Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Nikt tego nie wie, pewnie maj-lipiec jakos
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

No tak, pytam w kontekście początku trasy Maiden, jednak wydaje mi się że Maideni będą koncertować od września dopiero, w końcu Bruce też musi odpocząć i naładować baterie. Teoretycznie IM może koncertować od września do końca roku np. gdyby chcieli zrobić obie Ameryki oraz Azję i Oceanię.
-
Deleted User 8263
Nie wiem, ale myślę że do połowy lipca max
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

To akurat od początku września Maiden mogliby zacząć koncertować. Ciekawe czy odwiedzą Japonię...
Wlasnie sobie pomyslalem, ze skoro Bruce i Adrian beda grac razem, to moze pokusza sie o zagranie Starblinda i jakos mi sie cieplej od razu zrobilo. No ale szybko zszedlem na ziemie i uswiadomilem sobie, ze to tylko moj mokry sen.
UP THE IRONS !!!
Zaskoczyłeś swoim życzeniem 
Bo przez czas poświęcony na Starblind mogą zagrać dwa numery z AOB/ ChW. I mam nadzieję, że sporo z tych płyt pograją
Bo przez czas poświęcony na Starblind mogą zagrać dwa numery z AOB/ ChW. I mam nadzieję, że sporo z tych płyt pograją
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie no, mając tyle znakomitych walków w solowej dyskografii i tracić czas na takie Starblind to już by była gruba przesada.
Mam nadzieję, że w secie znajdzie się dokładnie 0 kawałków IM.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mam też taką nadzieję. Jest z czego wybierać, plus jeszcze nowa plyta. Dawać set oparty na AoB, ChW i nową
www.MetalSide.pl
Bring Your Daughter to the Slaughter mógłby się znaleźć w secie. Przynajmniej coś z No Prayera w końcu 
+1!!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Mógłby, zwłaszcza że udało się ostatnio na setlist.fm wypracować z modami kompromis że BYDTTS to solowy numer Bruce'a i już jako taki tam wisi 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Jeszcze Tears of the Dragon i koncert życia
Tak, natomiast również
Trochę szkoda, że będzie trzeba wcisnąć też coś z nowej, wolałbym jakąś trasę z całym ChemicalemBring Your Daughter to the Slaughter mógłby się znaleźć w secie.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Ale nie wiesz co będzie na nowej. Oczywiście ze względu na to, że Bruce nie gra solowo od lat, każdy chciałby set z samych kotletów 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No a jak mi się ma podobać piosenka, której jeszcze nie słyszałem???
Forum internetowe to poważna sprawa.
Dlatego słuchasz tylko tego co znasz. Słuszne podejście.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No dobra, lepiej byłoby hiciory.
No nie znowu ten Tears of the Dragon
Set pewnie na 80 minut max ulepi + 10 minut pogadanki.
Set pewnie na 80 minut max ulepi + 10 minut pogadanki.