Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Re: Teraz słucham...
Killing Joke - s/t
ale się wkręciłem.. łykam wszystko od Extremities, Dirt & Various Repressed Emotions do Hosannas.., dwie najnowsze muszę jeszcze obadać i zagłębić się w to stare Killing Joke.. Ale te 5 płytek po prostu wymiata
Kiedyś słuchałem Pandeonium, Hosannas, ale chyba byłem głuchy, teraz dopiero chwyciło tak jak trzeba - oni są idealni
Ja się ostatnio wkręcam w albumy wokalistki (wg Wikipedii - polskiego pochodzenia) Pat Benatar.

Zauroczył mnie jej głos w tym coverze: http://www.youtube.com/watch?v=hu_L31FYYk4
Pozostałe utwory ma dość różne, od tworzących gęsią skórkę po bardziej tandetne (czy wręcz radiowe), ale przyjemnie się jej słucha i coraz bardziej się uzależniam... Szkoda tylko, że tematy głównie miłosne.

Zauroczył mnie jej głos w tym coverze: http://www.youtube.com/watch?v=hu_L31FYYk4
Pozostałe utwory ma dość różne, od tworzących gęsią skórkę po bardziej tandetne (czy wręcz radiowe), ale przyjemnie się jej słucha i coraz bardziej się uzależniam... Szkoda tylko, że tematy głównie miłosne.
- Saimon1995
- -#Moderator

Miodzio. Tyle w temacie. Zdecydowanie mój ulubiony zespół wśród projektów Jack'a White'a.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- IronCezarek
- -#Clairvoyant

prawda, prawda, album genialny... ale czy projekt najlepszy... Dead Weather to tylko ta płytka dla mnie, bo pierwsza taka sobie.FaithNoMore pisze:Miodzio. Tyle w temacie. Zdecydowanie mój ulubiony zespół wśród projektów Jack'a White'a.

Ostatnio zmieniony śr sie 14, 2013 5:25 pm przez voivod', łącznie zmieniany 2 razy.
Kocham bezgranicznie
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Okładka rewelacyjna. Co to za płyta?
Dzięki za info. Okładka świetna (byłem niemal pewien, że to jakiś doom
), muzyka niestety absolutnie nie dla mnie, kompletnie mi się nie podoba.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Iście piękna rzecz
El-P 0_o? No to brzmi pysznie, przesłucham w najbliższym czasie, zwłaszcza, ze na RYM'ie ma bardzo dobrą ocenęWuja pisze: Najlepsze tegoroczne rapsy, czyli El-P + Killer Mike = Run the Jewels
+1.Wuja pisze: I najlepsza tegoroczna płyta metalowa, czyli Gorguts 'Colored Sands'.