Mam poradę, zamiast skupić całe swe życie na przyszłorocznym koncercie Iron Maiden w Polsce, kupcie bilety na inny show Nakręcacie się na Soni w Polsce, a patrzcie - w Anglii Download i headlinerzy prawie wgniatający w ziemię
Nie każdego stać na taką zabawę.
Ja osobiście jeszcze nie pracuje i dla mnie jedyna opcja to Berlin ( co w tym roku odpada bo w tym terminie mam egzaminy końcowe) Polska lub Czechy.
Mercenary155 pisze:Nie każdego stać na taką zabawę.
Ja osobiście jeszcze nie pracuje i dla mnie jedyna opcja to Berlin ( co w tym roku odpada bo w tym terminie mam egzaminy końcowe) Polska lub Czechy.
Też nie pracuje, bo gòwniarz jeszcze, ale od w końcu od czego są dziadkowie i rodzice...?
Na soni France da sie narazie kupic bilety tylko 2 dniowe. Na soni Italy golden circle wychodzi 97,5 euro przy odbiorze biletu na miejscu. czyli cena standard. natomiast z paryza do mediolanu jezdza busy, ktore w promo kosztuja 5 euro. jak mi sie uda ustrzelic promocje to sie bede zastanawial nad tym mediolanem.
wydra77 pisze:Miedzy Paryżem a Mediolanem może się jeszcze coś pojawić
jak sie pojawi bedziemy myslec ale nie ma co tez zakladac ze beda grali w systemie 2 koncerty dzien przerwy 2 koncerty... nie dadza rady. no wiec jesli graja 8/9 i potem 11/12 to po paryzu beda mieli raczej wolne. predzej dzien przed paryzem cos bedzie.
Dużo osób jedzie do Berlina? Bo jak uda mi się finansowo i nie będzie koncertu w Polsce to chętnie bym się wybrał. Tylko szczerze... sam nie bardzo mam ochotę. Chętnie bym się dołączył do grupy mówiącej rodzimym językiem. Jakby co to z okolic Warszawy bym startował.
A bilety jakoś będą do kupienia wraz z biletem na tego busa czy trzeba we własnym zakresie? Bo widzę, że już stojących nie ma, więc albo pierwszy raz zasiądę w życiu na trybunach albo muszę z drugiej ręki załatwić. Orientujesz się w jakiej cenie taki przejazd był w poprzednich latach ? Bo nie wiem jak bardzo muszę zacisnąć pasa.