10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Ja tym w życiu 400 zł za bilet nie dal 1/4 mojej wypłaty + dojechać gdzieś przenocować... Bardzo bym chciał się na płytę dostać tak jak w Warszawie. Od samego rana koczowałem pod bramą ale widzę że tutaj bogatszy fan będzie mógł dobrze zobaczyć i słyszeć ulubiony zespół a nie ten komu zależy.
moze poczekajmy na konkrety, jakies oficjalne komunikaty 
Prawdopodobnie siedzący kupię (o ile takie wprowadzą) jak nie to rzucę się na GC...
Wiecie co, śnił mi się dziś poster SONISPHERE: IRON MAIDEN, LINKIN PARK, SLIPKNOT, Avenged Sevenfold, Motorhead, Saxon, Coma, Acid Drinkers
Niezłe jaja....
Wiecie co, śnił mi się dziś poster SONISPHERE: IRON MAIDEN, LINKIN PARK, SLIPKNOT, Avenged Sevenfold, Motorhead, Saxon, Coma, Acid Drinkers
Niezłe jaja....
Nie wiem jak z nagłosnieniem na soni, ale znajomy na AC/DC psioczył na jakośc dzwieku jak siedział na trybunach. Ja byłem na płycie i nie miałem zarzutów.RALF pisze:Prawdopodobnie siedzący kupię (o ile takie wprowadzą) jak nie to rzucę się na GC...
Motorynki i saxon fajnie. Pasowaliby do Maiden, Slipknot nierealny a Linkin Park - wyjazdRALF pisze: SONISPHERE: IRON MAIDEN, LINKIN PARK, SLIPKNOT, Avenged Sevenfold, Motorhead, Saxon, Coma, Acid Drinkers
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mi się śniło że goniło mnie zmutowane dziecko i rzucałem w nie cytrynami... Hmm Twój sen o wiele fajniejszyRALF pisze:Wiecie co, śnił mi się dziś poster SONISPHERE: IRON MAIDEN, LINKIN PARK, SLIPKNOT, Avenged Sevenfold, Motorhead, Saxon, Coma, Acid Drinkers![]()
Niezłe jaja....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kolejne potwierdzenie daty naszego Sonisphere:
http://uk.sonispherefestivals.com/news/ ... -for-free/
Tym razem zdjęto jednak informację o Iron Maiden jako headlinerze.
http://uk.sonispherefestivals.com/news/ ... -for-free/
Tym razem zdjęto jednak informację o Iron Maiden jako headlinerze.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Grają z nami w pici polo 
Kurde coś zbyt dużo kombinowania w tym wszystkim moim zdaniem...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale z czym? Organizatorzy angielskiego Sonisphere zbyt wcześnie ogłosili headlinera polskiej i czeskiej edycji oraz podali ich daty... Teraz wycofali się z reklamowania Maiden, ale nadal potwierdzają, że Sonisphere u nas odbędzie się 10 czerwca, a u Czechów dzień później. Do świąt powinniśmy poznać skład oraz mieć możliwość zakupu biletów.Zilian pisze:Kurde coś zbyt dużo kombinowania w tym wszystkim moim zdaniem...
Oby sie nie okazalo, ze nie bedzie u nas Maiden tylko Biffy Clyro
:P:P
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Jesli dzieki temu zabiegowi, Maiden mieliby zagrac u nas w hali...Kuki91 pisze:Oby sie nie okazalo, ze nie bedzie u nas Maiden tylko Biffy Clyro:P:P
.... to chyba wszyscy jesteśmy bardzo ucieszeni i naładowani pozytywnymi emocjamiMaidenholik pisze:Jesli dzieki temu zabiegowi, Maiden mieliby zagrac u nas w hali...Kuki91 pisze:Oby sie nie okazalo, ze nie bedzie u nas Maiden tylko Biffy Clyro:P:P
W kazdym kraju jest troche inny skład. Są oczywiście też takie same line-upy, np w Polsce i w Czechach bedzie prawdopodobnie identyczny.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
szatanista
- -#Long distance runner

W Czechach w tamtym roku bylo duzo wiecej zespolow :/Emilio pisze:W kazdym kraju jest troche inny skład. Są oczywiście też takie same line-upy, np w Polsce i w Czechach bedzie prawdopodobnie identyczny.
Dzięki za wyjaśnienie 
za 400 zł można pojechać na koncert halowy do Niemców. I to jest lepsza koncepcja. Zapewne na tym poprzestanę, no chyba, że wygram gdzieś bilet stadionowy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
I było taniejszatanista pisze:W Czechach w tamtym roku bylo duzo wiecej zespolow :/Emilio pisze:W kazdym kraju jest troche inny skład. Są oczywiście też takie same line-upy, np w Polsce i w Czechach bedzie prawdopodobnie identyczny.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=150501
Judas Priest - odchodzą
Jak myślicie?! Jest szansa koncertu na Soni?!
Judas Priest - odchodzą
Jak myślicie?! Jest szansa koncertu na Soni?!
-
Deleted User 357
A co, ktoś umarł?SebastianArcheo pisze: Judas Priest - odchodzą
NieSebastianArcheo pisze: Jak myślicie?! Jest szansa koncertu na Soni?!
W zasadzie bilety kosztowały tyle samo....ttomasz pisze:I było taniejszatanista pisze:W Czechach w tamtym roku bylo duzo wiecej zespolow :/Emilio pisze:W kazdym kraju jest troche inny skład. Są oczywiście też takie same line-upy, np w Polsce i w Czechach bedzie prawdopodobnie identyczny.
www.MetalSide.pl