Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
ze Pl nie ma jakos mnie nie dziwi ale brak Czech bardzo
Jada tam gdzie jest kasa, co nie dziwi biorac pod uwage ze sanctuary jest w kiepskiej sytuacji finansowej. Skoro nawet na utrzymanie forum nie maja kasy to zapomnijmy o koncertach w biednej europie wschodniej. Pozostaje liczyc na wakacje w przyszlym roku.
Can The End Be At Hand?
wole se już za większą kase na jakiś fest jechać, nie chcą dla nas grać to się wypinam i tyle 
KMFDM
daj spokój. żadne opowieści nie oddadzą klimatu koncertu maiden. Ej, a może by tak mały szantaż? Wyślemy IM sfingowaną taśmę, na której wszystcy użytkownicy Sanktuarium wieszają się niby i powiemy, że będzie tak dalej dopóki nie zagrają w Polsce? Ja już stryczek i kamerę szykuje, nie wiem jak wy
Nie no a miało być tak pięknie!!!! Za jakie grzechy, przecież cały rok byłem grzeczny. 
Jestem z tobą ...Greddo pisze:wole se już za większą kase na jakiś fest jechać, nie chcą dla nas grać to się wypinam i tyle
Szykuj, szykuj, przy okazji Cię zamkną za podrzeganie do samobójstwa i będziesz miał koncert - "mydlaną operę" za kratkami.Katarn pisze:Ja już stryczek i kamerę szykuje, nie wiem jak wy
Ostatnio zmieniony pn mar 06, 2006 7:25 pm przez Misio, łącznie zmieniany 1 raz.
KMFDM
a żebyś chłopcze miał tylko takie problemy w życiu...Katarn pisze:ja nie mam szans wyjazdu za granicę. Chyba się powieszę. JAk mogli nam to zrobić? Ktoś zna adres e-mail któregoś z muzyków, muszę zażalenie złożyć
... ludzie ... nie panikujcie ... to jest zimowa trasa europejska która będzie miała miejsce na przełomie 2006-2007 roku myślę że napewno będą dodane jakieś terminy właśnie na początku 2007 roku ... jeżeli jednak Polska nie znajdzie się w rozpisce tej trasy ... tak jak napisałem trzeba będzie zrobić wypad do Barcelony lub Milanu ... nie ukrywam że będę chciał jechać z ekipą Sanktuarium.
ale...przeciez czasami cos dodaja
powiedzcie ze jeszcze dodadza cos na dniach!!!!
powiedzcie ze jeszcze dodadza cos na dniach!!!!
-
szatanista
- -#Long distance runner

jesper pisze:tak jak napisałem trzeba będzie zrobić wypad do Barcelony lub Milanu ... nie ukrywam że będę chciał jechać z ekipą Sanktuarium.
z tym ze to sa cholernie drogie opcje, o wiele taniej powinien wypasc wyjazd pociagiem do Dortmundu (koncert wypada w piatek). W jedna strone jedzie sie ok. 10 godzin, ale powinno wyjsc wszystko w miare tanio.
no to mozemy jechac ;d patrzalem na bilety lotnicze.. w dwie strony p[oki co 190 zl i to na pazdziernik! czyli caly wypaod ze 400 zl ;/Szymon pisze:uderzam 2 grudnia do Milanu
Ja tam nie tracę nadzieji, wierzę, że jeszcze coś dodadzą, zawsze tak jest 
Racja. Ja już się na ten wyjazd szykuje finansowo pomałujesper pisze:... ludzie ... nie panikujcie ... to jest zimowa trasa europejska która będzie miała miejsce na przełomie 2006-2007 roku myślę że napewno będą dodane jakieś terminy właśnie na początku 2007 roku ... jeżeli jednak Polska nie znajdzie się w rozpisce tej trasy ... tak jak napisałem trzeba będzie zrobić wypad do Barcelony lub Milanu ... nie ukrywam że będę chciał jechać z ekipą Sanktuarium.
chlip chlip chlip

co za syf...ale to ze nie ma Pragi to faktycznie jest dziwne.
co za syf...ale to ze nie ma Pragi to faktycznie jest dziwne.
no ja widze w tej rozpisce ze dwie dziury gdzie moznaby coś upchnąć 
KMFDM
Putra pisze:Jestem z tobą ...Greddo pisze:wole se już za większą kase na jakiś fest jechać, nie chcą dla nas grać to się wypinam i tyle
Albumu nowego nie kupie
-
szatanista
- -#Long distance runner

Teoretycznie 4 grudnia moznaby zorganizowac cos w Europie Srodkowo-Wschodniej... oby...
mnie sie tez wydaje,ze najbardziej sie oplaca Dortmund mimo wszystko,poza tym fakt,ze to wypada w piatek tez nie jest calkowiecie bez znaczeniaSatanel pisze:jesper napisał:
tak jak napisałem trzeba będzie zrobić wypad do Barcelony lub Milanu ... nie ukrywam że będę chciał jechać z ekipą Sanktuarium.
z tym ze to sa cholernie drogie opcje, o wiele taniej powinien wypasc wyjazd pociagiem do Dortmundu (koncert wypada w piatek). W jedna strone jedzie sie ok. 10 godzin, ale powinno wyjsc wszystko w miare tanio.
Na pewno dodadzą jakieś europejskie daty(nie koniecznie Polskę, ale dodadzą
). Nie traćmy nadzieji