Mam imiona i nazwiska na obu biletach. Dokładnie tak jak wpisałem kupując. Uczestnik: imię i nazwisko (na jednym moje, na drugim żony). A na tym dodatkowym świstku moje dane i adres.krusejder pisze: ↑pt gru 01, 2017 6:01 pm Ja też nie dostałem paragonu. Niestety, Evile nie wydrukowały też mojego nazwiska na bilecie. Uczestnikiem uprawnionym do wejścia jest M. Nazwisko itd są dopiero na dowieszce do biletu, wraz z adresem. Też tak macie, czy coś spierd****ili i trzeba reklamacje składać?
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja również, nazwiska na obu biletach, także u Ciebie coś musi być błędnie wydrukowane :/pz pisze: ↑pt gru 01, 2017 8:05 pmMam imiona i nazwiska na obu biletach. Dokładnie tak jak wpisałem kupując. Uczestnik: imię i nazwisko (na jednym moje, na drugim żony). A na tym dodatkowym świstku moje dane i adres.krusejder pisze: ↑pt gru 01, 2017 6:01 pm Ja też nie dostałem paragonu. Niestety, Evile nie wydrukowały też mojego nazwiska na bilecie. Uczestnikiem uprawnionym do wejścia jest M. Nazwisko itd są dopiero na dowieszce do biletu, wraz z adresem. Też tak macie, czy coś spierd****ili i trzeba reklamacje składać?
-
Deleted User 4783
Wydra, jakby zobaczyli co wyprawia RALF w tym temacie na forum, to by i pierwszą datę odwołali, tak dla świętego spokoju xD
Chwileczkę. Najnowszej sensacji z ogłoszeniem nowej daty na Kraków, bynajmniej ja nie rozdmuchałem. Były przedtem jakieś spekulacje - dywagacje, tylko dywagacje. Dziś rano wchodzę na forum, nagle znajduję ten link i w zasadzie uznanie wszystkiego za pewnik. Nie tylko ja, Eska Rock czy Teraz Rock i kilka innych portali podchwyciło temat, przedstawiając wszystko jako pewnik. Po kilku godzinach oczekiwań na oficjalne potwierdzenie - zdecydowałem się napisać z zapytaniem do LN. Otrzymałem odpowiedź, dokładnie taką, jaka wkleiłem
Być może rzeczywiście w zanadrzu maja drugi koncert, niemniej na jego oficjalne potwierdzenie przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Nikogo nie wkręcałem.
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Znowu fani Iron Maiden zajmują się wszystkim tylko nie setlistą. Potem nic dziwnego, że zespół napierdziela Hillsami, Numberami, Trooperami, Fearami, Minutami i Wrathchildami w nieskończoność. Fani Iron Maiden byliby zadowoleni gdyby te utwory były grane na przemian. Co? W końcu Eddie jest, efekty specjalne są, Bruce na scenie jest, w dużym evencie się uczestniczy, czego chcieć więcej?
A co to da, że powypisujemy sobie nasze wishful thinking odnośnie setu. Sadzisz, iż muzycy i Rod zaglądają na fora (polskie na pewno nie) i biora te dywagacje pod uwagę?
Fani tego forum nie stanowią nawet 5 proc wszystkich uczestników krakowskiego giguUptheIronsWro pisze: Znowu fani Iron Maiden zajmują się wszystkim tylko nie setlistą. Potem nic dziwnego, że zespół napierdziela Hillsami, Numberami, Trooperami, Fearami, Minutami i Wrathchildami w nieskończoność. Fani Iron Maiden byliby zadowoleni gdyby te utwory były grane na przemian. Co? W końcu Eddie jest, efekty specjalne są, Bruce na scenie jest, w dużym evencie się uczestniczy, czego chcieć więcej?
zatem nasz krzyk niczego nie zmieni. zespół chce grać Hillsy, Numbery i wszystkie inne oklepane kawałki, to grać se je będzie
domyślam się, że przeszło połowa publiczności będzie 1szy raz, albo ktoś przyszedł, bo jego znajomy idzie, itd.
te osoby chcą słyszeć właśnie Hillsy i inne Numbery, i dopóki koncerty Maiden będą odbywać się na stadionach, w największych halach (a zakładam, że to już się nie zmieni), to takie kawałki będą grali
Bruce ostatnio w wywiadzie wspominał, że chce widzieć jak najmłodsze pokolenia na koncertach, a dzisiejsza młodzież w większości nie jest przywiązana do jednego zespołu, rodzaju muzyki
stąd nie wgłębiają się za bardzo w twórczość grupy, a słuchają powierzchownie największych hitów, zatem całych tych Hillsów, Trooperów i innych Numberów
Dokładnie, sam znam kilka osób, które będą pierwszy raz i jak kręcę nosem na klasyki, to nie potrafią zrozumieć jak można mieć dość Run to the Hills czy 2 Minutes to Midnight.
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Wierzę, że będzie inaczej. Może oni sami chcą się uwolnić od tego schematycznego bagna. Niech dadzą taki set, że na następnym tour będzie 2 razy mniej chętnych. Oni i tak już nie zbiednieją.
Jezus Maria, jak poleci to 23:58, The Trooper, TNOTB, FOTD i IM, to świat się wbrew temu co tu piszecie nie skończy 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Skończyłby się gdyby tego nie zagrali. Dla sezonowej publiki!
Malo Ci jednego tematu o setliscie?UptheIronsWro pisze: ↑pt gru 01, 2017 9:26 pm Znowu fani Iron Maiden zajmują się wszystkim tylko nie setlistą. Potem nic dziwnego, że zespół napierdziela Hillsami, Numberami, Trooperami, Fearami, Minutami i Wrathchildami w nieskończoność. Fani Iron Maiden byliby zadowoleni gdyby te utwory były grane na przemian. Co? W końcu Eddie jest, efekty specjalne są, Bruce na scenie jest, w dużym evencie się uczestniczy, czego chcieć więcej?
W kazdym musisz sie brandzlowac co zagraja?
Niektórzy pojada chocby zagrali rtthx15, inni beda wiecznie czekac na alexandra. Co to zmieni? Nic absolutnie nic
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Spokojnie. Rozmowa o setach jest merytoryczna. Rozmowa czy dodadzą jeszcze jeden koncert w Krakowie nie. To zależy tylko od finansistów z Live Nation. Dodadzą fajnie, nie dodadzą trudno.Budziol pisze: ↑pt gru 01, 2017 10:22 pmMalo Ci jednego tematu o setliscie?UptheIronsWro pisze: ↑pt gru 01, 2017 9:26 pm Znowu fani Iron Maiden zajmują się wszystkim tylko nie setlistą. Potem nic dziwnego, że zespół napierdziela Hillsami, Numberami, Trooperami, Fearami, Minutami i Wrathchildami w nieskończoność. Fani Iron Maiden byliby zadowoleni gdyby te utwory były grane na przemian. Co? W końcu Eddie jest, efekty specjalne są, Bruce na scenie jest, w dużym evencie się uczestniczy, czego chcieć więcej?
W kazdym musisz sie brandzlowac co zagraja?
Niektórzy pojada chocby zagrali rtthx15, inni beda wiecznie czekac na alexandra. Co to zmieni? Nic absolutnie nic
Nie wkurzajcie już Budziola
Tak swoją drogą ja tam sie cieszę, zarówno z oklepanych numerów (tak RTTH jak i TNOTB uwielbiam i nigdy mi sie nie znudzą) jak i z domniemanego drugiego koncertu
Będzie zajebisty weekend w Krakowie, nawet jeśli druga data okaże się jedynie plotką 
Tak swoją drogą ja tam sie cieszę, zarówno z oklepanych numerów (tak RTTH jak i TNOTB uwielbiam i nigdy mi sie nie znudzą) jak i z domniemanego drugiego koncertu
Bo kilka osób z tego forum (co będą promilem promila w hali) w jakikolwiek mogą wpłynąć na koncertowy setUptheIronsWro pisze: ↑pt gru 01, 2017 9:26 pmZnowu fani Iron Maiden zajmują się wszystkim tylko nie setlistą.
www.MetalSide.pl
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Sam często narzekałeś. Taka ludzka natura. To chyba logiczne, że jak ktoś jedzie już po raz któryś to narzeka. Jak jechałem pierwszy raz to nie zależało mi na niczym, wszystko byłoby dla mnie świetne. Czyli wychodzi na to, że idealna publiczność to taka złożona tylko z tych co są po raz pierwszy. Zero narzekania, pełen komfort dla zespołu. Tylko, że gdyby nie Ci narzekający to byśmy jeszcze w jaskiniach siedzieli. Przecież tam było tak bezpiecznie.
Ja nie narzekam. Od lat twierdzę, że to leniwy zespół jeśli chodzi o setlisty i dawno temu się z tym pogodziłem. Dlatego w zupełności mi wystarcza 1-2 koncerty na trasie. Bo nie lubię oglądać objazdowego DVD
A narzekasz Ty
www.MetalSide.pl
I po to jest temat o setliscie.
Po co zaśmiecac kazdy temat?
Po co zaśmiecac kazdy temat?
Nie drażnić Admina. To po pierwsze. A po drugie niezależnie co zagrają i tak będzie super.
-
Deleted User 4783
UpTheIrons, napisałeś 5 postów na dwóch stronach nie ma temat, do tego kompletnie z dupy. Myślisz, że zespół obchodzi jaki kawałek chce usłyszeć jakiś Janek z Polski, John z USA czy Sven z Norwegii? Oni mają to w dupie. Marzy mi się sytuacja jak z metą i możliwość wyboru utworów przez fanów, ale pewnie wyszło by tak samo jak wtedy xD daj już spokój i ciesz się, że Maiden przyjeżdża, a nie prowadzisz gównoburze i zaśmiecasz temat :/
BTW, nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa w koncercie;)
BTW, nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa w koncercie;)