więc pewnie mi się nie spodobaAscot pisze:Davenport słuchał i mu się podoba, więc
a blondasy to paskudna rasa, na pohybel
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
więc pewnie mi się nie spodobaAscot pisze:Davenport słuchał i mu się podoba, więc
tru truMatek pisze:a blondasy to paskudna rasa, na pohybel
co prawda to fakt.Matek pisze:a blondasy to paskudna rasa,
popieram Panow :]Ascot pisze:tru truMatek pisze:a blondasy to paskudna rasa, na pohybel
Bo on ma umlauta nad o w imieniuKea pisze:M-A tego goscia nie zna, czyli on nie istnieje
po nazwisku tez go nie ma.Bo on ma umlauta nad o w imieniu
Ja tego nie pisałemAscot pisze:(a nie chciało mi się czytać co Artur napisał w quote)
Czasem mam wrażenie, że o kant dupy można tę "encyklopedię metalu" rozbićKea pisze:M-A tego goscia nie zna, czyli on nie istnieje![]()

http://metal-archives.com/band.php?id=3100Artur pisze:Czasem mam wrażenie, że o kant dupy można tę "encyklopedię metalu" rozbić![]()
Poszukaj - Masterplan, i może też Ark.
sam zes jest o kant dupy rozbicArtur pisze:Czasem mam wrażenie, że o kant dupy można tę "encyklopedię metalu" rozbić

On jeszcze go chyba nie odkryłKea pisze:czyli ma w sobie to wewnetrzne fuj

To odkryj je przed nim, może dostanie zawału, ogoli się na łyso i wymienią go na coś lepszegoKea pisze:ale ja odkrylam
Przepraszam, to się więcej nie powtórzyKea pisze:/edit. no, storm mnie ubiegl z sznureczkiem.
co Ty jakaś obrończyni moralności Metal Archives jesteś ??Kea pisze:sam zes jest o kant dupy rozbic![]()
ufam im bardziej, niz wlasnemu jestestwuArtur pisze:co Ty jakaś obrończyni moralności Metal Archives jesteś ??Kea pisze:sam zes jest o kant dupy rozbic![]()
![]()

Bo to agenci Mossadu sąArtur pisze:A ja im nie ufam