The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Ja przed każdym koncertem IM tak robię. Nie oglądam filmików, czy zdjęć i na koncercie mam zaskoczenie. W setlistę zerkam na początku trasy i czasami nie pamiętam co zagrają jako kolejny numer.
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dołączam się do tych którzy nie chcieliby znać setlisty przed Krakowem - będzie to piekielnie trudne, bo rzeczywiście należałoby na prawie dwa tygodnie całkowicie zrezygnować przynajmniej z YT.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- dostoevsky
- -#Assassin

Na szczęście krakowskie koncerty odbędą się raptem dwa tygodnie od rozpoczęcia trasy.
Lepszy taki czas oczekiwania niż 2 miesiące na przykład.
Lepszy taki czas oczekiwania niż 2 miesiące na przykład.
- johnny_o
No jasne - przy maksimum dobrej woli, samozaparciu i szczęściu powinno się udać 
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
Nie doniosę tego w tajemnicy przed sobą do Kra
Nie mam z tym problemu. Ale zamiast chamsko odświeżać setlistfm, tutaj poczytam lokalne odklejki
, czy relacji z defekacji prosto w nachy, jeśli poleci Olek
:)
, czy relacji z defekacji prosto w nachy, jeśli poleci Olek
Dlatego jedziemy na Slowenie

-
Deleted User 5490
- johnny_o
Doskonałe to i wystarcza za większość obecnych dyskusji w tym wątku. Ciekawiej będzie jeśli jednak wyrwie nas z butów w Krakowie czy gdzieś wcześniej.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

A ja mam nadzieję (a nawet takie małe przekonanie) iż oprawa i efekty specjalne będą równie dobre (jak nie lepsze) niż na trasie Legacy.
Ja chętnie zobaczyłbym lasery. Serio.Piotr Lange pisze: ↑pn lut 27, 2023 7:15 pm A ja mam nadzieję (a nawet takie małe przekonanie) iż oprawa i efekty specjalne będą równie dobre (jak nie lepsze) niż na trasie Legacy.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ja też, do tematyki trasy pasowałyby jak nigdy, na Somewhere on the Road Tour1986/87 Bruce używał działa laserowego, może to powtórzą?Pawlo84 pisze: ↑czw mar 02, 2023 1:45 pmJa chętnie zobaczyłbym lasery. Serio.Piotr Lange pisze: ↑pn lut 27, 2023 7:15 pm A ja mam nadzieję (a nawet takie małe przekonanie) iż oprawa i efekty specjalne będą równie dobre (jak nie lepsze) niż na trasie Legacy.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

O, działko laserowe pasowałoby! 
Widzę, że żakiet z neonami też wdziewał na tamtej trasie.
www.youtube.com/watch?v=V02hUmjJL9I
Widzę, że żakiet z neonami też wdziewał na tamtej trasie.
www.youtube.com/watch?v=V02hUmjJL9I
- dostoevsky
- -#Assassin

Coś w tym stylu: https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYPawlo84 pisze: ↑czw mar 02, 2023 1:45 pmJa chętnie zobaczyłbym lasery. Serio.Piotr Lange pisze: ↑pn lut 27, 2023 7:15 pm A ja mam nadzieję (a nawet takie małe przekonanie) iż oprawa i efekty specjalne będą równie dobre (jak nie lepsze) niż na trasie Legacy.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Za małe, w ogromnych halach i na stadionach by nie było pożądanego efektu.
Trochę rachityczne te laserki.dostoevsky pisze: ↑pt mar 03, 2023 11:05 amCoś w tym stylu: https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYPawlo84 pisze: ↑czw mar 02, 2023 1:45 pmJa chętnie zobaczyłbym lasery. Serio.Piotr Lange pisze: ↑pn lut 27, 2023 7:15 pm A ja mam nadzieję (a nawet takie małe przekonanie) iż oprawa i efekty specjalne będą równie dobre (jak nie lepsze) niż na trasie Legacy.
A ja bym sobie chętnie zobaczył Maiden na prostej scenie, bez dmuchanych lal, diabołów i innych Edków. Dickinsona bez przebieranek, a z tyłu tylko zmieniające się płachty. Bez tej całej kolorowej otoczki. I światła jak teraz, bo mają bardzo fajne 
www.MetalSide.pl
Bez lalek i przebieranek ale w oprawę wizualną mogliby zainwestować.
Lasery, więcej świateł itd.
U Priestow to robi robotę
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 8011
Jakby ktoś miał na sprzedaż bilet na drugi Londyn, albo do Bilbao, to chętnie przytulę taki bilecik
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Już jutro Iron Maiden ogłoszą swój kolejny koncert planowany na ten rok. Tak, tak - wbrew pozorom Rod też zmienia decyzje. Od dwóch dni krąży klip promujący nowy festiwal amerykański PowerTrip Festival, będący kontynuacją/odpowiedzią na Desert Trip Festival. Impreza odbędzie się w dniach 6 - 8 października 2023 na terenach Empire Polo Club w kalifornijskim Indio. Wśród gwiazd: Metallica, Ozzy, Iron Maiden, Tool, AC/DC (!!!) i GNR, dwie estrady, headlinerzy rock/metal co wieczór. Wszystko zostanie ogłoszone jutro (30.03) o 7 rano PT (różnica 9 godzin). I tutaj wypada zadać kilka pytań: Co skłoniło IM do zmiany planów na 2023 rok, czy zespół poprzestanie na tym pojedynczym show, czy trasa przetoczy się po Zachodnim Wybrzeżu Ameryki Północnej, w końcu - czy zgodnie z oczekiwaniami IM ogłoszą daty trasy po Ameryce Południowej, planowanej na 2024 rok? Odpowiedzi otrzymamy już niebawem.