tak w tym roku zapisałem się do oficjalnego .Zapłaciłem 142 zeta.Po dwóch tygodniach przyszła do mnie paczka.Dostałem parę drobiazgów i kartę członkowską obliguje mnie ona do małej zniżki w sklepie.A co do gadżetów to pokaże wam fotki.
oto druga fota,są to : plakat ,naklejka,zdjęcie(bez autografu) i etui papierowe na te wszystkie pierdołki.No i karciocha na zniżkę do sklepu z numerem klienta i logo FC IM (wielkość karty bankomatowej) .Całość w kiepskim szarym kartoniku ( na zdjęciu po lewej u góry ) i to mnie martwi bo nie wiem czy mnie poczta w rogi nie śmigneła -ten karton mnie zirytował ,po drugie te wszystkie rzeczy były pogniecione co zresztą widać na fotce.Może ktoś mnie oświecić czy paczki dostawał w szarym prostackim kartoniku ? Co innego gazetkę którą dostałem po tygodniu ,była zafoliowana i w eleganckim stanie,hm nieco dziwne.
Ostatnio zmieniony sob cze 29, 2013 7:50 am przez lysyjack, łącznie zmieniany 2 razy.
i trzecia fota ,a to maleństwo to taka gitara spinka .Poza tym po tygodniu dostałem kolorowy magazyn o I.M.