Wszędzie w okolicy zwykle można takich spotkać.
Ogłoszenia / bilety / oferty / pytania [ TEMAT ZBIORCZY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ogłoszenia / bilety / oferty / pytania [ TEMAT ZBIORCZY ]
Mają taki duży namiot z napisem 'KONIKI'.
Pytam sie bo pierwszy raz jade w ciemno bez biletu takze...
EDIT:
A tak na marginesie pojdzie kupic GC za 300 od konia ???
EDIT:
A tak na marginesie pojdzie kupic GC za 300 od konia ???
"Bycie magistrem , a bycie mądrym to dwie różne rzeczy" - Ferdynard Kiepski
- Dick-in-son
- -#Prodigal son

buaaahahahahahahaMadril pisze:Mają taki duży namiot z napisem 'KONIKI'.![]()
Twoja stara WARN
-
Deleted User 804
obok pełno smerfów a sprzedaż podrobionych biletów jest karalna. Tylko głupek nie oddałby kasyarchaon pisze:no i co mu zrobisz jak nie wejdziesz?
pierwsze słyszę, żeby konie sprzedawały podrobione bilety, a poza tym bilet nie musi być podrobiony, żeby nie pozwolił komuś wejść. wystarczy, że pojawił się na allegro ze zdjęciem.
-
rudobrody85
- -#Prowler

Witam serdecznie,
być może pytania te , które zadam, były już rozpatrywane, niemniej z braku czasu (znalezienia ich) chciałbym spytać:
Czy w okolicach lotniska będzie specjalny parking samochodowy (strzeżony) dla widzów festiwalu?
Czy w mieście będą "specjalne" oznakowania jak trafić na lotnisko koncert?
Wybaczcie za te trywialne pytanie,ale odp. są mi bardzo potrzebne. W Czechach podczas koncertu "Dziewicy" parę lat temu, był specialny parking dla gości ,oraz oznaczenia na mieście.
Z góry dzięki za odp.
pozdr. Up the Iron.
być może pytania te , które zadam, były już rozpatrywane, niemniej z braku czasu (znalezienia ich) chciałbym spytać:
Czy w okolicach lotniska będzie specjalny parking samochodowy (strzeżony) dla widzów festiwalu?
Czy w mieście będą "specjalne" oznakowania jak trafić na lotnisko koncert?
Wybaczcie za te trywialne pytanie,ale odp. są mi bardzo potrzebne. W Czechach podczas koncertu "Dziewicy" parę lat temu, był specialny parking dla gości ,oraz oznaczenia na mieście.
Z góry dzięki za odp.
pozdr. Up the Iron.
Pilnie sprzedam bilet na płytę. Odbiór tylko na terenie Poznania. Cena 190zł. tel 888-530-608
rudobrody85, viewtopic.php?t=9911 w tym temacie masz też o samochodach. co do oznakowania w mieście, to nie wiem. czy parkingi specjalne będą. nawet jeśli, to nie radzę, bo się nie ewakuujesz za szybko spod tego lotniska
-
rudobrody85
- -#Prowler

Bardzo dziękuje Siwy!
Ktoś wraca Do trójmiasta jakoś
?????
20 tyś. ? Żartujesz ?lead pisze: ale skoro teraz ma byc tylko 20 tys osob, to ochrona moze byc dokladniejsza.
.
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
@Kai.
Informacja ze strony antyradio.pl, ciezko powiedziec, na ile jest prawdziwa.Bemowo szykuje się na najazd 20 000 fanów ciężkiego grania. Już w piątek wielki finał Antyfestu na Sonisphere Festival 2011 i koncert Iron Maiden
Wybaczcie to pytanie tu, ale żaden z tematów wyjazdowych nie odnosi się do Trójmiasta. Ma ktoś może wolne miejsce z Trójmiasta? Bo jak nie to będzie trzeba pociągiem o 22:43 albo tym po 3 rano :/
@Jack - jeśli nie złapie samochodu to ja pewnie do Gdańska wracać będę rano o 7 pociągiem słonecznym z kolei mazowieckich.
@Jack - jeśli nie złapie samochodu to ja pewnie do Gdańska wracać będę rano o 7 pociągiem słonecznym z kolei mazowieckich.
Myślę, że frekwencja z gwardii to minimum.lead pisze:@Kai.
Informacja ze strony antyradio.pl, ciezko powiedziec, na ile jest prawdziwa.Bemowo szykuje się na najazd 20 000 fanów ciężkiego grania. Już w piątek wielki finał Antyfestu na Sonisphere Festival 2011 i koncert Iron Maiden
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
jeżeli się nie upijesz przed odjazdem, to radzę dołożyć parę złotych i wrócić interregio tlk, albo już w ogóle intercityAxel pisze:jeśli nie złapie samochodu to ja pewnie do Gdańska wracać będę rano o 7 pociągiem słonecznym z kolei mazowieckich.
Kupa prawda... Musi być wystawiony za cenę wyższą niż nominalna, aby go unieważnićarchaon pisze:pierwsze słyszę, żeby konie sprzedawały podrobione bilety, a poza tym bilet nie musi być podrobiony, żeby nie pozwolił komuś wejść. wystarczy, że pojawił się na allegro ze zdjęciem.
Aha - powiedz to LN. Z tego co wiem to blokują takowe bilety, które są wystawiane na allegro.Steve pisze:Kupa prawda... Musi być wystawiony za cenę wyższą niż nominalna, aby go unieważnić
Dlatego jak ktoś wystawia aukcję ze zdjęciem to trzeba pamiętać, żeby zamazać kod kreskowy.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2259
Która stacja we warszawie jest najbliżej Bemowa,bo nie pamiętam jak to bylo w zeszłym roku zachodnia??
To chyba coś nowego w takim razie, jeśli nie można sprzedawać biletów ponownietomtomala pisze:Aha - powiedz to LN. Z tego co wiem to blokują takowe bilety, które są wystawiane na allegro.Steve pisze:Kupa prawda... Musi być wystawiony za cenę wyższą niż nominalna, aby go unieważnić