To i ja się pochwalę

Tak naprawdę nie ma czym za bardzo, bo żadnych megararytasów nie posiadam, ale kilka w miarę ciekawych rzeczy jest.
Albumy studyjne i kompilacje:

SSOASS, FOTD i od BOTB w górę to pierwsze wydania, Killers, TNOTB i SIT to dwupłytowe reedycje z 1995 r., reszta to ogólnodostępne w handlu remastery z 1998 r.
Koncertówki:

LAD to remaster, reszta to pierwsze wydania. RIR z "trójwymiarową" obwolutą.
EPki i single:

TETMD to chyba najstarsza płyta CD Maiden, którą mam (we wkładce jest zapowiedź koncertu na Donington '88

). Kieszonkowy Rainmaker pochodzi z serii Pock It!
Promo:
Bootlegi:

Jedyne tłoczone booty jakie posiadam. Na CD-R jest tego nieco więcej
DVD:
VHS:

LAD to wydanie oryginalne (co ciekawe, kupiłem tę kasetę jako nówkę w sklepie w 2002r.

), a ME to rodzimy pirat ("firma" Video fan).
MC oryginalne:

Do roku 1998 LAD dostępny był na CD tylko w wersji okrojonej, więc zdecydowałem się na dwukasetową wersję. The X Factor w dwóch wersjach okładki (magnetofon wsiorbał mi pierwszą taśmę, więc zakupiłem drugą). Jestem niemal pewien, że miałem jeszcze oryginalne kasetowe wydanie SIT, ale albo musiało zaginąć w akcji, albo mam już sklerozę ze starości
MC pirackie:

Ech, wspomnień czar

Miałem dwa pirackie wydania TNOTB (jedno jeszcze z końcówki lat 80., udające niemiecki oryginał), ale jakoś nie przetrwały próby czasu.
I coś na deser

:

Wycinki z polskiej prasy muzycznej z lat 1983 i 1986. Otrzymane od pewnej wielce nadobnej dziewoi w czasach licealnych; podprowadziła sporo starszemu bratu

W czasopiśmie "Scena" z 1983 r. można przeczytać m.in. że Iron Maiden grają "muzykę zaliczaną do heavy metal rock", a grupa powstała w 1979 r.