trochę? właśnie ją odpaliłem i pierwsze dźwięki od razu lecą metą na kilometrtomek665 pisze:Jak dla mnie to trochę zalatuje Metallicą, ale słucha się całkiem przyjemnie.Szajba pisze:warta ta EPka czegoś?
Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
już nie mam tu najwięcej postów

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak dla mnie cienizna niestety... Zdecydowanie słabszy od Gambling With The Devil i wyraźnie gorszy od i tak przeciętnego 7 sinners. Otwieracz jest świetny, to nie ulega wątpliwości, że się udał, ale dalej jest niestety zdecydowanie słabiej. Ale na koncert i tak czekam z ogromnym zniecierpliwieniem. Znając ich w secie i tak nie będzie więcej jak 3-4 numerów z tego "dzieła"
Saxon - Sacrifice (2013)
Jest już w "mediatekach", pierwszy numer całkiem przyzwoity. Na posłuchanie reszty przyjdzie czas.
edit
A jednak poszła w całości. Gdybym miał 15 lat to bym się jarał, z wypiekami na twarzy. Że mam ze dwa razy tyle, to powiem: udana płyta, chyba lepsza niż kilka poprzednich. Przez co najmniej 2 ostatnie ciężki mi było przebrnąć, a tej posłuchałem z przyjemnością. Dużo fajnych melodii, trochę maidenowo-helloweenowych. Gitary brzmią trochę jak na wczesnych albumach. Biff śpiewa już z wyraźnym wysiłkiem, ale co się dziwić w tym wieku. Poziom Unleash The Beast czy Lionheart to nie jest, ale co tam. Fajne.
Jest już w "mediatekach", pierwszy numer całkiem przyzwoity. Na posłuchanie reszty przyjdzie czas.
edit
A jednak poszła w całości. Gdybym miał 15 lat to bym się jarał, z wypiekami na twarzy. Że mam ze dwa razy tyle, to powiem: udana płyta, chyba lepsza niż kilka poprzednich. Przez co najmniej 2 ostatnie ciężki mi było przebrnąć, a tej posłuchałem z przyjemnością. Dużo fajnych melodii, trochę maidenowo-helloweenowych. Gitary brzmią trochę jak na wczesnych albumach. Biff śpiewa już z wyraźnym wysiłkiem, ale co się dziwić w tym wieku. Poziom Unleash The Beast czy Lionheart to nie jest, ale co tam. Fajne.
Świetne nowe Bad Religion.
Helloween jednak przeciętnie. Początkowe 3-4 numery nawet niezłe, ale dalej jednak zbyt nudno.

Helloween jednak przeciętnie. Początkowe 3-4 numery nawet niezłe, ale dalej jednak zbyt nudno.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jest dobrze, a momentami nawet bardzo dobrze! Płyta wydaje mi się lżejsza i bardziej melodyjna od kilku poprzednich, ale bardzo mi podpasowała i wiem, że przez jakiś czas nie wyjdzie z odtwarzacza. Po kiepskim Helloween, Saxon zdecydowanie pokazał klasę. Teraz już tylko czekam na datę koncertu
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na dniach mają ogłosić więcej dat.Mr.Hankey pisze:Po kiepskim Helloween, Saxon zdecydowanie pokazał klasę. Teraz już tylko czekam na datę koncertu
http://www.youtube.com/user/LoveLiveTV?feature&view
Muse live stream!
Muse live stream!
już nie mam tu najwięcej postów

Nowy Darkthrone wyciekł. Jaram się jak kościół w Norwegii \m/
Rewelacyjna płytka!